Komentari na vest

Avramović jedini igrao u Tel Avivu: Makabi surovo kaznio Partizan Mozzart Bet na startu Evrolige

S

Studentski centar

pre 7 meseci

Za samo 22 casa puna Marakana i Arena. 80 000+ Delija na stadionu i u Areni. Nadjite nesto slicno cik u celoj Evropi! Ovi sto pucaju od Studenata,Plastike makabi i Nordsjelanda sa cak 6 komada to mogu samo da sanjaju i gledaju na TV-u i nista vise,mnogo smo Jaci!👊
I

Istina.

pre 7 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
1

1974

pre 7 meseci

Cime se bre lozite, sa Cacanima koji vode vas klub! Upamtite, Panter i Ledej, nemogu da ponove sezonu kao proslogodisnju, to im je bio vrhunac karijere! Kaminski, ni u NBA nije imao neke ucinke, ovaj momak Douzer, pitanje je kako ce se snaci, jel mu je prva sezona u Evropi a sto se tice Ponitke, njega je Radonja svrstao u igraca! Aleksi svaka cast, Andjusic, neznam sta trazi tamo, isto kao i Jaramaz! Po meni jedino pojacanje vam je Naneli, sto je ostao u Partizanu! Ni sa Zvezdom nisam nesto odusevljen, imalo je lose odbrane dosta, malo akcija ali srecom poterao nas sut za tri poena!
J

Jelenko P

pre 7 meseci

Bruka i sramota od igre.I to ne prvi put.

z.petrovic1980@gmail.com

pre 7 meseci

Dozer pleja da igra bice super videcete samo suter jedan fali ozbiljni
T

Tripko 04

pre 7 meseci

Al najjaci ste majke mi sad svaki drugi komentar, fali nam plej, ne moze da se igra bez pleja... Pa koji je to plej bio prosle sezone kad ste se dizali u nebesa i kad ste bili institucija evropske kosarke... Panter kad je produzio ugovor bili ste srecni ko Lebron da vam je dosao.. Cak ove sezone ste doveli jos jednog pleja vise u vidu Jaramaza. A sad bolje krivite te vase koji su vam doveli takve bekove koji ne znaju da razigravaju nego su prvenstveno poenteri.. I ne kukajte za Miroticem jer po vama uz Mirotica je falio i jos jedan tipa Larkin onda bi bili zadovoljni pa da napadnete nba prsten a ne evroligu

z.petrovic1980@gmail.com

pre 7 meseci

Uz duzno postovanje Savic kao sportski direktor nije nivo Zeljkovog Partizana , saberite promasaje u dovodjenju igraca i pogotke i sve ce vam biti jasno, koje silne pare odose na te promasaje od igraca prosle godine samo Lesor i Exuzm pogodjeni , Kucuc , Bronzi , pa i Andjusic i Naneli nisu taj nivo koji trebamo ove samo pj Dozer pogodak ova trojica uzas opet silne pare bacene i niko to da pitanje postavi mogao se lesor platiti umesto plate Kaminskom , Poninki i Jaramazu i kakav je to centar kad na svim spicama o njemu covek polaze loptu centar koji ne zna da zakuca i da skok uzme Balsa ce biti igracina bolje nhemu sansu da dajemo tek kada budemo imali sportskog direktora koji je zaduzen da dovodi igrace i kad taj bude na nivou Zeljka Obradovica mozemo necem da se nadamo cak ni Gospodin Obradovic od babe ne moze napraviti djevojku tako da dok to ne uradi klub nista veliko napraviti necemo i samo me zanima zasto bas niko to pitanje ne postavi oa nemoguce da niko bas ne vidi da gospodin sportski direktor ima vise promasaja nego pogodaka nazalost i ako ga jako postujem kao bivseu legendu nije za tu poziciju definitivno
a

all grobar

pre 7 meseci

Da li ti mislis da se Savic nije konsultovao sa Zeljkom? U svakom poluamaterskom klubu SD predlaze, trener aminuje.
B

Bida

pre 7 meseci

Au novinari pa misno igrali protiv makabija ane asvela vecito zadnjeg tima izgubili pa sta polako tek je pocetak
A

Aooo

pre 7 meseci

Ćuti, ne pričaj sledeća vam je protiv Asvela.
1

1974

pre 7 meseci

Ti momce, treba da znas, jedino ako nisi senilan, da ti sto su pobedili Asvel, prosle sezone su pobedili i u Bg i u Tel Avivu, taj Makabi!
L

Lova

pre 7 meseci

Koliko trojki dao Andjuša veče pred utakmicu?

z.petrovic1980@gmail.com

pre 7 meseci

Mornaru i sad ce kao Naneli da promasuje celu sezonu nije on nivo za f4 sto svi zelimo treba nam suter ozbiljan i pej , cak pj Dozer bolji na pleju od Oantera koji se na toj poziciji muci i previse trosi da bi dao koju trojku u serijama
R

Rajko grobar hn

pre 7 meseci

Razocaravajuce izdanje koje bas nisam ocekivao.Sta je ono ljudi moji,koja je ono igra?Ok nismo uigrani ali baza od petorke prosle sezone u vidu avramovic panter naneli ledej smajlagic .....samo je prvi odigrao cak i iznad ocekivanja.Treba da se zapitaju do sledece utakmice i izadju iz hibernacije.
З

Звездан

pre 7 meseci

Звездано вече и синоћ и вечерас.
a

antiprotiv

pre 7 meseci

Kaminski = balvan
n

niko igokei...

pre 7 meseci

....ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je njihova istorija kojom se toliko ponose!

Svako ima svoje legende

pre 7 meseci

Ja sam ponosan sto su meni legende Zeljko Obradovic ,Danilovic ,Djordjevic ,Divac itd sto zahvaljujuci njima prvenstveno Partizan je to sto jeste a vama najveca Nebojsa Covic uz velikog vodju naravno bez njih vi ste nista.
7

73

pre 7 meseci

Sve se vraća na svoje mesto...
S

Stameni

pre 7 meseci

E moj Zeljko kazes dovescemo igraca ako nam treba pa i corav moze da vidi da nam fali igrac pod kosem Kaminski nas uzasno busi nego tesko je sad naci kvalitetnog igraca jer ste izgubili vreme na onog religioznog sto drzi rec takodje nam i plej treba nema ko da prenese loptu kako treba. Pravicemo Lesora i Egzuma od blata tesko da cemo nadomestiti njih dvojicu sa njima dvojicom bi veceras pobedili.
G

Goust

pre 7 meseci

Gde ste plici, stigla mama koka....ahahah Jao gorbarski sajteeeee hahahah
L

Laki92

pre 7 meseci

Jbt, nije realno da Partizan nema bukvalno ni jednog kvalitetnog pleja, dok sa druge strane Zvezda ima 3 odlicna, pa šta ste radili celo leto, kakvi su vam planovi bili, da mi je znati, i to se pitam kao zvezdin navijač, pa svaka druga pozicija da škripi, pa možda se i nadomesti, ali bez pleja u košarci, ne znam kom uspehu moze neko da se nada.
Č

Ček bre

pre 7 meseci

I što sad minusi čoveku? Ajde da se jave ovi što su lupili minuse i da objasne. Čovek je istinu rekao, šta ima veze što je cigan? Prestanite sa tom mržnjom više.
n

ng

pre 7 meseci

pa planovi su bili da mirotic igra pleja

z.petrovic1980@gmail.com

pre 7 meseci

Pitaj sporskog direktora on dovodi igrace ako se tako mogu nazvati kaminski poninka...pa i jaramaz nije nivo koji nama treba a ni naneli odigrao jednu partiju prosle godine i to je to tu nam treba suter ozbiljan , plej a valsi sansa da se da i videcete balsa ce biti cudo
1

1974

pre 7 meseci

Svaka ti na mestu, brate! Lepo si rekao, kao Zvezdas, nista uvredljivo niti provokativno! I ja sam Zvezdas i istog smo misljenja!
D

Dakara

pre 7 meseci

Ne bih rekao da tamo gaze sve redom.. 09.02.2023. Maccabi Tel Aviv-Crvena zvezda 86-89 07.10.2021. Maccabi Tel Aviv-Crvena zvezda 63-75
T

Tomy

pre 7 meseci

Vidi se iz aviona da je Makabi super spreman i opasan tim a da je Partizan ušao u utakmicu zbunjen i bez čvrstine, kao da nisu uigrani. Jedino što je vredno iz ove utakmice je što se Koprivica pojavio kao igrač koji može da doprinese. Par drugih, da im imena ne pominjem, nisu nivo EL što sam i prošle godine pominjao i Žoc će imati muka da napravi tim. Boli koliko plej nedostaje, baš je očigledno.
S

Statler

pre 7 meseci

Pa čemu služi PJ Douzer?
G

Gost999

pre 7 meseci

Pa Makabi, zašto ovako? Sad će morati da dovedu bar dva preskupa NBA igrača... Prosto su primorani...

z.petrovic1980@gmail.com

pre 7 meseci

E Bog te cuo oa da se to i desi
k

kikica crveno

pre 7 meseci

Sta da kupimo zvezda sve kupila za 5miliona,jadni nemaju para
q

qarajigokeu

pre 7 meseci

Studentski centar filijala Buducnosti...🤫
G

Gostza

pre 7 meseci

I prosle godine sa Albom je bilo katastrofalno. Ajde prve macice u vodu, Makabi ionako u Tel Avivu tovari sve redom. Niko tamo med nije nabrao, ali da fali Lesor, fali, a i jedan plej.
4

446

pre 7 meseci

Da dve god ne mozemo pelja naci pa to nema ni na crtanom filmu..eno ga Kpausta igra u Crnoj Gori,za Jaramaza i Dozijera izmsilio kosakru..
N

Ne lupaj

pre 7 meseci

Zvezda je u poslednje tri godine dobila Makavi dva puta samo u Tel Avivu.
G

Gostza

pre 7 meseci

@ne lupaj: pa ja vas i ne racunam u nesto ozbiljno, a izgleda i u Makabiju tako misle, pa pustili utakmice niz vodu.
P

Parizer efendija

pre 7 meseci

...je malo neUrozan🤣 sutra odmah u Nemanjinu kod njegovog av gazde da trazi jos 300 miliona za igokeu da bi mogla bar Filijaju buducnosti Studenjak da pobedi!
H

Hoce li Robija

pre 7 meseci

...odgovarati za ono dete sto je zgazio kolima 1992,sto tuzilastvo i sudovi cute na to?
ж

жељимир

pre 7 meseci

Никад. Жеља је добар 🔥
g

gost111111111

pre 7 meseci

Kad vec pises o tome napisi bar tacnu godinu. Najbitnije je lupiti nesto
l

lorenco

pre 7 meseci

Sreća pa vi niste navijaci rezultata, ovo gu*enje vas ne dira 😂😂😂
S

Srboljub

pre 7 meseci

Andjusic izgleda samo na fixni se javlja i spušta slušalicu.Kada je Evroliga veliko ništa od njega.
S

Slaba odbrana

pre 7 meseci

Srboljub-A šta da radi kad nema slobodu u euroligi,šutne jednom promaši,odmah klupa i ne ubacuje ga više u igru,kad pogodi onda pogadja u kontinuitetu npr 4/4 trojke itd.U Aba ligi ima slobodu može da šutira koliko hoće.Tako će uvek prolaziti i Trifunović,Vukčević itd..
P

Plastizan

pre 7 meseci

Ali pazite ovo Makabi koji se sad zove Plastika odeljo Plastizan igokeu...kakva koincidencija,zar ne?🤣
k

kikica sa crvenom gumicom

pre 7 meseci

Pevaj pevaj a na kraju places bruko
N

Nordsjeland x6

pre 7 meseci

Ovi iz laktasa poceli i u KK isto ko ovi njihovi u FK,cim promole nos u Evropska takmicenja budu demolirani odmah i to brutalno,ovi njihovi iz FK popili 6-tardi od dece iz Danske a ove iz KK deljaju takodje deca Studenti iz podgorice i tamo neki Makabi koji se sad zove Plastika,joj koja bruka narode ccc...🤦

Ko ste vi?

pre 7 meseci

Au sto prozivate Makabi ima vise titula prvaka Evrope nego vi ucesca u drugoj fazi Evrolige bilo novi ili stari sistemi mislim na top 8 ili top 16.
@

@ko ste vi...

pre 7 meseci

Jesi ponosan sto navijas za klub koji drzi najveci negativan rekord u celoj Evropi tako sto niti jedne jedine titule i EL video nije vise od pune zadnje DECENIJE!

Ko ste vi?

pre 7 meseci

Jesi ti ponosan sto se podsmevas klubu koji za jednu sezonu u Evroligi postigao vise nego tvoj za 10 da imate malo obraza ne bi pominjali taj post Partizana koji je unistavan zato sto je vas bio duzi bez Evrolige a bez titula skoro dvostruko duzi uprkos fuziji.
@

@ko ste vi...

pre 7 meseci

Jesi ponosan sto navijas za dodikov privatni klub fuzionisanu igokeu koja od 2008 pa do danas ima samo Jedan trofej!

Ko ste vi? |

pre 7 meseci

Ne bi bio ponosan bilo bi me sramota da je bilo sta od toga istina ali nije vi i realnost ne moze se staviti u istu recenicu ,dajete sebi za pravo da prekrajate i menjate istoriju najveceg kluba u nasoj drzavi koliko god ga mrzeli.
S

Sakur.

pre 7 meseci

Svi nas redom pumpaju od priprema pa na ovamo,Studenti u kupu,pa sad i Makabi i to sa pola gasa..itd itd postali smo ko Lisa Ann svi se zivi redjaju na nama i gang bang-uju nas kad god pozele!
u

uštve

pre 7 meseci

Jedva cekam da dodje taj dan da Ostoji i Zeljku Obradovicu vidim ledja!
B

Bio hazard

pre 7 meseci

Ponitka novi Kuruc, Doužir novi Zagorac, i Kaminski novi Parahovski! Tuzno ali istinito! Mogli smo i morali da dovedemo bolje!
m

mord

pre 7 meseci

Koji si stručnjak.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Puni ahahahhaha 🤣🤣🤣🤣
a

aftershave

pre 7 meseci

Treba se pleja nabavit, inace nista ove godine!
r

rauf

pre 7 meseci

Zeljko odlaziiii!
g

grobar čurug

pre 7 meseci

Zeljko odlazi!
r

rastrćen

pre 7 meseci

Zasto niste stavili naslov Makabi rastrtio Partizan! To je jedina prava reč! Rastrtio! Ko je gledao zna o cemu pricam!
@

@rastrćen

pre 7 meseci

Pa sramota ih da stave takav naslov jer su oni glavni sponzor igokeje pa im sad muka🤣
B

B. Grobar

pre 7 meseci

Da nije bilo prvog coveka drzave da nasoj igokei kupi licencu za EL prosle godine mi je na posteno i na terenu zaradnjeno ne bi igrali jos 60 god,to je cinjenica!

radonjica

pre 7 meseci

na koju foru vi igrate EL ove sezone? A da kupili ste. Cigani ludaci
g

grobar ns

pre 7 meseci

Start kao prosle godine, ne zna se ko sta igra. Petorka sa Trifom i Koprivicom i Ponitkom na pleju i das krila protivniku da stekne veliku prednost. Onda kreces da vristis, da nekontrolisano vrsis izmene i tu vise nema povratka...Andjusa, Smajli i Naneli najstandarniji u pripremnim utakmicama i uvek u startnoj petorci, veceras pocinju na klupi. Kad ih uvedes vec su kola krenula nizbrdo. Andjusa udje, prvi napad ulazi pod kos i naravno gubi loptu. Sledeca tri suta u 5 minuta krompir. Ovaj ga vadi i vise ne uvodi. Ledej odmara protiv Mornara, veceras jedan od najlosijih. Sta bi tek bilo da se istrosio protiv barana :-)...Panter, pocetak kao i prosle godine! Udvojis ga i onda sledi pogresan pas ili izgubljena lopta. Aleksu uvodis kad vec gubimo 10 razlike, vices na njega konstantno i onda kao slag na tortu ga zaboravis u trecoj cetvrtini. Trifi bi u evroligi zabranio da sutne osim kad ide u kontru, jedan na jedan, on i koš...rezime: i mom sinu od 10 god. je jasno da nam treba plej pa makar i Kapusta i jedan centar razbijač. Zao mi je sto je veceras unistio Ponitku. Gurnuo ga je na pocetku da prevodi loptu kao i protiv Mornara(nije igrao 10 dana) i posle par izgubljenih lopti pravac klupa. A onda ga uvedes u cetvrtoj cetvrtini i ponovo ni kriv ni duzan izgubi 2 lopte i opet klupa. Bojim se da ce to ostaviti traga na njemu!!! Jedino pozitivno veceras je, kad smo vec izgubili utakmicu, Balšino sasvim korektno izdanje, uz Aleksu jedini zasluzuje prelaznu ocenu. Ostali, na čelu sa Željkom...
D

Dosta je bilo...

pre 7 meseci

OBRADOVICU ODLAZI IZ KLUBA!
a

all grobar

pre 7 meseci

To kazi svom Dusku!
a

all grobar

pre 7 meseci

Ovo veceras je bas bilo lose. Sem Avramovica svi slabo. Cak je veci problem bila odbrana nego napad sto je malo nelogicno za pocetak sezone. U svakom slucaju tek je pocetak i ovi prvi macici nista ne znace. Bice ovo sve bolje i bolje. NAPRED PARTIZAN!
L

Lokki

pre 7 meseci

Izbore pomeriti za jun, inače ode mast u propast, a efendija u Tursku.
N

Naxel

pre 7 meseci

Ocevici javljaju da je Ostoja usao u predsednicku rezidenciju vidno uplakan.
d

dodikovom klubu

pre 7 meseci

...niko ne moze da zabrani da makabi snimi xxx filmove za odrasle sa njima!
S

Stara izreka

pre 7 meseci

NIje sve ni u novcu jbg...
z

zajebani cica

pre 7 meseci

Zalosno je koliko klinci koji navijaju za Zvezdu mrze Partizan. Vise se raduju porazu Partizana nego Zvezdinoj pobedi. Tuzno. Cestitke Zvezdi na pobedi, bili su odlicni. Sezona je duga. Setite se kako je bilo prosle godine u prva 3 kola. Leci ce sve to kako treba. Jedino ovak Kaminski nece nikad proigrati,definitivno promasaj.
E

Eh pa samo da znas

pre 7 meseci

Prosla sezona je prosla i nece se ponoviti!
m

mislim...

pre 7 meseci

...da si zaboravio da kazes da, kad su klinci u pitanju, tako je na obe strane Pozdrav
z

zajebani cica

pre 7 meseci

Minusi samo dokaz koliko sam u pravu. Koliko navijaca zvezde je procitalo post. Zalosno
M

Minusi

pre 7 meseci

su samo dokaz koliko lupaš gluposti. Niko vas ne mrzi, samo je u ljudskoj prirodi da ne voli one koji nepošteno i nezasluženo prosperiraju i profitiraju.
G

Gost45

pre 7 meseci

Mnogo ti s... sinko,Sta znaci NUSKNVP? Kad to ovde javno napises,onda mozemo da pricamo o nekoj mrznji. Ja sam naletio vise puta na razne naloge na DM gde je Nick likova "Ucimo decu da mrze Zvezdu"??? I onda mi mrzimo? Rekoh ti,NUSKNVP znacenje pa da pricamo o mrznji.
K

Komina

pre 7 meseci

Koja ishajpovana prevara ovaj Zeljko Obradovic hahahaha namestili nam ga a ovi ce da uzmu evroligu ove godine a navodno nama kosarka, uzas!!!
p

polii

pre 7 meseci

Zeljko odlazi,kad vec nisi na robiju
K

Kalcopolista.

pre 7 meseci

Kakav smo drzavni projekat,sramota me navijati za ovaj GMO klub fuzionisanu igokeu sa 50mil budzetom i 6mil panterom a ni studente da pobedimo ne mozemo ccc....🤦

radonjica

pre 7 meseci

Botu skini se vise sa Partizanovih vesti. U proseku postavis 15 komentara slicnih ili istih na Partizanovu vest. Znamo da si bot i da te placaju za to, a ako te ne placaju sto je jos jadnije a to radis, onda si zreo za lecenje, to je ozbiljna dijagnoza druze.
l

likut

pre 7 meseci

Željko odlazi.
S

Srbija Majka

pre 7 meseci

Slabo komsije...puno je ovo jace izgledalo prosle godine, dok sa druge strane Zvezda ima puno duzu i kvalitetniju klupu. Mislio sam da ce te ove godine biti jos jaci i dominantniji, ali vec u ovom momentu je jasno da sa ovim igracima nemate sta da trazite u Evroligi a bogami ni u derbiju. Zvezda nikad jaca i potentnija...i ovog puta stvarno spoj kvaliteta i iskustva...vec izvjesno da su ciljevi postavljeni veoma visoko, i sto je jos bitnije da apsolutno sa ovim igracima to izgleda veoma realno.
G

Grisha

pre 7 meseci

Dobijete raspali Asvel u 1. kolu i već ste osvojili Evroligu. Prošle godine su čak i pojedini navijači Partizana terali Željka, a na kraju sezone kovali ga u Zvezde. Takav smo narod.
S

Slaba odbrana

pre 7 meseci

Srbija Majka-Tako ste pričali i prošle godine i šta bi.Zato je košarka divan sport,iznenadjenja se stalno dogadjaju,jedna,dve povrede i ode mast u propast,sudiš na osnovu jedne utakmice i posle će biti ne valja niko,treneru odlazi,treba nam ovajj,treba nam onaj itd....
D

Da vidimo...

pre 7 meseci

Ko je bio glavna zvezda vecerasnjeg hard core spektakla?
Š

Šta se radi sad

pre 7 meseci

Anđušićmornaru 23 večeras jadno. Trifa je cirkus. Ostači će nadoći. Izvini Željko oni nwmogu biti ni 15 ni q6 igrači u ekipi. Vwčerasbašse vidilo. Poraz u redu idemo dačje ali sa njima, moramo bwz njih to su noni koji nisu za nas. Idwmo dalje, daleko je Maj. Volim crno bele
4

446

pre 7 meseci

Andjusic je umeo uvek tako protiv nekih Mornara ,Krka ili Zadra da odigra ali nit jendu vecu utakmicu,gde je tvrdo..Obican mis.
G

Gost1717

pre 7 meseci

Znaci da kupuje opet..jos po par milki za nove strance
O

Odlazi obradovicu

pre 7 meseci

Dokle vise ovako ljudi moji,prvo puknemo od Filijale buducnosti tamo nekih Studenata u finalu kupa za trofej,pa zatim nas sad i Makabi urnise sa pola gasa..ko je sledeci? Zeljko Odlazi dosta je bilo brukanja!
Ž

Železara

pre 7 meseci

Ono kada čovek iz predgradja glumi navijača Partizana.
Z

Znamo sve...

pre 7 meseci

Izborna godina i fudbalski "valjak samo melje" dok kosarkarski ode u krasni..Ocekivano sve..Nece ni dugmici ostati od ovoga
4

40+

pre 7 meseci

OVO NE MIRISE NA DOBRO
S

Slucajno?

pre 7 meseci

Pukose Milance i Zvonce i odmah pukose i ovi .. Sve sto se kuso rodi...
d

duga

pre 7 meseci

Nasa momcad nije bila toliko losa koliko to rezultat govori. Treba nam vremena da se uigramo i da proradi Smajli i Zeka. Ostoja limeni brate zavrsi nam sa drzavom jos neku kintu i dovedi nam beka sutera. Bice ovo dobro, bitno da u prvih 8 kola pobedimo makar dve.
M

Mile bargro

pre 7 meseci

Nije problem sto smo izgubili, u tel avivu retko ko dobija, ali problem je sto je partizan bio u podredjenom polozaju 40 min, bukvalno se pitanje pobednika nije ni jednog trenutka dovodilo u pitanje, odbrana je stvarno zabrinjavajuca, skok da ne spominjem, pojacanja takodje, ako je ovo tim koji je projektovan da ide korak dalje od proslogodisnjeg, sto bi znacilo F4, onda licno ne da nisam optimista nego je malo reci.
I

Ipak se zna nesto...

pre 7 meseci

Zna se ko REDOVNO dobija u Tel Avivu..I ne samo tamo nego i u Beogradu..
A

AV Partizan

pre 7 meseci

Zar nam nikad veci budzet sto kaze opoziconar Ostoja nije dovoljno da se barem ne obrukamo ? Zar toliko para od drzave smo pokrali da se ovako brukamo?
i

izointer32

pre 7 meseci

Dosao sam samo da citam komentare "strucnjaka" .
M

Mop

pre 7 meseci

Svaka čast meni komentar nisu pustili gde kritikovao lošu igru kluba za koji navijam. A vidi ovo. Pozdrav. Tužno je ovo više
O

Oto

pre 7 meseci

Pocetak prosle sezone isto ovo i isti komentari.A onda znamo sta se desilo i da su utihnuli.Polako momci duga je sezona, nema potrebe za zaletanjem 😄
t

trtavac

pre 7 meseci

doveli ste evrokup pojacanja, jedina ekipa u evroligi bez plejmejkera, jel ovako zahvaljujete navijacima na podrsci, sram vas bilo ne zasluzujete nas
z

zex zex 1

pre 7 meseci

sve je ovo dobro teske noge i ruke od priprema,a i trebalo je ubaciti bratskom mornaru 100 komada vide se posledice
A

AV ZVEZDA

pre 7 meseci

Pogledajte izmene Zvezde i nase,pa tamo ulazi skuplji od onoga sto je na terenu,nama izadju Panter i Naneli udje Trifa i Danilo..Razliak u budzetu sramno velika za Av crveno bela vnago..
N

Nishlija

pre 7 meseci

oteraste Miska kao stetnog i sad komentarisete nesto...

Gall

pre 7 meseci

Brt ko da udje skuplji od Puntera? Kari i Lebron?
d

dg89

pre 7 meseci

Bolestni naravno, da su zamene skupe, kad pocinju Kuzmic, Lazic i Lazarevic.. opusteno popij neki lek
a

ala lazes

pre 7 meseci

Koliko lazes, Udje vam Andjusic, i onaj Poljak dva evroligaska igraca
P

Pa

pre 7 meseci

Zar to nije gerijatrija, tako je zovu.
S

Sumadinac Caki

pre 7 meseci

Fale tu igraci tipa Lesor, Papapetru, Egzum I Madar. Mnogo jadno bre. Dajte min 2 pojacanja.
G

Goatest

pre 7 meseci

Vidis kako si zapamtio ko ti je najvise tuge doneo prosle sezone heheh
S

SEVERNA KOREJA

pre 7 meseci

Ne moze se igrati ozbiljna kosarka bez 35 miliona budzeta ovih 30 je malo
j

jel žex

pre 7 meseci

opet nije kriv, sve su igraci krivi
R

Radek

pre 7 meseci

I bogati plaču ....
p

podesen

pre 7 meseci

Oterati prvu onog sa konjskom glavom,pa Dozijera i Kaminskog.Plej hitno i 2 centra ujutru.
H

Hahaha da

pre 7 meseci

Odmah sada stizu...nece cekati jutro!
j

jug bs

pre 7 meseci

Kominski je bio dobar, da njega nije bilo razbucali bi nas. Zasto njega prozivas? Jos 3-4 pojacanja i bice sve kako treba.
4

446

pre 7 meseci

Oni su nas tako rutinski dobili,da je tuzno..Ova god ode u k!Prlse god se video potencijal,energija,volja,ove god se ne vidi NISTA!
d

de goll

pre 7 meseci

lose,van forme...oslanjamo se na trifunovica ,jaramaza,koprivicu...nemamo pleja,ovde kao da lesor fali kao da ce sledecu igrati..tako neki osecaj..ne ozbiljno totalno da za pet meseci se ne dovede plej i centar...za ona tri miliona od mirotica mogli su top igrace dovesti...
I

Ivan FCRS

pre 7 meseci

A sta je Kaminski bek suter? Pricali ste da ste sa njim resili centarsku poziciju, jos bolji od Lesora. Sad mora novi, ovaj moze da ide, ahahahah!!!
o

ojo

pre 7 meseci

Lorenco Srbine
g

gost1978

pre 7 meseci

z ezda ubedljivo.pobedila 59 komentara, sat kasnije za 10 minuta 69 komentara na partizan. ovako je pocelo i lane, opet ce boleti
k

kako kako?

pre 7 meseci

Pocelo je tako, a kako se zavrsilo? Da niste osvojili EL?
д

да, да...

pre 7 meseci

...болеће, буди сигуран, али не нас 😂😂😂
J

Jasta bre...samo se ti tesi

pre 7 meseci

Koga sine? Zvezdu nece sigurno! Samo polako...strpi se pa ces videti...ima jos dva igraca u opticaju za Zvezdu,ako dodju bice svima cao zdravo!
J

Jox

pre 7 meseci

18+

Bojank91

pre 7 meseci

poraz im naneli
T

Toto-ko-tunjo

pre 7 meseci

Otresoše to k'o baba ponjavu.

Ra S

pre 7 meseci

Problemi u raju…
K

Kao lane....

pre 7 meseci

Od Olimpijakosa u Grčkoj -24....svi se smejali na kraju 😉😉😉😉😉😉😉😉
д

да, да...

pre 7 meseci

...смејемо вам се и даље 😂😂😂
D

DrvoMaam

pre 7 meseci

Vi se smejete a mi vas prose godine isprskali

Гази патлиџан

pre 7 meseci

ма 😂😂😂😂😂

Гази патлиџан

pre 7 meseci

ма 😂😂😂😂😂
T

Tpb

pre 7 meseci

Vise komentara cigana na vest o Partizanu nego o njihovoj pobedi protiv Asvela veceras...dno!
n

naneliii

pre 7 meseci

nanana liga sampionaaa
T

Tvoja zabluda...

pre 7 meseci

Udji malo da vidis Zvezdine vesti pa ces znati onda sta je dno! Pocela utakmica Partizana a grobari vise na Zvezdinim vestima...neprocenjivo ti je glup komentar!
s

scarecrow

pre 7 meseci

само да вас подсетим да је и прошла сезона кренула поразом а знамо како се завршила
J

Jan

pre 7 meseci

Hahah kako se završila?
p

pehar top8

pre 7 meseci

Kako? U top8? Uuuu cestitam HAHAHAHHA
R

Real Madrid 2 0

pre 7 meseci

Znamo....
m

markino gost

pre 7 meseci

Znamo, isto porazom, i peharom za vodjstvo 2:0 u seriji protiv Reala (najopasniji rezultat inace), koji ponosno stoji u vitrini, odmah pored onog za 0:0 i promasenu sansu Ilica protiv fudbalske sekcije Reala u LS onomad...
д

да, да...

pre 7 meseci

...славно се завршила 😂😂😂
P

Pirloo

pre 7 meseci

Pobedom nad Mancesterom 0-1
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Dzaba vam novci moji sinovci :D
S

SEVERNA KOREJA

pre 7 meseci

Partizan ove god ima jedan od najmanjih budztea u evroligi,otuda i nikakva pojacanja,Da ih svu cetvoricu spojis nemaju kao Nejpir pola..Bruka sta se radi klubu,ali neko cuti o tome unutar kluba pod pretnjama znamo koga a z ajavnost satro veci budzet nego lane...,.
I

Iron

pre 7 meseci

Odose novci na porez...bravo za rukovodstvo Partizana
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

На сајту евролиге пише кевин пантер 2.6 милиона годишња нето плата, више но миротиќ у арманију!
S

SEVERNA KOREJA

pre 7 meseci

Josif@To je jedan igrac iii???????Ostali svi vam skuplji po 3 put..
M

Milojko Arsenic

pre 7 meseci

NIkad skuplji tim a nikad veci raspad igokea2. Sad ce reketiranje da krene.
G

Grdosija

pre 7 meseci

Posto je sezona tek pocela,Makabi nije lose odigrao.
b

bruka

pre 7 meseci

Ne znam sta ocekujete od prve utakmice, koja je igrom slucaja jedna od najtežih u Evroligi u celoj sezoni koju cemo odigrati. Ovo i gostovanje Realu nikad nece biti upisane pobede, a vidi se da ekipa nije uigrana

Гази патлиџан

pre 7 meseci

ма😂

NeshaCZ

pre 7 meseci

Ima ekipa koje redovno pobedjuju Makabi na njihovom parketu ali nema veze. Videces tokom sezone kako se razbija "Ponos Izraela" u Tel Avivu.

Gall

pre 7 meseci

Hahaha da najteza utakmica u istoriji kosarke… Ne bih da likujem, niti bih da spominjem neke vase ranije izjave o osvajanju EL, ali bih voleo bar sada da priznate da pojacanja koja su dosla nisu ni blizu igraca koji su vas napustili a kamoli da ste bolji nego prethodne sezone.
O

Ognjeeeen

pre 7 meseci

Repriza pocetka prosle sezone…centar Lesorovih karakteristika sto pre…idemo dalje…
D

Danguba

pre 7 meseci

Gde dalje?
I

Ivan FCRS

pre 7 meseci

Da, da... To je inace tek tako moguce. Nije ovo igrica, da samo dovedes igraca koji ti fali, i da mu biras karakteristike.

NeshaCZ

pre 7 meseci

Za kad ti to treba, pita Ostoja?
S

Samo realnost

pre 7 meseci

Nema reprize bajo...ispucali ste sve prosle sezone gde ste realno mogli na F4 i to vam je bila vrhunska i istorijska prilika cak i da uzmete EL,centar Lesorovih karakteristika nece doci ...nemoj da se nadas...

Гази патлиџан

pre 7 meseci

😂😂😂...Не брините има да буде још.пара.Отварај банку
M

MVPČAČAK

pre 7 meseci

Ne može se ozbiljna košarka igrati bez PLEJA!!!

Gall

pre 7 meseci

Kako nemate pleja, pre neki dan smo imali prilike da procitamo na ovom portalu da je i Ponitka plej…
C

CZV FAN

pre 7 meseci

Avramović druze je top! Evo kao neko ko voli sport pratim utakmice i gledam kada mogu i druge timove pored Zvezde i Partizana! E sada glavno pitanje je zasto je Zeljko sputao Avramovica i nije mu dao da igra kada je covek sjajno poceo i bio najbolji...zakucao za klupu! To je prosle sezone Ivanovic uradio Petruševu kada je ovaj igrao kao u transu on ga zakucao za klupu i jos mu se dernja!!!
p

posteno

pre 7 meseci

Partizan prosle sezone je bio na preko 50% za tri, sad 30%. Exum koji je igrao i ledjima i desno i levo ulaz, prostojnu odbranu ovaj novi Pi dzej nema te karakteristike. Kaminski mislim da je tezak promasaj, Jare i Ponitka odlicni za tim ali nisu tu da povuku. Ima igraca koji su placeniji i sa ulogom koji treba da opravdaju to. Ne pricam o budzetima samo iznosim svoje misljenje. Gledao sam oko 20minuta ali sve se opet vrti na soliranje, 13 asistencija manje od makabija ostalo nisam ni pratio plus domaci teren i verovatno sudije 70-30. Dva nba igraca verovatno dobro placena ali ili slabo iskoricena ili ne dovoljno dobra za ovaj nivo. Iako taj Kaminski relativno mlad i ima solidnu nba karijeru i taj Pj sa 20min u proseku u nba njsu za bacanje. Ali primera radi, Nejpir da je u Partizanu i onaj brazilac na pozociji centra mislim da bi i jeftinije prosli a da bi dobili ekipu bombona. Pocetak sezone, izlazi se iz priprema zato je slabiji sut tj %, mozda su masili mng otvorenih trojki ali sve u svemu ni Makabi nije za bacanje. Mng dobrih i jakih ekipa, bice zanimljivo
p

podesen

pre 7 meseci

KKP da ima samo Neipira dobio bi veceras Makabi.

Gall

pre 7 meseci

Iskreno dao sam ti plus, imas fin rezon, ne slazem se sa svime sto je napisano ali sa vecinom da. Ovaj deo vezan soliranje, mnogo soliranja je bilo prosle sezone samo to je bilo zamaskirani dobrim procentom suta. Sto se tic danasnjeg poraza, nije problem ubedljiv poraz, ali budimo realni ako pricate o top 4 i nekim napadima na EL, onda Makabi ne sme da se dovodi u pitanje, jer daleko da je jedan od favorita koliko god da nije slab, ovo je EL nema realno slabih ekipa
G

Gall@

pre 7 meseci

Ne pricam ja o final4 za vas, nego mediji. I realno roster. Dobar ali tanak, tanak za 80+ utakmica, sreca imate dobru ekipu za oporavak i po meni prosle sezone za uspeh ako ne i vise ali isti doprinos su dali ljudi u medicinskom osoblju kao i Zeljko jer vi niste imali cini mi se ni jednu sporstku povredu. I da budemo realno ne navijam za vas da udjete na final4, ne bi mi bilo drago da osvojite evroligu ali ako to na terenu pokazete ja cu uvek prvi da cestitam, ne patim od toga da je Partizan u nekom trenutku u nekom sportu bolji od nas, jer je to sport, samo sport. Ps ne znam koliko ima uslova za pojacanja ekipa nije jeftina ali Zeljko nikad nije igrao sa strech peticom, a njemu sad da se prilagodjava Kaminskom ne stoji. Jedna jaka petica resava dosta stvari
G

Gost999

pre 7 meseci

Tu si u pravu. Prošle sezone su imali neke sulude procente šuta na većini utakmica, i to će teško da se ponovi.
Z

Zoc neznalica

pre 7 meseci

Nemojte ljudi k'o Boga vas molim, pa sto ih ovako razvaliste, pa Efendija ce sad da trazi od naroda jos 10 meleona....
H

Hihi

pre 7 meseci

Covic sigurno vadi svoje iz kuce posteno zaradjene pare sa Kosova 😂😂😂😂😂
A

A vi

pre 7 meseci

kako te?Ima ženski?
K

KAKO IGRA

pre 7 meseci

avantgarda, jos 10.000.000 i pali se parni valjak 🤣🤣🤣🤣
s

sasa70

pre 7 meseci

Nije da je Makabi igrao strasno nego je Partizan skroz podbacio! Aleksa igrao sjajno prvo poluvreme onda ga ZOC stavi na klupu 10 minuta, pa to ne moze da se zavrsi dobro. Ponitka, Andusic i Jaramaz NULA kosa!!!!!! Kaminski 2 kosa, Ledej 5 kosa i Panter 11. Pa sa tim brojkama ne bi bili ni top 4 u ABA ligi. Neko ce da kaze pa i prosla sezona je pocela slabo i bili smo u top 8, jeste to istina ALI ove godine su se SVE ekipe pojacale drasticno, samo Partizan se slabije pojacao.
M

Mangulica

pre 7 meseci

Jel cepao Lorenco? Jel ih oplodio? Zvezda do Berlina
G

Grobarijus

pre 7 meseci

Neshvatljiv potez Zeljka da Avramovica izvede iz igre na po sata a igrao je utakmicu zivota..Sa ovim pojacanjima igracemo sa Asvelom i Albom za 15 mesto..Centra bez,pleja bez,prenosi loptu ko kako hoce,nma energije nigde kao sa lesorom i madarom,oni su bili motori Partizana..
O

Ocekuvano

pre 7 meseci

pocijepase ik.
b

bcp

pre 7 meseci

ne moze se bez klasičnog pleja i dobrog,jakog centra...moraju ta dva pojačanja podhitno.
E

Eh pa...

pre 7 meseci

Nema ih niti ce ih biti....
M

Mile led

pre 7 meseci

Koliko kompleksa po komentarima od limenki
m

mare3333

pre 7 meseci

ALEKSAAAAA, hahahahhahahahaha
j

jdjdj

pre 7 meseci

Ajmo cigani radujte se veceras, vise vas raduje nas poraz nego vasa pobeda. Neka, zasluzili smo igrom sve kritike.
C

CZV FAN

pre 7 meseci

Ja se radujem nasoj pobedi a ne radujem se vasem porazu...toliko
y

yh

pre 7 meseci

jes žoc razvio koprivicu
0

015

pre 7 meseci

Sesti favorit evrolige.🤣🤣🤣
f

firmas jole ns

pre 7 meseci

je l pokazivao aleksa misice, je l se busao u grudi ledej? je l ko klimao glavom? kakvo vece, prelepo, srce mi je puno.
i

igor978

pre 7 meseci

Uopšte ne znam odakle da počnem, jer ovo večeras je sve bilo potpuno užasno i negledljivo, osim Avramovića koji je takođe imao neke ispade ali bar je pogađao. Odbrana u raspadu, skok ne postoji, fizički potpuno inferiorna ekipa u odnosu na većinu protovnika - mi smo izgubili Lesora i Exuma koji su za EL bili Atlete, a doveli pogubljenog Kaminskog koji ne zna ni da trči, i PJD koji je lošiji 1/1 od Exuma niti je bolji šuter. A u napadu kao da su se sastali pre 3 dana, potpuno potonuće i nedostatak ideje u igri, pa je očajan šut posledica užasne organizacije napada
N

Nikola Mirotić

pre 7 meseci

Sad se ni najmanje ne kajem što nisam održao reč :)
Z

Zelezmik

pre 7 meseci

Prvih 9 komentara, sve limenke.... N E P R O C E NJ I V O!
T

Tata0909

pre 7 meseci

Nazalost nastavilo se nema pobijede od 2010 god.. Centar treba, Dozier tata kosarke lik ima iq za kosarku top pojacanje, jaramaz solidan.. Avram standard bez greske.. Punter los.. Ostali ispod nivoa.. Idemo dalje!
J

Jagnjilko

pre 7 meseci

Sada ce Zoc da kaze ono njegovo cudo "analiziracemo"
b

bkk

pre 7 meseci

Eno tegi već sklapa tekst na instagramu kako su ovo sve otpaci, jer ih niko nije hteo pa došli u paryizan
D

Drvo

pre 7 meseci

TATICE DAJ NAM JOŠ 5 NBA CRNCA
š

šljuzuguz#

pre 7 meseci

Dobar nastup, biče gore.
D

Ddh

pre 7 meseci

Uzima zoc evro titulu hahaha
D

Drndule

pre 7 meseci

Tako je to kada si vestacki projekat. Trajes godinu dana i propadnes,svi te trpaju
g

g

pre 7 meseci

kruže priče da partizan ima pare bože sačuvaj ja igram sa onim što imam
M

Mile led

pre 7 meseci

HAHAHAHHAHA kakav su raspad ijaoooo

radonjica

pre 7 meseci

Sve ovo izgleda jako lose. Jaramaz dobija minutazu a igra katastrofa, ne doprinosi nista u napadu. Panter i Ledej totalno van forme. Avramovic odigrao savrseno prvo poluvreme i onda presedi na klupi celu 3/4 dok Jaramaz igra, sta reci... Kaminski tesko da ce moci da zameni Lesora sto se tice i napada i odbrane, za sada to ne pokazuje, bez zelje, bez energije. Jaramaz nije ni bleda senka Madara, dok je Douzer itekako dobar, vidi se da je skolovan igrac i da ce biti pojacanje. Sve u svemu mislim da smo slabiji u odnosu na proslu sezonu i da ce biti jako jako tesko uci u top8 ako se nesto pod hitno ne promeni.
D

Drvo

pre 7 meseci

TOPI PLASTIKU !!!
U

Ujka zitko

pre 7 meseci

Jel se barem vratila kobila Ostoji?
6

643

pre 7 meseci

Gazi partizan bravo makabi
b

bv

pre 7 meseci

Jel se žocko žalio na crkvu
B

Bingocka

pre 7 meseci

Nisam gledao tekmu.Jel ih trpao Lorenco?
D

Drvo

pre 7 meseci

PUČE PLASTIKA KO PIČKA !!!
M

Milojko Arsenić

pre 7 meseci

Bolje sada na početku kao prošle godine od Albe nego kasnije kad je bitno. Centar i plej pod hitno da se dovedu.
D

Drvo

pre 7 meseci

PUČE PLASTIKA
5

5g

pre 7 meseci

Čekamo specijal za specijalce krejzi jehove
M

Milojko Arsenić

pre 7 meseci

Bolje sada na početku kao prošle godine od Albe nego kasnije kad je bitno. Centar i plej pod hitno da se dovedu.
K

Kukuuuuu

pre 7 meseci

Sta uradi Crni makabi sada ce da penzioneri nagrbuse
2

22000

pre 7 meseci

Partizan dosta lose izgleda Makabi ih je rutinski dobio. Partizanu nijesu bili potrebni Kaminski i Dozier vec jedan klasican centar i jedan plej umesto njih a ova dva igraca su dobili ozbiljne plate pa ne znam koliko ce imati prostora za dovodjenje novih igraca.
o

ok

pre 7 meseci

Videlo se da ste favoriti ove sezone. Dobro je a sto da je bilo vise od dvajest razlike. Ma briga vas vi ionako imate olimpijsko geslo vazno je ucestvovati.
J

Junker

pre 7 meseci

Je l se ljubili u ruke, znali se sta?
S

SahbaZ

pre 7 meseci

Prijatelju gdeee si ahahahahhahahaha kme kmeeee
M

Milojko Arsenić

pre 7 meseci

Bolje sada na početku kao prošle godine od Albe nego kasnije kad je bitno. Centar i plej pod hitno da se dovedu.
s

sabah

pre 7 meseci

jes vam lijepa ova igraa
0

0qqq

pre 7 meseci

DOBRO JE. GUBI CETE I VECOM RAZLIKOM.
N

Navika je čudo...

pre 7 meseci

Lorenzo Brown navikao ahahahahahaha gazi samoprozvanu instituciju!
0

0987

pre 7 meseci

Zadnji tajm aut Panter se udaljio od ekipe, Žoc vrišti na njega da priđe. Aytoriret nula
M

Milan Bre Bre

pre 7 meseci

Za ovakav pristup, treba igrače rebnuti na platu. Aleksa se zapalio, Željko ga baca na klupu da se hladi. Jaramaz nije kalibar za EL, niti je plej. Panter danas sve samo ne kapiten, tako se ne gura ekipa. Svetle dve tačke su Aleksa i Dožijer. Kaminski ne može da menja pleja i tačka. Dva pojačanja, kršten plej i jak centar. Preporuka za sve stručnjake na klupi Partizana, ne hladiti igrača koji grize!!!
4

446

pre 7 meseci

gde ti je svetla tacka Dozier,lik veze s vezom nema..svi su bili sramotni
L

Lorenco Braun

pre 7 meseci

Posle demoliranja Lovernja u Areni koji nece doci na cetverta utakmica sjajno je bilo odgledati i ovo izivljavanje Makabija nad kamerunom, laku noc kako kome :)))
8

838338

pre 7 meseci

Hahahahaahhhaaha. Najskuplji tim Ikada na ovim prostorima, po imenima top 5 u evropi ove godine i ne moze se Makabi dobiti BEZ BOLDVINA, 100 poena primili bez njega hahahaahha. Dajte jos kojeg igraca ( a dovesce ga sigurno ) da se bar izgubi posteno. Grdne rane, Zeljko je fenomen od 8 trofeja osvojio 1, JEDAN !!!!!! KAD SHVATITE DA JE U NJEMU PROBLEM BICE VAM BOLJE, sa ovim timom bi se Jurica Golemac prosetao kroz Abu i otisao na F4.

Sakur

pre 7 meseci

Bruka i sramota.Ostoja neka si ti duplirao cene karata jer si napravio duplo bolji tim u odnosu na proslu sezonu
t

terza magico

pre 7 meseci

Opet krivi igraci, trener je nedodirljiv
3

345

pre 7 meseci

jes žoc razvio koprivicu

Sliks17

pre 7 meseci

Ajde Pope Pope, ajde Pope Pope.... Jel zvao Zeljko crkvu?
B

Baldwin

pre 7 meseci

A šta bi bilo da je Wade igrao 🙈
9

9k

pre 7 meseci

jes žoc zatego partizan
1

100TKA

pre 7 meseci

Ok 96 gahahahhaha RAZNELI VAS, Drzavo daj jos koji melon za avantgardu!

Sakur

pre 7 meseci

Dali sve u zeleznik nije nista ostalo
B

Burek

pre 7 meseci

Uzmi Željko Majkl Džordana !!!
@

@burek

pre 7 meseci

Da se zapuca dole ti bi bio jedan od tih koji bi izdali svoj narod.
@

@@burek

pre 7 meseci

Kakve veze ima Kosovo sa ovim mečom ahahahahahahah
6

6

pre 7 meseci

jel se rumenio zoc
f

fkkdkd

pre 7 meseci

Ovo +15 je nerealna slika, trebalo je bude 25 da Makabi nije spustio papucicu sa gasa.
g

gostijko

pre 7 meseci

jel se lidej baco za zapisnički astal
M

Milan Nbg

pre 7 meseci

Covece, ima 100 komentara na vesti o Zvezdi, i kreni da citas, 0 od navijaca Partizana. Udjes na vest ovde, od 100 komentara, 95 vasih. Da li vam je jasno koliko ste iskompleksirani i da se to ne moze promeniti. Prosto ste optereceni nama, neverovatno.
C

Czz

pre 7 meseci

@milance a da smo mi izgubili vasih komentara bi bilo 95% a nasih 5. Desice se i to kolo pa ces da vidis. Nije ni do nas ni do vas nego do mozzart-a koji objavljuje sta mu se zeli tj sve sto dize rejting i pravi pare, a svadja i prepucavanje je najbolja stvar za to
z

zoc zatego odbranu

pre 7 meseci

Samo 96p,sta bi tek bilo da je igrao baldwin hahahaha