(©MN Press)
(©MN Press)

Bajić pred Zvezdu: Skraćena nam je rotacija, bazirali smo se na odmor

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.12.20. | 16:44

"Pokušaćemo da odgovorimo favoritu koliko možemo u ovom momentu"

Nedeljni program u Jadranskoj ligi otvoriće košarkaši Igokee i Crvene zvezde utakmicom 12. runde regionalnog takmičenja. Crveno-beli u Laktaše stižu sa novim trenerom – Dejanom Radonjićem. Uoči meča protiv evroligaša, trener Igokee Dragan Bajić govorio je o problemima koji su zadesili njegov sastav. Upala je Igokea u ritam igranja na svaka tri dana, a vremena za pripremu za duel sa Zvezdom praktično nije ni bilo.

Izabrane vesti

„Očekuje nas u nizu još jedna teška utakmica sa jako kvalitetnim protivnikom kao što je Crvena zvezda. Pokušaćemo da odgovorimo favoritu koliko možemo u ovom momentu. Vremena za pripremu nemamo jer smo se bazirali da se što bolje odmorimo za utakmicu“, rekao je Dragan Bajić i dodao:

„Dobro je poznato u kakvim se problemima nalazimo kada su u pitanju povređeni igrači i koliko nam to otežava kada je u pitanju rotacija igrača i sam ritam naše igre, što se moglo videti drugom poluvremenu protiv Hapoela“, zaključio je starteg Igokee.

Igokea u devet uzastopnih utakmica nije slavila protiv Crvene zvezde. Ne nalaze se crveno-beli u dobroj formi, turbulentan period je iza tima sa Malog Kalemegdana i sa Dejanom radonjićem žele da započnu jedno novo poglavlje. Svestan je i Darko Talić da se od igrača Zvezde očekuje reakcija nakon promene stručnog štaba.

„Kao što znamo, kod njih je došlo do promene trenera, gde će oni sigurno pokušati da se pokažu u najboljem svetlu i da podignu trenutnu formu“, rekao je bek tima iz Laktaša.

Igokea sigurnim korakom gazi kroz Jadransku ligu. Sastav Darka Bajića istakao je kandidaturu da se nađe u plej-ofu, nikome ne predstavlja lak zalogaj i meč sa Zvezdom dočekuje sa četiri vezana trijumfa na Jadranu.

„Igramo na domaćem terenu i imamo svoje šanse. Verujem u svoju ekipu, ne bojimo se nikoga i sigurno da ćemo dati sve od sebe da dobijemo utakmicu, bez obzira što je sa druge strane jedna evroligaška ekipa kao što je Crvena zvezda“, završio je Talić.



tagovi

Jadranska ligaKK Crvena zvezdaDragan BajićIgokea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara