Foto AFP
Foto AFP

Bogdanović hvali saigrače: Tim smo sa mnogo talenta

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.12.20. | 10:14

Hoksi polažu mnogo na saradnju Bogdana i Janga

Manje od 48 sati pošto su seriju predsezonskih utakmica otvorili porazom od Orlanda (116:112), košarkaši Atlante su uzvratili istom rivalu (116:107).

Izabrane vesti

"Prva pobeda u predsezoni. Još radimo na hemiji, da se što bolje upoznamo. Radim sa sjajnom ekipom momaka, koji imaju mnogo talenta. Samo da se svi usmerimo ka istom cilju", sumirao je prvu pobedničku recku Hoksa Bogdan Bogdanović koji je, uz Treja Janga (21 poen) i Danila Galinarija (17 poena), bio glavni ofanzivni oslonac ekipe Lojda Pirsa.

Srpski as je za 27 minuta ubacio 18 poena (5-3 za dva, 10-4 za tri), uz po dva skoka i asistencije. Ali ono što raduje Hokse jeste odlična saradanja sa Jangom, od koje Atlanta želi maksimalno da profitira.

"Dolazim sa prostora gde morate da budete konkurentni. To vidim i u njemu (Jangu) što mi se dopada. To je najvažnije u njegovoj igri, želi da pobedi na svakoj utakmici. Mi smo ovde da mu pomognemo da unapredi svoju igru i da naš tim postigne ciljeve."

Hoksi će do premijernog meča u sezoni sa Čikagom (24. decembar) odigrati još dve pripremne utakmice sa Memfisom (18. i 20. decembar).

"Svi pričaju o pobedama, ali mi želimo da uživamo u zajedničkoj igri, da igramo dobru košarku, a pobede će doći kada igrate dobro. To je ono što me iskustvo uči", završio je srpski reprezentativac.


tagovi

Atlanta HoksTre JangBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara