Komentari na vest

Bogdan teškom artiljerijom tukao po Nju Orleansu, ali su 22 poena Srbina bila malo za pobedu Atlante (VIDEO)

K

Kmeek

pre oko 1 godinu

Jel Bogi konacno eapalio ruku. Sada daj jedno 20 dana da se pise o tome, taman toliko nece davati vise od 6 do 8 poena za 30 i vise minuta. I moj deda bi imao isti ucinak za to vreme. Ajde bre vise. Rasni strelac hahahaha.
G

Gost1987

pre oko 1 godinu

Druze koga je Bogdanovic ugasio sa tih 126 poena, pa vi ne postojite zadnjih 10 god, imate 2 kupa i pricas nesto, tesi se time sto Bogdam svaku 10-tu utakmicu da vise od 15 poena
G

Gostcarlie0705

pre oko 1 godinu

Mislim da bi autor pvog teksta trebao da odgleda utakmicu pa onda da da izvestaj. T.jang je pored 5 izgubljenih lopti imao jos najmanje toliko gde je direktan krivac za jus 5 svojih kolega, i najmanje 6-7 "koski" koje je isporuci u poslednjim sekundama svojim saigračima. Da imao je 10+ asistencija, ali je od 9 suta pogodio samo 2, sve ostale poene postigao iz sl. Bacanja. A tek Hantee sa sutom 0/8.
B

BOGdanBOGdanovic

pre oko 1 godinu

Hehehe vidim po ova dva komentara navijaca iz Zeleznika da mi nikako ne oprastaju sto im ugasih klub i sto sam im sasuo u facu 123 poena :) sta ces, zivot je to
d

doncic

pre oko 1 godinu

teskom artiljerijom... ovaj covek ima najjaci lobi ikada. Teska prevara
B

Bogi123

pre oko 1 godinu

Dobar dan, jos uvek me sanjas i plakis nocu? ;)
F

FearLoathing

pre oko 1 godinu

Ima najjaci lobi, izlobirao vam gasenje sa 123 poena u 4 utakmice :D
M

MaloVise

pre oko 1 godinu

Kako je podigao formu kad mu istice ugovor, treba uzeti drugi dobar, sve se moze samo se nece kad dodjes do love. Zato je motiv cudo, i napomena koliko su veci ovi najveci zbog zelje i motiva.
B

Bogi123

pre oko 1 godinu

Dobar dan, za koga vi bese ono nastupate? NBA? Ne? EL? Ne? Aba? Ne? Okruzna liga? Ne? ni ispred zgrade nisi odigrao basket u zivotu? Hm da tako je. A sada me izvini dok brojim 70 miliona od prvog ugovora a od drugog cemo videti. Trazicu da bude manje da bi ti malisa moj manje plakio. Pozdrav.