Milan Vidosavljević (©MN Press)
Milan Vidosavljević (©MN Press)

Art Basket produžio ugovor i tvorcu uspeha u Vršcu

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.04.21. | 16:17

Milan Vidosavljević ostaje na klupi

Art Basket se prošlog meseca okitio peharom osvajača Kupa Milana Cige Vasojevića u Vršcu, a onda brzo prionuo na posao zadržavanja onih koji su dali veliki doprinos uspehu.

Prvo je novi ugovor na godinu dana dobila najkorisnija igračica turnira Višnja Stefanović, a za njom je produžetak saradnje uručen i treneru Milanu Vidosavljeviću. Jedan od najperspektivnijih srpskih trenera biće na klupi Art Basketa i naredne sezone, saopšteno je uz "veliko zadovoljstvo svih u klubu".

Izabrane vesti

Petak, 19.00: (1,25) Zenit (17,0) Asvel Vilerban (4,40)

Mladi šef stručnog štaba je član Art Basketa od 2017. godine, a prošao je sve mlađe kategorije na putu do klupe prvog tima. U prvoj sezoni sa kadetskom ekipom osvaja bronzanu medalju u Triglav ženskoj kadetskoj ligi Srbije. Tokom sezone 2018/19 sa seniorskom ekipom koja je sastavljena od kadetkinja osvaja Treću seniorsku ligu Srbije i obezbeđuje ulazak u drugu ligu. U debitantskom nastupu u WABA U17 ligi odvodi Art Basket na Fajnal for i sa kadetkinjama se plasira među četiri najbolje ekipe u državi. Iste sezone dolazi i do finala državnog prvenstva Srbije za pionirke i osvaja srebro.



tagovi

Art BasketMilan Vidosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara