Bitadze: U plej-ofu ABA lige svaki meč 50:50! Mi moramo da mislimo i o Evroligi za razliku od rivala

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.03.19. | 13:00

"A protivnici samo o Jadranu", kaže Gruzin

Polako nam se bliži plej-of ABA lige, pa iako ima još da se igra u ligaškom delu, polako svi počinju da misle o borbi za trofej.

O tome je govorio i košarkaš Budućnosti Goga Bitadze kada je upitan kakve su šanse Plavih u plej-ofu Jadrana. Kaže da će njegova ekipa imati otežavajuću okolnost jer će morati da razmišlja i o Evroligi.
Plej-of če biti mnogo težak jer će svaki meč zaista biti sa šansama 50-50. Navijačima će to biti mnogo interesantno i zabavno. Za nas konkretno, biće izuzetno važno da dobro reagujemo na vrlo zahtevan raspored utakmica. Evroliga, pa meč plej-ofa, pa opet Evroliga… A naši rivali će moći da se fokusiraju na plej-of. Ali, bitniji od toga je osećaj koji nosim i nosimo, kako se približavaju te utakmice. Osećam da ćemo biti spremni”, rekao je Bitadze za crnogorsku Pobjedu.

Izabrane vesti

On se povredio još protiv Partizana, pa se vratio na parket, ali i dalje nije sto odsto spreman.
"Još nisam potpuno spreman, iako igram od meča sa Bajernom u Podgorici. I dalje pored treninga skoro svakodnevno imam i terapije. Nije bio dug period tokom kog nisam mogao da igram i to je dobro”, dodao je Goga.

Budućnost je u ovom momentu najbliža trećoj poziciji, a to po trenutnom stanju na tabeli znači da bi Plavi imali Cedevitu za protivnika u polufinalu Jadrana.

Foto: MN Press


tagovi

Goga Bitadze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara