Avramović: Baš su nas tukli... E, sada ćemo i mi da tučemo

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.10.23. | 10:53

Crno-beli već krenuli put Grčke na megdan protiv Olimpijakosa

Nije bilo lako igračima Partizan Mozzart Beta. Barselona je u krcatoj Areni bila bolja, uvek bila korak ispred iako je tim crno-belih vrebao, borio se i trudio da preokrene. Uvek su ostajali iza, čak i posle eksplozije Alekse Avramovića koji je u jednom momentu sam vratio tim u igru, ali na kraju je i on sam morao da se pomiri porazom i okrene novom izazovu - Olimpijakos, meč četvrtog kola Evrolige koji se igra već u četvrtak.

Izabrane vesti

"Jesmo izgubili pred našim navijačima, ali nema mesta tugovanju. Prošle sezone smo loše krenuli, nismo igrali dobro, posebno u novembru i tada smo se skupili, a sada mislim da imamo odličnu hemiju van terena. Nisam zabrinut", rekao je Avramović pred put u Grčku.

Upitan je šta to ekipa treba da popravi pred meč sa Grcima?

"Moramo da napravimo korak napred, da se više dodajemo i da pokušamo da pobedimo. Imamo kvalitet da pobedimo Olimpijakos. Odlučivaće detalji, nadam se da ćemo biti fokusirani".

Zna se ko predstavlja udarnu uglu Olimpijakosa.

"Mi imamo sposobnost da igramo dobru odbranu i mislim da Olimpijakos igra tvrdo generalno i na mali broj poena, ali treba zaustaviti Milutinova i Volkapa. Imaju stvarno dobar i dubok roster".

Poentirao je Avramović tačno u metu kada je bio upitan šta bi prvo promenio u odnosu na meč sa Barselonom?

"Promenio bih... oni su igrali dobru utakmicu, tukli su oni nas više nego mi njih.. baš su nas tukli, e sada ćemo i mi da tučemo", dodao je Avramović.

Na narednog protivnika osvrnuo se i Željko Obradović.

"Olimpijakos je tim koji je napravljen da se bori Fajnal for. Prošle sezone su igrali finale, igrali su izvanrednu košarku. Ove sezone su imali probleme sa povredama koji su sada sanirani. U njihvoj dvorani će biti vrlo teško, doveli su igrače koji su popunili prazninu posle odlaska nekih igrača. Nas u svakom smislu čeka vrlo težak meč", rekao je trener Partizan Mozzart Beta, a potom i dodao:

"Ako želiš dobro da igraš u Evroligi moraš na visokom nivou sa koncentracijom da budeš svih 40 minuta. Mora da se zagradi koš, da se ne uzimaju igra pametno u napadu. Sve su to detalji".

Partizan u ovaj meč ulazi bez bilo kakvog vremena za analizu i duži trening.

"Uvek očekujem reakciju tima, nemamo vremena ni da patimo ni da se radujemo. Takav je ritam. Naporavićemo video, ukazaćemo na neke stvari i to je to", rekao je Obradović.




tagovi

KK PartizanAleksa Avramović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara