Komentari na vest

Bogdanović i Jastrebovi bez majstorice: Midlton i Holidej odveli Bakse u veliko finale (VIDEO)

g

gost7780

pre gotovo 3 godine

Atlanta je izgubila i ispala.Kada Jang ne odigra kako zna,poraz je neminovan.Bogi jednostavno nije vođa ni lider tima.On je samo šuter , kome krene na jednoj utakmici , a onda ga nema nigde na 5.On je limitiran igrač kome je njegov promenjivi šut jedino košarkaško oružje.
E

Elessar

pre gotovo 3 godine

I bolje, stize na OI ♥️💙🤍
E

Elessar

pre gotovo 3 godine

I bolje, stize na OI ♥️💙🤍
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Iz ove perspektive, bolje da Jang nije ni igrao jer se znalo da ne može pružiti dobru partiju nakon povrede. Bez obzira na sve, fenomenalno izdanje Atlante ove godine, realno ih je retko ko očekivao i u plej ofu a kamoli u finalu konferencije. Bogi, spremaj se, putuješ za Tokio
G

Gost 8

pre gotovo 3 godine

Dobra sezona za Bogdanovića , ostane li isti tim sledeće godine imaće daleko veći uticaj. A za OI pa zna se da će igrati .
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Šteta za Atlantu,imali su istorijsku šansu da dodju do finala,sad im se pružila prilika i ko zna kad....Realno kad pogledamo nisu zaslužili da igraju finale.Vodili su 1:0 i umesto da dobiju na samopouzdanju posle te utakmice oni su potonuli i izgubili drugu utakmicu sa 34 razlike.Treću utakmicu su vodili 15 razlike,to su ispustili,vodili su sve do polovine četvrte četvrtine i tad se pojavio Trej Jang i počeo da promašuje sve živo što je Milvoki znao da iskoristi i na kraju pobedi desetak razlike.Četvrtu su lagano dobili sa 22 razlike i to bez Janga i umesto da ih to ohrabri jer su videli da mogu bez njega i plus nema Janisa opet pad u petoj utakmici i to od treće četvrtine sa -6 na -14,da stvar bude gora po Atlantu ubacili su 15 trojki a Milvoki 9 i opet su izgubili.Nešto slično se dogodilo i u šestoj utakmici sa -4 na -15 do kraja treće i -20 to je praktično bilo nedostižno bar sam ja tako mislio.Mogli su i to da stignu ali ne leži vraže na -8 Jang je opet poludeo i počeo da divlja šutirajući one njegove trojke sa pola terena,naravno umesto -5,6 razlika ode na -11 posle povratka nije bilo....Očekivao sam više od Bogdanovića,dao je 20 poena ali čini mi se kao da nije pružio maksimum.Jednostavno je morao da povuće i u ovoj utakmici,šutnuo je samo 5 trojki a u prošloj šutnuo 16,pretprošloj 14....Galinari ne sme da postigne više od 15-19 poena kao da mu neko brani,čak i kad mu ide šut on neće dati više poena.Šta reći za Huertera,čovek ubaci 27 poena u 7 utakmici protiv Filadelfije,odigra dobro prvu utakmicu protiv Milvokija i onda je jednostavno nestao,mogu da razumem da ga ne ide šut jednu utakmicu,eventualno dve ali 4 utakmice i to se radi o igraču koji mora da postiže minimum 15 poena,naravno falili su njegovi poeni i u šestoj utakmici,da je dao 15 to bi bila egal utakmica....Nema šta tu mnogo biti pametan,glavni igrač Milvokija nije igrao dve utakmice,to su 25-30 poena,znaš ko će preuzeti odgovornost i ti u dve utakmice ne nadješ način da ih zaustaviš.Obojica sa po 4 lične u trećoj četvrtini,ti ih ne napadaš,jednog da si izbacio dobili bi utakmicu,ali to igrači i trener ne vide,niti su razmišljali o tome.
D

Djuricic fan

pre gotovo 3 godine

Imamo isto misljenje, s tim da i moze da se opravda druga, treca i peta utakmica na konto da nisu Midlton, Holidej i pogotovu Lopez, lazno zvezde( ovde se pokazuje ta bzvz strana nba gde Lopeza koji bi recimo u Atlanti imao 30 poena na utakmici kako je i igrao u Netsima, ovde zbog Janisa stoji u cosku i sutira trojke). Ali ova utakmica juce je tako glupo izgubljena da sam iznerviran ceo dan. Sto kazes napadali i izmorili holideja i midltona celu utakmicu i namestili im po 4 faula do trece cetvrtine, i milvoki padne i stignu ih Bogdanovic i Redis i onda lopta ide na Janga zadnja 4 minuta gde se ne koristi taktika cele utakmice. Pa razumeo bih i da se kao igra pik da su to forsirali celu temu, ali si celu utakmicu umarao ovu dvojicu i onda ih ne napadnes kada spustis razliku na -6. Takodje, sramota je da 4 od 5 napada iz tajmauta u 4toj cetvrtini, lopta ne ide ni na Bogdanovica ni na Redisa i zavrsi se sa greskom. Pa takav tim ni ne treba da prodje dalje, amaterski su odigrali, svaka cast Bogdanu na onakav sut u onoliku potrosnju u odbrani sa sve povredjenim kolenom.
X

XC60

pre gotovo 3 godine

Onaj Huerter je tesko drvo, sutira i sutira a nista ne moze da pogodi. Taman kad je pred kraj Atlanta sustigla Bakse onda Young poceo da vileni sa onim ulazima i bacanjem frljoka i naravno zakopao Atlantu.
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

željko Kantić se ponadao da će prosek od igrača bogdan da igra veliko finale NBA, kad ono najveći uspeh bogdana će biti igranje finale konferencije i osvojena drvena medalja NBA, AHAHAHAHA...!!!
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

A koji je tvoj najveći uspeh Vranjanac? Što si naučio padeže pre osamnaeste? :)
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

@Vranjanac..a koji je tvoj najveci uspeh?izlazak iz kuce
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

VRANjANAC DS 1989-željko Kantić-Mogao si barem da napišeš ime i prezime kako valja da ljudi znaju o kome se radi.On je kao i svaki normalan Srbin navijao za Atlantu i Bogdana Bogdanovića,kao što ćeš ti isto navijati za Bogdana Bogdanovića kada bude igrao na OI ako se plasiramo.Raduješ se što jedan Srbin neće igrati finale Nba,sva sreća pa nas ima jako puno u Nba.Taj prosečni igrač ne mora dati više nijedan poen,on je sebe obezbedio za života,na njemu je da li će da se potrudi i da bude još bolji ili će samo da odradjuje ugovore...
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

Zini da ti kažem.
D

Danny 911

pre gotovo 3 godine

Kompleks brateeee, pusti na ju tube czv sampion evrope i bice ti lakse.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Jedini kompleksasi druže ste vi koji na vestima od reprezentaciji, nba utakmicama itd spominjete zvezdu i partizan. Klubovi sa najmanje normalnih navijača na svetu. Treba vas skupiti po 3cu za iq100. Čast izuzecima.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Bogi I večeras dobar... Velika šteta za Janga... Nadao sam se da će igrati... Bolje da nije. 4/17 lider ekipe u ključnom trenutku sezone. Al' sta ces, svakome dodje loš dan... Njemu je došao bas kad ne valja... Svakako uspeh za Hawkse, niko se ni finalu nije nadao realno :) Bogi ako imaš snage, čekamo te!! Volje znamo da imaš, imao si uvek! Nisi kao pojedini. A i ako nemaš snage, od mene se neće čuti ružna reč za tebe, dao si Srbiji mnogo do sada. Živeo! I da te služi zdravlje :)