Bandža Si
Bandža Si

Bandža Si protiv starijeg brata: Uvek je poseban osećaj

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.01.19. | 14:46

“I uvek veoma dobre utakmice”, kaže prvotimac Partizana

Pobeda protiv Albe vratila je optimizam u crno-beli tabor, pa košarkaši Partizana u meč trećeg kola Evrokupa sa Monakom ulaze sa nadom da mogu da u žestokoj konkurenciji izbore plasman u četvrtfinale. Uostalom, sve četiri ekipe u Grupi E trenutno su poravnate na tabeli, a beogradski tim bar trenutno tu ima najbolju koš razliku mada je o tome mnogo rano pričati.

Ali zato je pravo vreme za razgovor o posebnoj motivaciji koju će za sutrašnji meč imati Bandža Si, jer crno-belo krilo će duelu sa Monakom udariti na – rođenog brata! Devet godina stariji Amara Si još od 2015. igra za Kneževe, pa Bandža dobro zna kako to izgleda.
"Igrati protiv brata, za mene je uvek poseban osećaj. Do sada, igrao sam protiv njega čak 12 puta, ali ovo je prvi put da se srećemo odkad sam u Partizanu. Definitivno mogu da kažem kako je fenomenalan osećaj igrati protiv članova porodice, jer su te utakmice uvek veoma, veoma, dobre", dobro rasoložen je Si, koji dobro poznaje i ostatak Monakove ekipe s obzirom da je profesionalnu karijeru i počeo u rodnoj Francuskoj.
"Biće veoma teško. U timu imaju puno iskusnih igrača, sa nekima od njih sam imao priliku da igram i znam koliko opasni mogu da budu. Talentovani su, atletski veoma dobri, ali mi ćemo se dobro pripremiti za izazov koji je ispred nas”.

Izabrane vesti

Podsetimo, meč Partizana i Monaka igraće se sutra od 19 sati u dvorani “Pionir”.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bondža Si

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara