Komentari na vest

Atlanta može i bez Janga: Vilijams i Bogdanović potpisali ubedljiv poraz Milvokija

e

eskobar

pre gotovo 3 godine

ma on nema pojma odigra jednu dobro a pet lose i sta
B

Bel

pre gotovo 3 godine

Da mi molimo boga da on bude potpuno zdrav i dodje na OI,inace crno nam se pise,one pacere od sinoc sa njim bi dobili 30 razlike bez njega,jedva.Sta kaze kum Danilko na to procenti,zetonja e taj zetonja je nas najbolji igrac posle Jokica sa njim smo ekipa koja ce se umesati za medalju bez njega necemo daleko ako uopste odemo na OI od mene svaki igrac ima punu podrsku al kako je tako je da i Milutinov,Bobi je dobar u napadu u odbrani promaja,Petrusev je ne iskusan a i on nije dobar u zatvaranju reketa bez Milutinova smo slabiji na centru 50posto,ako nista bar Raduljica kao drugi centar ima iskustvo nije los u odbrani,koliko toliko nek krpi rupe.
G

Gost 8

pre gotovo 3 godine

Ja sam mislio da na poziciji 2 Danilovića dugo niko neće da prevaziđe računajući vreme od kada su počeli da idu za nba . Ali Bogdanović sve više napreduje
Ш

Шпе

pre gotovo 3 godine

Како ми је жао Јаниса, оно је ужасна повреда, буквално је могао да остане трајни инвалид да је колено отишло до краја, ма само да му то не остави трајне последице.
G

Grastion

pre gotovo 3 godine

6/14 za tri je zapravo dobar procenat, nadamo se da ce ovako igrati do kraja serije.
g

ghost11

pre gotovo 3 godine

Želim Bogdanu da ide u finale pa šta bude. Teško je očekivati da igra na OI. I da dođe premoren je, nije to to.
V

Vlax

pre gotovo 3 godine

Za reprezentaciju bi bilo bolje da je 1 - 3. Teško će Bogdanović na OI.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Ponovo nekima neće da valja Bogdan... Ako gledaju statistiku i vide da je i večeras imao dosta suteva... Statistika gledaoci... Van toga nije uopšte bio loš večeras... Sve na stranu kada sam video doskok Janisa, mislio sam da je završio sezonu... Delovalo je bas ozbiljno na prvu, mada je hodao sam nakon toga... Videćemo kad prodje pregled sta ga čeka..
Б

Брате

pre gotovo 3 godine

Браво Боги!!!!!