Košarkaši Partizana (©MN Press)
Košarkaši Partizana (©MN Press)

Avramović sa maskom zbog preloma nosa, Smailagića čeka pauza zbog uganuća

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.02.22. | 17:14

"Aleksa je nažalost doživeo potpuni prelom nosa. Obavili smo snimanja, namestili smo šta je bilo moguće", rekao je doktor Partizana, Moma Jakovljević za Mozzart Sport

Neće po dobrome ekipa Partizana pamtiti ovogodišnji Kup Radivoja Koraća. Crno-beli su u finalu doživeli ubedljiv poraz od Crvene zvezde, a uz to iz Niša se vraćaju sa dva povređena igrača.

Aleksa Avramović je doživeo prelom nosa tokom finala i moraće da nosi zaštitnu masku, dok Alena Smailagića čeka pauza od sedam do 10 dana.

Izabrane vesti

Ovu informaciju za Mozzart Sport potvrdio je doktor Partizana, Moma Jakovljević.

"Aleksa je nažalost doživeo potpuni prelom nosa. Obavili smo snimanja, namestili smo šta je bilo moguće. On je sada sa reprezentacijom i preporučio sam da može da igra samo sa zaštitnom maskom koju će morati da nosi narednih 15 dana“, rekao je Jakovljević za Mozzart Sport.

Što se Smailagića tiče, on se povredio u polufinalu protiv FMP Železnika. U prvi mah je izgledalo kao da je u pitanju teška povreda kolena pošto košarkaš crno-belih nije mogao sam da napusti parket.

"Uradili smo i Alenu magnetnu rezonancu, videlo se uganuće kod skočnog zgloba i kolena. Čeka ga pauza od sedam do 10 dana kada ćemo ponovo obaviti preglede“.

Partizan sada ima pauzu do 6. marta, kada će se ponovo sastati sa Crvenom zvezdom u okviru ABA lige.



tagovi

Alen SmailagićAleksa AvramovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara