Komentari na vest

Bogdan se zapalio, trener ga gasio, Oklahoma umalo da se vrati iz mrtvih

M

Monteroo

pre 4 meseca

Dobro je da uzima suteve,pre ni to nije valjda mu trener dozvolio ali kako igrati sa tre jangom i oni alavcem marejem ,jang uzme i sutne trojku sa centra nicim izazvan,u odbrani igrac manje koga on da cuva....a kod mareja povratne nema samo na kos... Vasa zakasnio dve godine OKC mlad formiran tim sa bas prejakim igracima na toj poziciji ,wilijamsi ,saj,gidi...nije donte di vicenco ili pricard bolji od vase pa igraju nba.....potrosio se OKC protiv bostona...ali dobra ekipa.
V

Veks98

pre 4 meseca

Kako je Bogi otvorio meč i krenuo da " sipa " ,mislio sam da ide preko 30 .Teško je igrati dvije utakmice za manje od 24 sata . Igrači Oklahome su " izduvali " protiv Bostona .Čudi me baš izbor trenera ,sigurno sam očekivao Micića na parketu .
h

hmmm

pre 4 meseca

reci cu samo Žitko basket. partizan nije stvorio igraca jos od sase djordjevica a i on nije ceo podmladak proveo u klubu. od tada sve sto je izaslo iz kluba a to je jako malo sve su to osrednji igraci. toliko o hvalisanju kako ste dali najbolje srbiji.
R

Realno samo

pre 4 meseca

Dobro nisi maveo osnovnu skolu u kojoj je radio fizicko 😂😂😂 kakvi kompleksi juju
с

стара прича

pre 4 meseca

Тако је пукао и у финалу Светског првенства. У најважнијем мечу живота.. Богдановић просто нема м.да за тај завршни корак, не по први пут.
R

Realno samo

pre 4 meseca

Osim sto je svaki put uveo u to finale, kompleksasiiii
O

Ognjen 161

pre 4 meseca

Do kraja života će vas boleti ona 123 poena koje vam je strpao u vašoj verziji košarke 5 na 3
M

Makks

pre 4 meseca

Ne znate ni prepisati poene, Bogdanovic je dao 23p, a ne 24.
V

Voždovac

pre 4 meseca

Da se ne lažemo, ispodprosečan NBA igrač. Drže ga zbog jeftinog ugovora i zato što nemaju bolju opciju na tržištu.
O

Ognjen 161

pre 4 meseca

Boliiiii
R

Realno...

pre 4 meseca

Čovek 2/5 za dva...Od toga dva zicera promašena! 7/16 ukupno šut iz igre...Budimo realni, da on dosta poena, ali procenti mu i nisu jača strana, ruku na srce. Ali naš je, pa nek mu je sa srećom!
N

Nije realno

pre 4 meseca

Verovatno ne pratiš NBA pa ti ne zameram, ali nekih 6-7 igrača od njih milion je u jednoj sezoni imalo preko 50% šuta za 2, preko 40% šuta za 3 i preko 90% šuta sa slobodnih bacanja. Bogdan u ovoj sezoni šutira 44% za 2, 38,2% za 3 i 90,9% sa slobodnih bacanja, to su doslovce brojke najelitnijih igrača i ovo ti pišem kao navijač Zvezde.
u

uuuu

pre 4 meseca

ajde ne lupetaj. ako vec ne volis nase onda bolje cuti nego da lupas. koliko promasaja po mecu imaju durent,kari pa i jang? pa su medju najboljima u nba. decko jedan od najboljih nasih kosarkasa u poslednjih 10 godina a samo da pljujete. sramota
m

miile

pre 4 meseca

zadnju četvrtinu je baš izgoreo