Bild: Trinkijeri potpisao na jednu sezonu sa Bajernom, glasine su da ima platu 1.000.000 evra bruto

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.07.20. | 16:00

Sport Bild i ostali nemački mediji se dotakli ugovora bivšeg trenera Partizana u timu iz Bavarske

Andrea Trinkijeri napustio je kormilo Partizana i ovog leta otišao u Bajern iz Minhena gde je nasledio Olivera Kostića. Kako piše Bild, Trinkijeri je potpisao ugovor sa Bajernom na jednu sezonu.

O detaljima ugovora postoje određene informacije, a sajt Bblprofis.de navodi Sport Bild kao izvor i dodaje da su glasine da Trinkijeri ima platu 1.000.000 evra bruto.

Izabrane vesti

Bild je prilikom predstavljanja Trinkijerija istakao da Bajern gaji velike nade sa Trinkijerijem na čelu, te da je Italijan pre dolaska u Bavarsku vodio "tradicionalni srpski klub Partizan iz Beograda", te da je "potpisao ugovor sa Bajernom na jednu sezonu".

Dugo se Trinkijeri povezivao sa prelaskom u Bajern, čelnici kluba su rekli da će sačekati polovinu juna i onda su ozvaničili saradnju sa Trinkijerijem koga su na predstavljanju nazvali “jednim od trojice najboljih evropskih trenera”.

Trinkijeri je imao odličnu sezonu sa Partizanom u kojoj je osvojio dva trofeja i držao pol poziciju u preostala dva takmičenja. Pred start plej-ofa i u ABA ligi i u Evrokupu Partizan je držao prvo mesto i imao prednost domaćeg terena, ali je onda sezona dobila epilog kakav je dobila.

Imao je Trinkijeri ugovor na još godinu dana, ali je na kraju ipak došlo do rastanka. Italijan je otišao u Bajern, a na mesto prvog trenera Partizana postavljen je Vlado Šćepanović.


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara