Komentari na vest

Atentat na kralja

D

Dejček

pre oko 1 godinu

Komsije, nemate sta da izgubite, a uzmite im sve. Srecno
P

PARTIZAN ŠAMPION...IZRAZITI FAVORIT

pre oko 1 godinu

NE PRAŠTAMO NIKOME KO ZLO TI UČINI , S TOBOM UVEK OSTALI SMO MI, KROZ SVE TEŠKE GODINE VERA NAM NE UMIRE, VRAĆAJU SE DANI POBEDE!!
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Verujem da ce biti 3:0 lagano za Real pa da se spremaju za Zvezdu i tu sa bude 3:0 za Zvezdu !
P

PFC

pre oko 1 godinu

Ja verujem:)
q

qjdmmxmxđxcđ

pre oko 1 godinu

Kuću na makabi večeras.
3

3232

pre oko 1 godinu

Napred Real
X

X

pre oko 1 godinu

NAPADAJ NAPADAJ PARTIZANE NAPADAJ
P

Pocetak

pre oko 1 godinu

kraja ove lozacke sezone za nase komsije sa 0 trofeja
@

@Pocetak

pre oko 1 godinu

Komsija osvaja ABA ligu.Nece ispustiti prednost domaceg terena.
D

Dan911

pre oko 1 godinu

Po vama, mi se nismo ni plasirali u top 8 jer smo imali tezak raspored u zadnjih 5-6 kola regularnog dela.Kako se to zavrsilo? :)
D

Dan911

pre oko 1 godinu

Pa da ste se i vi lozili mozda bi i usli u top 8, ko vas sisa kad se ne lozite...

Samo Partizan

pre oko 1 godinu

Samo da se usaglasimo neuspeh je zavrsiti sezonu bez trofeja makar to bio trofej kup Ere Ojdanica i makar ti igra f4 Evrolige zato i nikada necete biti veliki paliliste se jos kako na Evroligu odlicno imam pamcenje kada je Partizan bio daleko da vas ugrozi sada se hvatate za slamku Covic je hteo da stavi tacku na crno beli svet.
p

pz

pre oko 1 godinu

Samo da ne ostanemo bez glave kao u većini pokušaja atentata...
A

Avangarda

pre oko 1 godinu

Napadaj napadaj !
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sta reci duel dve institucije,dva giganta,dva najveca kluba u Evropi i medju najvecim na svetu.Partizan evropski Boston Seltiksi protiv Kraljevskog kluba i Aristokratskog naravno.Potrebno je za pobedu zaustaviti Tavaresa,Deka,Musu,Hezonju i Jabuselea a bilo bi idealno ako bi Tavaresa brzo napunili licnim greskama a to ce biti vraski tesko jer je brutalan igrac.Real Madrid je vrhunski tim sa vrhunskim trenerom gospodin Cus Mateom VELIKI i APSOLUTNI favorit protiv Partizana.Ipak prednosti Partizana u ovom duelu su gospodin Zeljko Obradovic na klupi najbolji i najtrofejniji Evropski trener svih vremena i medju najboljim svetskim trenerima svih vremena.Onda su tu i najbolji i najverniji navijaci na svetu i mnogo manji pritisak nego sto ce imati Real znaci te tri vrednosti su na strani Partizana.Naravno prednosti Reala u odnosu na Partizan su mnogo siri roster i mnogo vece iskustvo jer su nekim igracima Partizana ovo prve ovakve utakmice visokog inteziteta a to moze da napravi veliku razliku u korist Partizana.U svakom slucaju Ola Spanci pa da gledamo zanimljive utakmice.Sportski pozdrav.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

u korist Reala.
a

au brate

pre oko 1 godinu

dva najveca kluba u evropi, kao da si u fudbalu to rekao za zvezdu i real, pa ako ti to zvuci smesno, shvatices sta si rekao. ne moze biti dalje od istine da partizanovi igraci nemaju iskustva, jer je vecina igrala f4 sa ozbiljnim ulogama, neki i osvajali. partizan ima najtrofejnijeg trenera i ekipu u najboljim godinama a real pocetnika na klupi i u sred su smene generacija, osakaceni povredama. francuz ne igra a nekoliko njih se vraca iz povreda posle solidne pauze i s'obzirom na njihove godine i mnogo jaci raspored, sanse su 50:50. ovaj tim partizana je i pravljen za f4 a pravi se senzacija od ulaska u top8.
@

@au brate

pre oko 1 godinu

Iskustvo igranja na f4 imaju Naneli, Ledej, Panter i Exum. Sem Nanelija ovi ostali po 1. Kad se pravi ekipa za f4 pravi se da u svakoj utakmici imas 12 igraca spremnih da igraju. Real ima 18 u rosteru i ti sad pricas kako su oslabljeni neigranjem jednog igraca (uzgred rezervnog ali koji bi u svakoj drugoj ekipi bio starter). Njima nece igrati 6 igraca, ne zbog povreda vec odluke trenera. Nemas potrebe umanjivati eventualni trijumf Partizana i lupati sanse su 50:50. Real je favorit i njegove sanse su iz utakmice u utakmicu sve vece zbog duzine klupe, ali tu je Zeljko da im specijalima umanji.
@

@ssss

pre oko 1 godinu

au brate pravljen je i tim Zvezde da uđe u F4 pa nije ušao ni u osam.Tim Barse je godinama unazad pravljen da uzme Evroligu pa je nije uzeo zadnjih ne znam ni ja koliko godina.Ovaj tim Partizana nije pravljen da u prvoj godini u Evroligi napravi ovakav uspeh.Pravljen je da u narednim godinama pokušaju da naprave nešto ozbiljnije.Niko to nije očekuvao u prvoj godini.Ekipa se ne stvara za godinu ili dve.To je proces.Zato je ovaj uspeh Partizana veliki.Koliki je to proces najbolje znate vi koji godinama pokušavate da uđete u osam pa vam nešto ne ide od ruke.Ako uopšte pokušavate s obzirom da je vaš predsednik izjavio da se ne ložite na osam!
V

VALJAK I ANALIZA

pre oko 1 godinu

EH DA IMAMO PRAVOG CENTRA ZA ODBRANBENI DEFANZIVNI SKOK I ISKUSAN PLEJ RAZBILI BI REAL. ROSTER NAM JE TANAK. BAR ZA REALA I BARSU.
G

Gost854

pre oko 1 godinu

Kaki je ovaj Naneli...ne bi ga menjao do penzije ako moze sa ostane. Tajno oruzje, snajper.
K

Kaunas off

pre oko 1 godinu

Partizan pobedjuje u Madridu ali ispada u Areni kao protiv Cedevite 2014 i Burse 2022
5

56788

pre oko 1 godinu

DO SAD VELIKI USPJEH OD SAD DA PISEMO ISTORIJU
s

sretno momci

pre oko 1 godinu

dajte sve od sebe .nebitno ko je favorit..6 u Evropi je vec dobar rezultat
1

118-77

pre oko 1 godinu

KRALJ, LOVAC JE NA POTEZU. IDEMO CRNA-BELO INSTITUCIJO.
3

373728

pre oko 1 godinu

Ne navijam za vas ali ja cu zategnuti dvojku na 5 000 pa kud puklo da puklo, nista vi manji fsvoriti niste od njih jedino sto su oni eto REAL MADRID ali po igracima ste mozda cak za nijansu jaci.
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Vise nego ikad nam treba strpljenje i u napadu, a jos vise u odbrani. Real je ejipa koja za 2min moze svakom da da 10 i vise poena. Spreciti im kontru po cenu faula, iskoristiti pametno svaki mali faul, ne dozvoliti im nikako da se rastrce. U napadu pokusati da Lesor i Smajli izvuku Tavaresa na 3m od kosa, pokusati da ga pretrce, a sa druge strane otvoriti prostor za ulaze bekova. Srce na teren, igramo protiv najveceg u Evropi, krvava kolena, NAPRED PARTIZAN!
a

anelej110

pre oko 1 godinu

Partizan lagano sa 2:0 dolazi u Beograd živi bili videli!
д

д.г.

pre oko 1 godinu

А за кога 2:0?
M

MR. @dg

pre oko 1 godinu

Za zvezdu nije sigurno!
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Partizan je u prvoj sezoni u EL posle dugo vremena već napravio odličan uspeh.Sve što uradimo više od toga biće sjajno.Nismo bez šanse.A ako Real izbacimo tada je na jednu utakmicu u F4 sve moguće.
A

Aebre

pre oko 1 godinu

ovi sto pricaju o nekom lozenju gde vi to vidite mi se nadamo najboljem i podrzavamo ih i mislimo da mozemo to sto su se ovi drugi pojeli u sebi zboh naseg uspeha pa ne mogu da podnesu sto se toliko pise je normalno za njih
v

varela

pre oko 1 godinu

Kad je Partizan pobedio Efes na gostovanju i trasirao put ka TOP 8 maltene nijednog pantera nije bilo na toj vesti niti minusa na našim komentarima.Očigledno posle jedan ili dvojica dobijaju instrukcije da botuju na svakoj vesti o Partizanu
O

Objektivac

pre oko 1 godinu

Napred crno beli šta god da bude mnogo ste uradili u Evroligi u ovoj sezoni.Mi smo uz vas do kraja.
K

Koko7

pre oko 1 godinu

3:1 za Real
С

Само да после

pre oko 1 godinu

Превише ложења не буде превише разочарења, да су на неког другог отишли па и да имају шансе овако на реал на шпанце не бих баш рекао у осталом видело се то против барсе..
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

slazem se sa svime osim o razocarenju. Svi smo svesni da je to Real i da imaju prednost domaceg terena. I svi znamo da su veliki favoriti. Ali nadu ne mogu da nam uzmu. Kao ni lozenje. Ovih nedelji dana je kao medeni mesec, veliko je uzivanje i u oscekivanju da serija pocne, a kad pocne ide mix svih emocija, radosti, tuge, nadanja, nerviranja...Ko ne zna da uziva u tom koktelu nikada se nije bavio sportom...
L

Ludilo mozga

pre oko 1 godinu

A na koga da idu majke ti, na Bajern, Albu ili Valensiju? Pa top8 je, na koga kod da odeš je težak protivnik i nemaš prednost domaćeg terena
F

Forest

pre oko 1 godinu

A sada grizi u meso,lomi koske...nema nazad. Sada ili nikada.
e

esex

pre oko 1 godinu

Juce sam napisao komentar o podrsci kk partizanu protiv reala al ocigledno nekom ne odgovara da se delije i grobari nekad podrze vec da se samo mrze...dal misle da ta mrznja bolje reklamira i privlaci ljude,ja ne znam,al znam da mi nisu objavili komentar..pa evo ponovo pruzam podrsku grobarima protiv reala,da ih zgazite i da zoc osvoji titulu el!! Objavite mi komentar iako nema mrznje i decijih prepucavanja.
l

liverpooll

pre oko 1 godinu

I ja kao veliki Partizanovac bih voleo da dogodine Zvezda dovede još par evroligača, da budu kao mi ove godine pa da i oni osvoje EL! Stop mržnji
e

esex

pre oko 1 godinu

Liverpool.ee brate moj da vecina misli ko ti i ja gde bi nam bio kraj..inace,posle zvezde najvise volim junajted,ne zameri!! Sportski pozz i jos jednom vam zelim da kralju skinete krunu!!
M

Mocartovac

pre oko 1 godinu

Evo ja slucajno usao u komentare jer upravo zbog te mrznje sam skoro pa prestao. Ako hocu nesto pametno da procitam ovde moram tamo gde su "nasi". Cak i izbegavanje da odes na protivnicke komentare dalo bi rezultat da procitas nesto korisno. Ovako jedni pljuju, drugi uzvracaju ili velicaju svoj klub da bi njima bilo lakse, ovom drugom da se "kao jede od muke". Svaka cast u svakom slucaju za tebe.
S

Svaki

pre oko 1 godinu

normalan Zvezdas zeli sve najgore ovim lozanama jer isto tako i oni nama zele to tako da nit oni nas treba da podrzavaju niti mi njih,ali ajde da ne preterujemo da ne bude mrznje neka igraju kako hoce nas ne treba da zanima.Nase je samo da ih izlupamo u finalu i po obicaju ih ostavimo sa 0 trofeja.
s

sssss11111

pre oko 1 godinu

Pobeđuje Partizan. Osećaj neki od jutros da je danas veliki dan.
b

brine

pre oko 1 godinu

Eto ti prilike da zadrsdiš novce ,kvota na tvoj klub u svim kladionicama preko 3
S

Sssss11111

pre oko 1 godinu

@brine druze ti stavi 1000 evra na real
E

Eskobar

pre oko 1 godinu

hahah ubicee ih Real
M

Mozda

pre oko 1 godinu

Real na pobedi,kao sto je Kapusta sredio 156 puta placenijeg Kanfaca!
t

triton

pre oko 1 godinu

Ovaj mozzart od kad je sponzor Partizanu bajke pise o njima kao da su prvi favorit za osvajanje EL ,a Real ce im spremit metlu 3:0
h

hesoyam

pre oko 1 godinu

Neka nam spremi, nece nam pasti tesko. Bajka je sve ovo sto se desava do dana danasnjeg sa Zocom i momcima, kao i sa navijacima. Vi o tome mozete da sanjate. Ali, znamo svi kako vama moze da bude ako Partizan prodje Real.
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Koje vi naslove imate...hahaha
H

Hej

pre oko 1 godinu

Samo je Pero Antic zajedno sa Alimpijevicem izvrsio atentat na kralja u Madridu i skinuo krunu Realu. Ovi momci imaju potencijal, imali su dovoljno i vremena da skeniraju sve mane protivnika, strateg ZOC - Zeljko Obradović Cepač zasigurno ima plan!
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Tesko, ipak je to Real...