Bodiroga o večitima u Evroligi: Optimista sam, ali odluka je na akcionarima

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 17:38

Zvanično za sada ništa nije poznato

Glavna tema kod ljubitelja košarke je bez ikakve dileme da li će naredne sezone Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda igrati Evroligu. Za sada i dalje ništa nije zvanično poznato. Iako se šuška da su večiti rivali skoro pa sigurni, direktor elitnog takmičenja Dejan Bodiroga je istakao da odluka još nije doneta.

Izabrane vesti

"Poznato je da je Srbija i Balkan važno tržište za Evroligu", počeo je Bodiroga izjavu za Sport Klub, a onda istakao ono što su svi već znali ovih dana:

"Već godinama prvak ABA ima prioritet, ali to će biti odluka akcionara. Biće poznato u narednih mesec dana.Posle svega što su uradili Partizan i Crvena zvezda oni su značajni za Evroligu. Ja sam vrlo optimističan što se tiče igranja naših klubova sledeće sezone. Odluka očekujem u sledećih mesec dana.

Bodiroga je u suštini izneo poznate stavove Evrolige. Očekuje se da sve bude razrešeno na sastanku početkom jula kada će specijalne pozivnice biti podeljene. U konkurenciji su Crvena zvezda, Partizan, Virtus Bolonja, Alba Berlin, Valensija. Jedan od ovih timova odlazi u Evrokup jer je Pariz sada kandidat kao osvajač drugog po kvalitetu takmičenja, ali prema informacijama Mozzart Sporta tu situacija još uvek nije kristalno jasna jer se u Parizu razmišljaju da li imaju dovoljno finansijskih sredstava da igraju Evroligu.

Pored toga, novitet u odnosu na prethodne godine je i poskupljenje specijalne pozivnice. Kako je naš portal otkrio, cifra je sada 750.000 evra. O tome opširnije pročitajte OVDE.


tagovi

KK PartizanKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara