Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bogdanović: Pero Antić je bio baš uzbuđen kada je čuo da ću u Atlantu

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.12.20. | 18:21

Prve izjave kao igrač Jastrebova

Bogdan Bogdanović govorio je na predstavljanju kao novi igrač Atlanta Hoksa preko TV linka. Tim putem objasnio je zbog čega je izabrao Jastrebove, a pomenuo je i reakciju bivšeg igrača Atlante, Pera Antića.

"Ovo je savršena situacija za mene", rekao je Bogdanović novinarima na startu. I dodao je da je "free agency" za njega bio "stresan, uzbudljiv, lud i sa mnogo problema".

Izabrane vesti

Bogdanović ima 28 godina, a protekle tri sezone je proveo u Sakramentu, u svom prvom NBA iskustvu.

"Otkako Sakramento nije pravio nikakve poteze u ofsezoni, rekao sam ´OK, spreman sam da odem. Zaista sam uzbuđen zbog Atlante", rekao je Bogdan.

Bogdan i Atlanta – do detalja

Srpski snajper otkrio je da ga je Pero Antić ohrabrio da pređe u redove Atlante. Njih dvojica su bili saigrači u Fenerbahčeu.

"Imam prijatelja koji je ovde igrao, Peru Antića. Igrali smo zajedno u Turskoj, u Fenerbahčeu. Bio je ljut što je morao da napusti grad Atlantu tada. Bio je vrlo uzbuđen kada je čuo da ću preći ovde i mislim da mi je mnogo pomogao", rekao je Bogdanović.

Bogdan je osim Antića pričao sa Tre Jangom, Danilom Galinarijem i Klintom Kapelom.

"Tre Jang i ja ćemo biti problem za druge timove, biće jako teško da čuvaju nas dvojicu. Mislim da su Atlanta Hoksi savršena sredina za mene", rekao je Bogdanović.

Otkrio je na kraju da ima samo dobra sećanja vezana za Sakramento.

"Navijaću za njih. Želim im sve najbolje", rekao je Bogdanović.


tagovi

Bogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara