Bogdanović
Bogdanović

Bogdanović o frizuri i nastavku NBA lige

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.07.20. | 19:14

"Korona nam je zatvorila frizere, verujem da se Daeron probudio jednog jutra i rekao da je gotovo sa starom frizurom. Beli je ranije imao dugu kosu, ja sam poslednji put kada sam bio osmi razred"

Sakramento Kingsi gostovaće San Antoniju u noći između subote i nedelje, a o tome, nastavku sezone, kao i još nekim temama govorio je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović.

Kingsi se bore za deveto ili osmo mesto koje bi im donelo plej-in turnir za popunu poslednje pozicije koja vodi u doigravanje.

Izabrane vesti

"Igrači su spremniji i fokusiraniji u ovakvim okolnostima. Mnogo stvari je u igri. Dolazimo blizu kraja, radili smo cele godine za ovo, za ovaj tip utakmica. Sve može da padne u jednoj. Moramo da budemo spremni i za tu jednu", rekao je Bogdanović.

Ističe da su svi igrači naoštreni maksimalno pred nastavak sezone te da motivacije ne nedostaje.

"Prilično smo spremni svi, tu smo i to je važno. Mislim da smo spremni i mentalno i fizički. Mnogo toga je na umu, ja sam lično motivisan, znamo da imamo dobru priliku da dođemo do devetog mesta i da dobijemo priliku za plej-in. Svi bi trebalo da budemo motivisani. Jedinstveno je igrati u ovakvim okolnostima, teško je i to znači da će timovi koji budu spremni mentalno i fizički moći da prođu".

Dotakao se i zanimljive teme, a to su frizure sa malo duže puštenom kosom od onoga na šta smo navikli.

"Korona nam je zatvorila frizere, verujem da se Daeron probudio jednog jutra i rekao da je gotovo sa starom frizurom. Beli je ranije imao dugu kosu, ja sam poslednji put kada sam bio osmi razred. Posle toga nije bilo popularno, ali sada vraćamo tu modu nazad", rekao je Bogdanović.

Utakmica između Sakramenta i San Antonija igra se u subotu od dva sata iza ponoći.



tagovi

Bogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara