Armani krenuo po Lorenza Brauna, obeštećenje 1.000.000 evra?

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.12.19. | 19:44

Videćemo odgovor Crvene zvezde

Počelo je sporo, ali trend uspona je bio evidentan u poslednjim nedeljama. Lorenzo Braun je izrastao u ključnog igrača Crvene zvezde. Međutim, sada će uprava kluba biti na teškom ispitu, pošto je prema informacijama iz Italije Armani Milano krenuo po Zvezdinog pleja!

Armani navodno želi da 29-godišnjeg kombo-beka dovede zato što je nezadovoljan igrama Šelvina Meka, ali to ne znali da će do transfera i doći, mada specijalizovani košarkaški portal Basketinside.com tvrdi da je na Zvezdinu adresu već upućena konkretna i jaka ponuda.

Izabrane vesti

Međutim, na Apeninima se priča i da Zvezda traži značajno više, pominje se čak i obeštećenje od 1.000.000 evra što bi mogao da bude i način da se zainteresovani kupac odbije? Jer sasvim je sigurno da bi Dragan Šakota vrlo teško mogao da nadomesti Braunov doprinos igri, mada bi sa druge strane sa novcem od obeštećenja imao budžet da potraži adekvatnu zamenu.

Ne bi bila laka, Braun ove sezone u Evroligi prosečno beleži 12,3 poena, uz 3,5 skokova i 4,2 asistencija po meču uz sasvim pristojan šut iz igre.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara