Komentari na vest

Bjelica punio sve kolone, Kari u laganom ritmu sipao trojke - Voriorsi sačuvali vrh (VIDEO)

M

Ma da...

pre preko 2 godine

Svaka cast Kariju ali vise mi upada u oci manjak inteligencije kod ovih NBA igraca Amera, na ovom klipu kada Kari zeli da sutne za 3 ovaj se izlomi da ga izblokira odleteo 3m u publiku. Sto je najgore ovo sam video 1000x da ih Kari ovako salje po burek. Izgleda da Doncic Jokic Durant ili Kralj dominiraju u NBA ne sutom skokom ili bilo kakvim fizikalijama jer ima fizickih neuporedivo boljih igraca vec inteligencijom! Nikada nisam bas video nekog od njih da se ovako blamira odlazi po burek redovno i samo uvelica sut protivnika! Ovako nerezonski samo da se izlete i skoce rade bar 95% igraca u NBA sve misle samo na snagu a igrac da ovako stalno ispada i da se ovako blamira po 2x na tekmi makar davao svaki mec po 25poena ne mogu da ga smatram za dobrog vrhunskog igraca! Mozda gresim mozda ja i ne razumem kosarku ali ne mogu da smatram takvog igraca za dobrog vrhunskog i tacka!
G

Gost25099

pre preko 2 godine

Brate ovaj Pokuševskibće za godinu dana polako u Turk telekom.
K

Krojač

pre preko 2 godine

Колико Вориорси паметно раде. Пре десетак година си узели Карија и Томсона са дравта, и правили тим за будућност. Нису хтели да улазе у луде трејдове. Опет су задње две године, кад су били повређени Кари, Томсон и Грин на дравту узели добре играче. Мисли да ће лагано, да се прошетају ове године до титуле, ако се врати Томсон и Кари буде здрав
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Krojač-Nema u NBA ništa lagano,mora dosta stvari da se poklopi da bi se došlo do titule...
E

Eh

pre preko 2 godine

Ovaj draft su u radili, po meni, loše. Uzeli su Kumingu, koji ne može da dobije 5 minuta i da na tome oceniš da li može da igra ili ne. Mudiju će biti još teže, moraće da se bori za minute sa Klejom i Leeom. Eto, umesto da su uzeli Mičela i Šenguna, oni su uzeli dva potpuno nebitna igrača na pozicijama na kojim su već popunjeni. Da sam na njihovom mestu, raspitivao bi se o Deniju Avdiji. Prošle godine pre draft, Ker se oduševio sa njim, a verujem da bi bilo dobro i sad.
k

kanidja PG

pre preko 2 godine

Samo jos 9 trojki i Stef stize Rej Alena a jos oko 40 fali do 3000 trica. Bice feste narednih dana a uskoro se vraca napokon i Klej +Vajzman.Zajeban sastav za bukvalno sve u ligi.