Ataman o Priđonijevoj kritici: Neću mu odgovarati, NBA mora da reaguje

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.24. | 18:29

"Čudno mi je da je neki momak, koji je pomoćni trener u NBA, pokušao da se umeša u našu situaciju", kaže iskusni stručnjak

Kao što se moglo i očekivati, Ergin Ataman nije ostao dužan selektoru Argentine Pablu Priđoniju, koji je reagovao na njegovu kritiku na račun Luke Vildoze, uz savet da svoje igrače treba da poštuje i potrudi se da ih unapredi, a ne da ih blati po medijima.

Šef struke Panatinaikosa smatra da selektor Gaučosa, koji radi i kao pomoćni trener Minesote, ne bi trebalo da komentariše njegove izjave, pozvavši vodeće ljude NBA lige da reaguju i izreknu mu kaznu.

Izabrane vesti

Direktan odgovor je izostao.

"Čudno mi je da je neki momak, koji je pomoćni trener u NBA, pokušao da se umeša u našu situaciju. Mislim da je NBA veoma ozbiljna organizacija. Neću mu odgovarati. NBA mora da reaguje", poručio je uoči poslednjeg kola Evrolige i utakmice sa Albom iz Berlina.

Luka Vildoza ima značajno niže brojke u odnosu na one kada je nosio dres Crvene zvezde. U ovoj sezoni Argentinac ima prosek od 5,7 poena, 1,7 skokova i 1,5 asistencije.



tagovi

Ergin AtamanLuka VildozaPablo Priđoni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara