Balša Koprivica (©Starsport)
Balša Koprivica (©Starsport)

Balša Koprivica pretrpeo prelom kosti šake

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.11.22. | 19:01

Novi peh za Partizan Mozzart Bet, ali i za reprezentaciju Srbije...

Kako je iz kluba zvanično saopšteno, Balša Koprivica je u sinoćnoj utakmici protiv Panatinaikosa povredio šaku prilikom jednog od duela. Odmah po sletanju u Beograd, lekarski tim crno-belih je uradio kontrolni snimak koji je pokazao prelom kosti.

Izabrane vesti

"O načinu na koji će povreda biti lečena, odluka će biti doneta u narednih nekoliko dana.", stoji u saopštenju kluba.

Mladi centar je u pobedi nad Zelenima proveo svega 82 sekunde na parketu i ostao bez učinka (napravio jedan prekršaj). Ipak, bilo je dovoljno da zadobije ozbiljnu povredu koja će ga na neko vreme odvojiti od terena.

Podsetimo da je i Alen Smailagić van stroja, ali se iz kluba nadaju da bi uskoro mogao da počne sa timskim treninzima. Individualno već radi po posebnom programu. U svakom slučaju, rotacija na unutrašnjim pozicijama značajno je oslabljena.

Crno-beli su meč sa Panatinaikosom odigrali i bez Alekse Avramovića i Džejmsa Nanelija, a Željko Obradović je najavio da će za utakmicu protiv Olimpijakosa naredne sedmice trenirati sa osam-devet igrača.

Na Koprivicu nije računao, jer je pozvan od strane selektora Srbije Svetislava Pešića da pomogne državnom timu u kvalifikacijma za Svetsko prvenstvo. Ipak, najnovija dešavanja ukazuju da mladi centar neće moći da zaigra za reprezentaciju u mečevima protiv Velike Britanije (11. novembar) i Turske (14. novembar).



tagovi

Partizan Mozzart BetBalša Koprivica

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara