©MN Press
©MN Press

Belinelijeva poruka Teodosiću: Ne smeju da nas rastave!

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.06.21. | 17:53

U Bolonji imaju samo jednu želju, da Miloš i naredne sezone bude u klubu

Zakuvava se situacija u Bolonji povodom potencijalnog odlaska Miloša Teodosića iz kluba. Kako je već objavio Mozzart Sport, srpskog plejmejkera u svojim redovima žele CSKA iz Moskve i Anadolu Efes, ali će u Bolonji očigledno uraditi sve da ubede Teodosića da ostane u Virtusu.

Na današnjoj dodeli nagrada na nivou gradske opštine, javno su se obratili prvi čovek Virtusa Masimo Zaneti i iskusni as Marko Belineli. Zaneti je najavio da će u utorak biti predstavljen novi šef struke, a već je poznato da će naslednik Aleksandra Đorđevića biti Serđo Skariolo, dok je Belineli poslao otvorenu poruku Milošu Teodosiću.

Izabrane vesti

"Naš tandem ne sme biti rastavljen", poručio je iskusni Italijan.

Virtus nije uspeo da se izbori za plasman u Evroligu preko Evrokupa, gde je poražen u polufinalu od Uniksa, mada je Teodosić izabran za MVP-a ovog takmičenja. Klub iz Bolonje je u finišu sezone na sjajan način došao do šampionske titule u Italiji, gde je lagano počistio učesnika F4 Evrolige, Armani.

Teodosić ima još godinu dana ugovora sa sadašnjim klubom, ali problem za Virtus predstavlja opcija aktiviranja izlazne klauzule za prelazak u neki evroligaški klub.


tagovi

Marko BelineliMiloš TeodosićVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara