Komentari na vest

Aron Vajt blizu potpisa sa Crvenom zvezdom

G

Ganferaj

pre gotovo 3 godine

Zna li se hoce li Zvezda uspeti za budzetom od 15 miliona uci u top 16 Evrolige? Prosle sezone sa jeftinim igracima tipa Lojd od milion i po im je top 16 izmakao za jednu poziciju.. Valjda ce ove sezone sa jacim buzdetom uspeti!

Sakur

pre gotovo 3 godine

Dzaba ovima 10 godina veliki budzet kada nista ne mogu da urade u toj evroligi,dajte gigantu svetske kosarke pola tog budzeta i lagano idemo na top 8
S

Sarloa

pre gotovo 3 godine

kalcopolista,pozdravio te parahovski od 1.5 Mil.evra ugovorom koji vas tuzio,pa rumeni trener od 2.Mil evra ugovorom,pa na sve to 15.Mil evra budzet koji ste dobili od vucica i sns za narednu sezonu,i opet kukate,pa sta bi ste vi vise,100 Mil.mozda? Obraza to nema ni trunke!
S

Svasta

pre gotovo 3 godine

Pa ako ti je budzet od 15 miliona veliki onda ne znam sta ti je mali?! To nije uopste dovoljno za igranje Evrolige! Ja se iskreno nadam da cemo ove sezone uspeti da ga pojacamo, za sada idemo u dobrom pravcu!
z

zvezdiša

pre gotovo 3 godine

Kakve laži limarovoh sledbenika. Lojd je provereno imao platu 150k. Znam iz proverenih izvora. Čak je istan plaćao sam a ne klub.
T

Tvrtko1

pre gotovo 3 godine

Jest jest i radio je u javnoj kuhinji pravio jela od svojih para.nije on htjeo ni tih 150000 vec nagovorili ga.jbg valjda uzeo pare u valenciji tamo mu milion bio malo al staces covjek voli srbiju
j

jutka

pre gotovo 3 godine

aaaaaahahahahahha smejemo se sas Žiku smehuljko si
M

Muskron

pre gotovo 3 godine

Ima li ovde komentar da se ne tice para.....??? Jadni ste...
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Realno, nije kalibar za evroligašku ekipu, a pogotovo ne kao starter
g

grobarijus32

pre gotovo 3 godine

evo ovako posto panthersi slinave ovde hajde da analiziramo malo ta pojacanja dakle period od 10 godina strance samo gledam zvezda: morison (la lakers) thomas (avellino) nelson (bivsi nba, cholet) scott (charloit) jenkins (philadelphia) schilb (cholet) williams (bivsi nba, lokomotiv) zirbes (bamberg) kinsey (bivsi nba nizhny) miller (detroit pistons) sofo (maccabi) mekel (dallas mavericks) thompson (brose) jenkins (olimpija milan) thompson (bayern) wolters (besiktas) feldine (panathinaikos) lessort (nanterre 92) rochesti (lokomotiv kuban) beron (mvp turske lige ezecsehir) faye (patras) perperoglu (barselona) zirbes (bayern) ragland (mvp evrokup lokomotiv) kc rivers (panathinaikos) gist (panathinaikos) brown (toronto raptors sampion nba) brown (efes anadolu) panter (Olympiacos) lucas (Detroit pistons) hall (patras) loyd (bivsi nba sampion valencia) nnoko (bivsi nba alba) walden (mvp evrokupa partizan) bryant (bivsi nba lokomotiv) terry (bivsi nba basaksehir) rochestie (Olympiacos) colom (valencia) dakle samo skupo samo bahato ovako 6 direktno iz nba (a bivsih nba ima 12 sve ukupno) onda 21 evrolig i Jos 8 evrokup a tu ima i mvp dakle jos 2 i onda avellino i charloit pa nek vidi narod ko je bankomat a ko ne a partizanu igraju adin vrabac iz Sarajevo spursa i mosley iz druge lige a bankomat zvezde punom parom gde su tu his reprezentacija jovik kalinik marjanovik i ostali panthers koji su dosli tek kao reprezentacija a nije ih neko tu selektovao zato pantersi nemoj da pricate prichice i izmisljate jer partizan je na F4 otisao sa mekejlebom iz druge lige turske i marik iz druge spanske lige i roberts iz zvezde a vi sa 12 nba igraca najveci uspeh top 17 a tolike pare spucali samo oni uzeli preko 30 miliona a gde su jos ostali dakle 120 miliona za ovih 10 godina ste spucali i to prema zvanicim podacima uleb koji mogu da se provere jako lako jer uleb je transparentan za razliku od vaseg glavnog panthers covich kod kog se nikad nista ne zna ni ko pije a zna se ko placa a to je drzava zato molim samo da se ne prave blesavi kad im je otpisano 18 miliona duga da bi ih izvadili iz zamrzivaca sa etiketom fmp kvarena roba
S

Svaka...

pre gotovo 3 godine

...čast, slagao si od prvog do poslednjeg slova. Čak ni bivše klubove igrača nisi tačno naveo.
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Proveri jos jednom mozda si nekog zaboravio, mozda si nekog napisao samo jedan put. Mozda si neke klubove pogresio, mozda nisi ni preterao? Ali za strpljenje i prisecanje svih ovih igraca i pretragu po internetu svaka ti cast!
G

Gost MMS

pre gotovo 3 godine

Dokon pop jariće krsti !!?
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Hahahah kakva upornost u ludilu 951357.Upljuva se covek da demantuje ono sto i vrabci na grani vide a to je rasipnistvo fmp i naveci budzeti u srbiji iz godine u godine.pa ovo svaki zvezdas zna
9

951357

pre gotovo 3 godine

Idi konsultuj ULEB. Pise tamo sve lepo. Ludilo je poricati nesto sto je zapravo dokazana istina, kao ovaj izvestaj ULEBa. Zoc kaze pssst!
j

ja sam crv i imam jedva osnovnu

pre gotovo 3 godine

@951 mozda smo sa Trinkijem imali budzet kao vi al smo bili prvi u svim takmicenjima. Samo te godine. Treba biti ozbiljno bezobrazan reci da sve ove god imamo isti budzet. Cim je usna video da se zaigrao skresao je budzet i jedva smo sastavili tim do kraja ove godine.Idi klinac na ciganske portale pa pricaj te gluposti
V

Varela

pre gotovo 3 godine

951357 da li mozes da izadjes sa podacima za svaku godinu a ne samo za jednu?
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Varela - ako te zanima, a ti istraži. Meni je ova jedna dovoljna. Da guglam 2h zbog tebe, ne pada mi na pamet.
V

Varela

pre gotovo 3 godine

951357 pa ti si haos lik.ajde brate istraži molim te i onako si internet manijak sta je 2 sata za tebe samo mislim da ces biti sokiran podacima koliki st rasipnici i da ste bukvalno za 10 godina potrosili 5 puta vise para od nas
G

Gost&

pre gotovo 3 godine

Čim je došao u fmp2,jako je dobar igrač,haha
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Budžet KK Crvena Zvezda za sezonu 21/22 iznosi 4,25 miliona evra. Budzet KK partizan Sns za sezonu 21/22 iznosi 11,75 miliona evra. Shodno tome će se i dovoditi igrači, a Vajt je dobar izbor za sistem Dejana Radonjića. I nije skup. Ne brinite Delije. Ovakav odnos je bio i u platama Trinkijerija i Tomića pa na kraju žabar zaplakao. Tako je bilo i prošle sezone. Tako će biti i na kraju sledeće sezone. Rumeni u suzama, a mi opet na Kalemegdanu.
B

Budzet

pre gotovo 3 godine

Zvezdin ce biti preko 12 miliona informacija od prijatelja iz kluba, mogu i da dokazem sto govorim.. 4 miliona ima cedevita, o cemu pricate?!
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Ajde dokazi nam...svi imaju neke insajdere, ljude i veze...a svi sede kuci bez dinara u dzepu i komentarisu...daj boze da ste botovi pa da imate zaradu. Evo ja komentarisem iz zabave u pauzama na poslu, treba mi malo razonode, a vama bi preporucio da nesto radite umesto sto se brinete ko ima veci budzet. To vam leb na sto nece doneti.
g

golst

pre gotovo 3 godine

Sad će ovi naši da ga dignu do neba i zvezda a kad bude igrao imaće prosek ko Hol u EL
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Kojeg smo mi to igraca dizali prije nego sto ga vidimo kako ce igrati? To je vise svojstveno ovima preko puta koji su nas ubedjivali da kad dodje Pavlovic ima da leti ili nba Zagor kad nas unisti i tako to. Pa oni su padali u trans i kad je dolazio ovaj Perkins.
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Zašto bi evroligaski igrac imao takav ucinak?
s

sipaj ne pitaj

pre gotovo 3 godine

Nikad mi nece biti jasno otkuda toliki ptiliv novca klubu koji sem domacih takmicenja nema nikakve rezultate.. Pritom da se ne sakate drugi klubovi vrv ne bi ni domace osvajali.. Prosle sezone promenili 20 igraca i to 10 izuzetno skupih evroligaskih( samo Lojd vredi preko milion) i zauzeli predzanje mesto, ove sezone ista prica.. Neverovatno!
T

Tadara740

pre gotovo 3 godine

Jel to mislis na Dinamik partizan? Sta je taj klub osvojio poslednjih 7 god osim 7og mesta i zadnjeg u kupu Nade Topcagic. Najskupljeg trenera Trinkijerija i sad rumenka odakle vama budzet za strance ko na traci a niti jedan trofej i rezultat objasni ti to poznavaoce dvostrukih arsina? Hadje Ostoja odi pocece ti utakmica! Hajde Ostoja zakasnices na utakmicu, sve ostalo je antologija.
9

951357

pre gotovo 3 godine

A otkud Partizanu para da 2 godine dovodi po 2 nova igrača na svaka dva meseca? Da plaća igrače koji mu igraju po 3 minuta milion dolara? Otkud mu pare da dovede jednog od najskupljih trenera Evrope? Otkud mu pare za pojačanja koje će taj trener da dovede, a biće jednako skupa? Otkud? Mi smo neke igrače bar prodali, vi nikog.
9

951357

pre gotovo 3 godine

A da, i otkud Partizanu u EC veći budžet u EL? I otkud Partizanu najveći budžet u istoriji košarke u Srbiji? Daj samo na jedno od tih pitanja odgovor.
G

Gost...

pre gotovo 3 godine

Taj najvrći budžet u istpriji postoji samo u tvojoj glavi. Partizan je Tomasa i Mozlija doveo iz druge Italijanske lige. Voldena iz Izraelske domaće lige, Perkinska iz Poljske domaće lige. Isti taj Partizan je ove sezone igrao 4 utakmice sa tri igrača na klupi, a od tih 8 3 su bila juniori. Parahuski je koštao milion al da je odradio dve gdoine ugovora i to je jedino zvučno pojačanje. Obraza nemate koliko je samo igrača u Zvezdu došlo iz EL klubova? Onoliko koliko je u Partizan za dve godine ukupno došlo.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost... - nije to u mojoj glavi, nego u izveštaju ULEBa. Lepo piše da ste tada imali preko 9 miliona budžet. Sa Obradovićem i pojačanjima idete preko 10 miliona sigurno, a to jeste najveći budžet u istoriji košarke u Srbiji. A mi možeda da ne verujete koliko hoćete, piše, crno na belo, iz pouzdanog izvora.
x

xyz

pre gotovo 3 godine

samo mi kazi kojih to 10 izuzetno skupih igraca je Zvezda promenila? A sto se tice Lojda, imao si intervju sa njim na istom ovom portalu gde je sam rekao zasto je dosao u Zvezdu i za koliko para
z

znam vruce je...

pre gotovo 3 godine

mozda zbog suncanice zavladala kolektivna amnezija...ili ovde sve moj do mojega strucnjaci za sve...citate li vi tekst.....pre par dna dozivatan ugovor Radinjicu...a sada vidim pljuvacina po igracu gde pise da je on jedna od njegovih zelja..ajde malo na bazen ohladite te suplje glave...
M

Mile12

pre gotovo 3 godine

Pratim ovog lika već godinama,odlično je igrao u Žalgirisu, jedan od najzaslužniji za njihov F4,,zatim loša kovid sezona u Milanu(imao je i povredu),a prošle sezone sa svim solidan u raspalom Pao- u,bez pravog pleja!Uz dobrog pleja sa asistencijama može da razvali.Sve u svemu dobro pojačanje.
9

91

pre gotovo 3 godine

Ako je to onaj White iz zalgirisa onda super, tad im je bio medju glavnim igracima.
R

RSB

pre gotovo 3 godine

Top pojacanje odlican igrac...
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Pa sta sad bi? Prosle godine selektirao tim Obradovic nista nije valjalo oni sve osvojili. Ove godine selektira Radonjic opet nista ne valja. Koliko je tesko udovoljiti nasem coveku. Vajt godinama igra EL. Ko prati trebao bi da zna. Niko od njega nece traziti da bude nosilac ekipe ali u rotaciji pa jos slobodan igrac sigurno da moze da pomogne.
G

Gostovanja

pre gotovo 3 godine

Dovode se igrači iz EL klubova, a kuka se na Partizan.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Zamisli euroligas doveo slobodnog igraca koji je igrao euroligu. Tek da vidis kako sedmoplasirana ekipa Aba lige dovodi igrace iz Nba i jos ga zovu Zagor.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Mislis na Zagora koji je dosa iz poslednje plasirane ekipe spanskog prvensta Betisa?
G

Gospodin Dr.Terzic

pre gotovo 3 godine

Ovaj ce pored Ivanovica da procveta , bravo Radonja majstore ugasi zeksa ...
G

Ghost iz senke

pre gotovo 3 godine

Hvala gospodinu
s

snsizan

pre gotovo 3 godine

A kom to 'gospodinu', jel onom sto vam kupio rumenog trenera i platio ga 1.5 mil.godisnje isto ko parahovskog!
P

Potpisao upravo

pre gotovo 3 godine

Potpisao upravo 16:30.
N

Nije pojacanje

pre gotovo 3 godine

Ne svidja mi se ovo pojacanje u opste,treba nam bolji krilni centar koji moze da pogodi iz svih pozicija(tipa kvinsi miler) ovaj lik ima ocajan sut za 2 a i ispod kosa je mnogo tanak u igri ledjima,gledao sam ga u EL,nije nista posebno,treba nam mnogo bolji igrac od njega!
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

E pa ajde ti matori il da igraš il kupi nekad sezonsku, dnevnu kartu, majicu u šopu a ne na pijaci pa traži i entoni dejvisa slobodno
@

@bgcz

pre gotovo 3 godine

Ajde ti klinac malo manje lupaj po telefonu a vise uci trebace ti u zivotu,ja imam clanske karte i u FK i u KK jos od 2018 godine redovno kupujem!
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Ja mislim da je odlično pojačanje, videćemo.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Taman, razlicit od Mitrovića.
p

pivljanin

pre gotovo 3 godine

@nijepojacanje, matori ti veze s košarkom nemaš.
C

Covicu

pre gotovo 3 godine

VRATI JAKU BLAZICA I JOVICA U ZVEZDU!
3

345

pre gotovo 3 godine

zamaras, jaka ima ugovor sa cedevitom
B

Blazic u Zvezdu

pre gotovo 3 godine

@345.. bolje cuti kad ne znas nista,Blazicu istekao ugovor sa cedevitom,potpisao 2019 na 2god,ugovor mu istekao!
s

sabuy

pre gotovo 3 godine

samo jovic jaka los
G

Gostbza sabua

pre gotovo 3 godine

Jaka je najbolji igrac trenutno sa ovih prostora.
I

Istina je samo jedna

pre gotovo 3 godine

za jednu platu Zeljka obradovica zvezda moze dovesti 4 ovakva igraca, jer je plata za zeljka I ceo stručni štab 1.5 miliona evra
C

Coneeee

pre gotovo 3 godine

Nisi još počela pojačanja da dolaze,tek ce da se rasipa novac...Tek ce kompleksi da te rade,nećes znati sta ces od muke...
B

BS

pre gotovo 3 godine

Coneeeee, a odakle vam ti novci koji će se rasipati?
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

Coneeee pa ti sine imaš muke evo već 6-7 godine i ti nekom pričaš o mukama, završio si osnovnu ili srednju školu a treba da pođeš u vojsku, a tituli se nisi radovao.
K

Kraljevic

pre gotovo 3 godine

Pa dajte ljudi stvarno nema smisla da mi dovodimo toliko evroligaskih igraca dajte nama lovu pa da mi kopamo malo po drugoj italijanskoj,sasariju,holonu,ostendeu i telekom bonu.Tu su najskuplji i najbolji igraci
s

sta kazes?

pre gotovo 3 godine

a odakle su dolazili igraci za vreme igranja Zvezde u evrokupu?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Mogli ste i vi evroligaške igrače, ali ste plaćali Parahovskog milionče. A on vam igrao 3 minuta. Ko zna koliko para su uzeli Mekadu, Reding, Angola i ostali... Ali ne brini, imate sad najveći budžet u istoriji Srbije, sad vam ni NBA zvezde nisu daleko...
Y

YHRS

pre gotovo 3 godine

Фаје,Берон,Хол,Волден...све дошли из "врхунских" екипа.
K

Keks

pre gotovo 3 godine

Vraćaj Kuridžu
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Mi dovedemo osrednjeg igraca koji ima platu godisnju max 250hiljada eura a sekta dovede samo trenera od milku eura i oni cinicno i bolesni bez mozga pitaju okle pare strasno gde je ljudima moral otisao odavno u vrazju mater,,,
G

Go s s

pre gotovo 3 godine

ajde ćuti nemoj da se sprdaš
G

Gostic

pre gotovo 3 godine

Gde je vama moral otisao, skresali vam budzet sa razlogom nista u evropi niste uradili zali boze bacenih para proteklih 6 god, najvecivam uspeh top 9,za 35 do 40 mil za 6 god ako ne i vise para. Tako da znamo da vas hvata strah
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gostić - a šta ste vi uradili? Imali ste veći budžet od nas po zvaničnim podacima. Bili ste 7 u ABA ligi, u domaćoj vas Mega nakantala. Wow. Baš ste zaslužili time najveći budžet u istoriji košarke u Srbiji.
I

Ivke88

pre gotovo 3 godine

Ako ne dobije neku ponudu iz NBA, Bjelica potpisuje za Zvezdu. To je 100%..e sada to otvara dalja pojačanja.. Teodosic je izjavio da želi doći ali pod uslovom da Zvezda ima konkurentan tim.. Trebao bi onda jedan top suter i centar jer Noko izgleda ide..
G

Gostju

pre gotovo 3 godine

jel' za dzabe dolaze?ko to placa?covic iz dzepa?ili mozda taxisti,marxisti...
P

Petar Majsrorović

pre gotovo 3 godine

Alo bre, nama treba centar razbijač i još jedan plej tipa Jović. Kakvi bre krilni centri, četvorke i ta boranuja, ima Dobrić, Davidovac, Volden takođe kada ne igra pjeja je odličan. Centar pod hitno dobar. Noko možda i ode. I još jedan plej pored ivanića sličnog kvaliteta. Jurite Jovića otvorite se malo i doćiće on u Zvezdu.
D

Dddd

pre gotovo 3 godine

Ovo samo jedno znači. Kalinić je Partizanov.
7

777

pre gotovo 3 godine

Odbio vas je Kalina da si ti ziv i zdrav. Kalinic tesko da ce ikad vise da se vrati u Zvezdu jer ga Delije ne zele zbog raznih izjava al to ne znaci da ce doci u Partizan sada 100 posto nece e kada bude kanta od igraca kao Dangubic ko zna...
@

@ddd

pre gotovo 3 godine

Pa to je svima jasno posle onih klipova i onih izjava
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Nece tvoja sekta Kalinica, Teodosića i Jovica zbog svojih frakcijasa a to sto vi bez mozga mislite ako ste doveli trenera penzosa da ce svi pohrliti zbog toga kod vas da bi grickali semenke i kikiriki e tu se grdno varate,,,,Mozda vam dodju Marinković,Lovernj i Vesterman i to je to i preskupo ali kada se ima drzavnih miliona ima se,,,,
C

Crv

pre gotovo 3 godine

A Kalinic ce doci u sektu da bi grickao semenke i kikiriki kakvih se gluposti covek ovde naslusa strasno,,,,
e

erfe

pre gotovo 3 godine

Kalina vredi preko milion godisnje znaci u Zvezdu nece doci.
1

12241248

pre gotovo 3 godine

Tanko je ovo, inače Vučko gubi izbore pošto je okrenuo zvezdaše protiv sebe .Sam pao sam se ubio...
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Jeste tako je, pa vi zvezdasi 10 000 evra niste u stanju da skupite za nedelju dana, zbog vas da padne, e blago tebi.
z

zvezdale

pre gotovo 3 godine

Sve prosečna imena. Rang Budućnosti bukvalno.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Nadao sam se barem Sikmi iz Albe koji nije uopste los igrac a sa ovim prosecnim amerom neka nam je bog upomoc,ali izgleda koliko para toliko i muzike a vrlo dobro znamo gde je vecina love sledece sezone ipak je miljenica iz Humske i Laktasa drzavno cedo,,,,,
5

5t

pre gotovo 3 godine

Obezbedi partizanov budzet pa da dovodimo Sikmu.

ZelimirSNS

pre gotovo 3 godine

Odlican a jeftin igrac. Pojesce Tomasa.
M

M17

pre gotovo 3 godine

Dovodi se starter iz Panatinaikosa koji vec godinama igra EL, skromno, nema sta... Dok Partizan kome preko noci "pomaze drzava" na cetvorci ima Novicu pred penzijom i Stepanovica iz Slobode...
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Eh kako ste uvjek premazani pa onda poredite Scekica sa Milerom ili Trifunovica sa Lojdom. Kad kazes na 4 vam igra Novica onda je usporedba da Zvezdi igra Simonovic,medjutim kod vas na cetvorci igra Tomas od 600k a kod euroligaske ekipe Kuridza od neki 200k. Vidis to je prava usporedba igraca i to je sramota da euroligas ima jeftinije igrace na 4 od 5 pozicija za razliku od kluba koji je u smesnoj Aba ligi zavrsio 7 i igrao neki eurocup gdje se uglavnom razigravaju igraci za euroligu. E sad prva Zvezdina cetvorka je White(ako dodje) a vidjecemo ko ce biti u Partizanu koji opet naglasavam igra eurokup a Zvezda euroligu.
M

M17

pre gotovo 3 godine

Ma da, Noko je jeftiniji od Jankovica, Volden i Hol su jeftiniji od Perkinsa iz Poljske itd.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Opet ti poredis selktivno. Vas prvi centar nije Jankovic vec Mozli. Noko dosao na pola sezone ,nije igrao zbog problema sa srcem i jos dobije koronu i sta mislis koliko takav igrac kosta i ko bi ga potpisao u tim uslovima jos za neke ozbiljne pare. Ako vec Jankovica poredis onda ga poredi sa Kuzmicem koji je kidao ligamente i imao saobracajku gdje je jedva ostao ziv i njegova kosarka posle toga nije ni za aba2 ligu,doduse nije ni od Jankovica al bar je zdrav i nije imao ovakve probleme. Kazes Perkins al sta bi sa Gordicem i Jaramazom na jedinici? Kod Zvezde igrali Hol i Uskokovic?Jel znas odaklen je Hol dosao u Zvezdu i odaklen je dosao Uskokovic? Alo to su plejevi i igraci jednog euroligasa sram da vas bude da uposte to spominjete! Jedino sto se slazem da je Zvezda imala bolje igrace na poziciji dvojke. Ej na cetri pozicije imate skuplje igrace od jednog euroligasa i jos se nesto bunite. Sramota!
G

Gostju

pre gotovo 3 godine

borky zaboravio si o'brajena i najskupljeg juniora simanica!
z

zbunjeni delija

pre gotovo 3 godine

vec tri igraca smo doveli,odakle pare vise?????????
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Za ovog je Gist izmislio basket znaci KkCz ima opet ubitacno najmanji budzet u El pa neka nam je bog upomoc posto ne ocekujem nijedno vise dobro pojacanje,,,,Bicemo bas tanki na cetvorci ako se ispostavi da nam dolazi ovaj igrac jer sam ga gledao i u Zalgirisu i u Panati i ne pravi nikakvu razliku na parketu a uz to tesko on moze da cuva dobre cetvorke tu ce vecina da nas busi,,,,
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

pa oduvek smo i imali najmanju budzet... pa cak i od ek ekipa
G

Gost nemas pojma

pre gotovo 3 godine

Ovaj moze da cuva i bekove i centre,a sta si ti gledao Bog zna
8

83

pre gotovo 3 godine

To!!!
E

Enzo

pre gotovo 3 godine

Može!
D

Dejance

pre gotovo 3 godine

Sad moze jeli??? A odakle pare licemeri jedni???
3

333

pre gotovo 3 godine

@Dejance, od EL i prvog mesta u ABA, plus kup i KLS
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Penzioneri drzite gace, drzavna mezimica juri G17+.
G

Gosteee

pre gotovo 3 godine

to sifra neka za ek? u prevodu Gospodin trener i tim 17+ miliona?
0

09832

pre gotovo 3 godine

Odlican igrac
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Radonjic zna zasto ga uzima i nemam trunku sumnje u njegov izbor. Skockace on tim da bude kao bombona.
W

Womax

pre gotovo 3 godine

Otkud pare? Opet taj aparthejd.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Otkud pare ? Pa slucajno smo stabilan Evroligas vec 7 godina dok je vi isto toliko videli niste a dajete Parahovskog 1.100.000, dovodite Obradovica za nula dinara kao i buduca pojacanja. Prodacemo Voldena i Noka, tu su sponzori, ne tako jaki kao vasi ali znacice nam. Kad smo igrali LS nas FK je pomogao KK, ne brini za nas. Tako i u fudbalu pitate odakle pare, a da se radi kako treba tek bi prelivale pare jer nakon 2 LE, 2 LS, punih stadiona, pobeda itd u klub je trebalo da udje 100 miliona evra !
G

Gost10101

pre gotovo 3 godine

Strasan igrac ne sumnjam da ce ga Radonja najbolje moguce iskoristiti. Ne treba da se gleda njegov ucinak u Panati jer Panata bi i Lebrona pokvarila
G

GISKA 88

pre gotovo 3 godine

Ne njega... svako ko prati kosarku,zna da je ovaj igrac cist prosek. Da to nije igrac koji pravi razliku! Nit je vrhunski atleta,nit je Bog zna kakav suter...
G

Gost1234

pre gotovo 3 godine

Aron Vajt nije vrhunski atleta??? Sve si mogao da napises ali da nije atleta koji ima po 50 zakucavanja u sezoni EL...

Forzza

pre gotovo 3 godine

Nije loše pojačanje iskreno, dobar igrač kako u odbrani tako i u napadu konstantan i skočan sa solidnim šutem, lepo bi bilo da potpiše
8

89999

pre gotovo 3 godine

Stvarno je bio mocan u Zalgirisu, greska karijere je odlazak u Milano .