Balša Koprivica (©MN Press)
Balša Koprivica (©MN Press)

Balša Koprivica se vratio u sastav Partizan Mozzart Beta!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.01.23. | 17:59

Povratak mladog centra posle dva meseca pauze

Početak 2023. godine doneo je sjajne vesti za Partizan Mozzart Bet - Balša Koprivica vratio se u sastav za utakmicu protiv Zadra!

Mladi centar je u timu prvi put nakon dva meseca pauze zbog loma šake na utakmici sa Panatinaikosom u Atini početkom novembra prošle godine. On trenira sa saigračima već neko vreme, a Željko Obradović je u najavi meča sa minhenskim Bajernom poručio da će se Koprivica vratiti "u novoj godini". Tada nije mogao da iznese tačnu vremensku odrednicu, a on se našao u protokolu za susret sa Zadrom.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi da li će i koliko vremena Koprivica dobiti u ovom susretu. Svakako, odlična vest za Parni valjak pošto ekipa sada nema više igrača na listi povređenih. Bar ne sa ozbiljnijim povredama, koje zahtevaju duži oporavak. Nedavno se u tim vratio Aleksa Avramović, sada je sa Koprivicom zatvoren krug.

Posle gubitka talentovanog dugajlije Partizan Mozzart Bet je reagovao na tržištu i doveo Vladimira Brodzijanskog. Slovak je i dalje sa ekipom, ali je ispao iz rotacije. Večeras je u protokolu zbog lakše povrede Danila Anđušića i izostanka Uroša Trifunovića zbog stomačnog virusa

Partizan Mozzart Bet će u januaru imati smanjenu "kilometražu" jer će jedina gostovanja u ukupno 11 utakmica imati u Tel Avivu Makabiju, Valensiji i Podgorici kada ide na noge Studentskom Centru. Košarkaškim kuloarima takođe se šuška o interesovanju za Džabarija Parkera što je njegov agent demantovao u izjavi za Mozzart Sport...



tagovi

Balša KoprivicaKK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaJadranska liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara