undefined
undefined

Barsa više nego ubedljiva - 27 razlike

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.10.20. | 21:00

Gipuzkoa nije imala šanse - 87:60. Mirotić sa ekipom, ali nije bio u 12

Barselona je ponovo igrala bez Nikole Mirotića, ali se ispostavilo da joj to ne smeta, pa je na domaćem terenu pregazila Gipuzkou sa čak 27 razlike. Bilo je na kraju 87:60. Ubedljivo, sigurno, dominantno.

Već posle 10 minuta igre bilo je 11 razlike za Barsu i mogli smo da se uverimo da postoji prilična razlika u kvalitetu, te da tim Šarunasa Jasikevičijusa nema šta da brine.

Izabrane vesti

Posebno je razlika skočila u trećoj deonici, pa je sve do kraja utakmice bilo samo rutinsko privođenje posla kraju. I dokaz da kod Jasikevičijusa nema opuštanja. Da tako nešto nije dozvoljeno.

Barsa je na ovom meču imala četiri dvocifrena igrača. Najviše su ubacili Brendon Dejvis i Pustovij. Pjer Oriola je dodao 11 poena, a Martinez 10.

Svakako treba istaći fenomenalnu partiju Bolmara koji je imao sam 10 asistencija, trećinu od ukupno 30 celog tima, a tome je dodao osam poena.

Mirotić nije igrao, ali jeste bio sa ekipom posle oporavka od korone, tako da bi mogao da stigne da bude spreman za meč protiv Real Madrida u petak u okviru Evrolige. Taj meč je na programu za tri dana.



tagovi

KK BarselonaBrendon DejvisACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara