Komentari na vest

Bivši NBA igrač: Hardena neće imati ko da uvede u Kuću slavnih

P

Portista

pre oko 2 godine

Vestbruk je jedan od najboljih Hardenovih prijatelja, jos iz djetinjstva. Takodje i izmedju njega i Olajdzuvona vlads veliko prijeteljstvo. Sta ce mu jos neko pored dva ovakva velikana(MVP i top15 igrac svih vremena).
S

S1

pre oko 2 godine

Kad covek shvati da je izmedju Hardena i Irvinga, Harden taj koji je normalniji.
G

Gost483920

pre oko 2 godine

Irving pola sezone ne igra i neće igrati na polovini utakmica u plej-ofu, ali Harden ne valja zato što neće to da trpi?! Da su trejdovali Irvinga, kao što je i trebalo zbog onakvog ponašanja, Harden ne bi tražio da ide. Najgore po Bruklin je što sad imaju dve najveće dive u timu, Irvinba i Simonsa.
m

misko123

pre oko 2 godine

Krivo mi je jedno sto Finks nije imao sluha i na vreme dovede Krisa Pola..koji je za mene mozda i najbolji pley posle Medzika Dzonsona..
M

Ma daj

pre oko 2 godine

Kakva glupost. Svi imaju nešto protiv Hardena. 9 godina je bio u Hjustonu, koga je sve imao za saigrače? Jel se gradila šampionska ekipa oko njega. Čovek došao u Bruklin po titulu, ovaj Irving neće da igra, sve mu ravno ko zemlja. Trio koji je trebao da bude glavna snaga odigrao 16 utakmica za godinu dana. Pritom nisam neki fan Hardena. Smešne su mi partije sa šutem 1/11 i slično. Samo kažem, realno je da ode. Franšize trejduju koga hoće i kad hoće, ima čovek pravo da bira. I nemoj samo Durent da mu prigovara. Lepo je bilo u GSW, a sad je Brada izdao.
F

FearTheBeard

pre oko 2 godine

Sve si u pravu, ali mislim da su imali i vise nego konkurentnu ekipu tada kad su bili u finalu protiv GSW i kada se Paul povrijedio. Tada je Harden pokazao da ne moze da povede ekipu ka necem vecem, jednostavno bez Paula su bili pocisceni u G6 i G7. A imali su igrace poput Gordona, Kapele, Takera, Arize (koji je tada mogao da isporuci nesto). Taj GSW jeste bio nenormalna ekipa, ali ne umanjuje cinjenicu da Harden nikad nije izrastao u tolikog vodju Hjustona, kao sto je bio gradjen da bude.