""
""

Bertans: Uživao sam dok sam igrao pred ludim Delijama

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.01.14. | 09:51

"Oni su dali ogromnu podršku svom timu i mislim da je to razlog Zvezdine dobre igre, posebno u ofanzivi", rekao je stariji brat Partizanovog asa Davisa

Bek šuter ekipe Bilbaa Dairis Bertans rekao je posle teškog poraza od Crvene zvezde u prvom kolu druge faze Evrokupa da je očekivao ovako težak meč i da su crveno-beli imali izuzetnu podršku sa tribina.
"Bila je vrlo teška utakmica, najviše zbog ludih navijača na tribinama. Oni su dali ogromnu podršku svom timu i mislim da je to razlog Zvezdine dobre igre, posebno u ofanzivi. I mi smo bili dobri u tom segmentu igre, postigli smo skoro 90 poena, ali je dosta škripalo u odbrani", rekao je Bertans.

Zvezda je odličnom igrom na startu drugog poluvremena konačno slomila otpor rivala i napravila veliku razliku posle koje nije bilo povratka za Bilbao. S tim se složio i Dairis.
"Mislim da je to početak treće deonice, kada su vrlo brzo napravili 12 poena prednosti. Od tog trenutka više nismo mogli da se vratimo. Znali smo da će utakmica biti izuzetno napeta i teška. Svi igrači su znali sve o navijačima i atmosferi u Pioniru. Bili smo spremni za sve što nas je čekalo, ali smo se malo opustili u jednom delu i to je odlučilo meč".

Izabrane vesti

Stariji brat poznatijeg nam Davisa rekao je da je oduševljen zbog toga što je imao priliku da zaigra pred Delijama.
"Bilo je sjajno, zaista sam uživao igrajući pred ovakvim navijačima", zaključio je Bertans.

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK BilbaoSrbijaEvrokupDairis BertansFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara