Bogdan Bogdanović (©AFP)
Bogdan Bogdanović (©AFP)

Bogdanović se našalio posle velike pobede: Moj nos je veliki (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.06.21. | 03:29

Srpski as ućutkao bučne navijače Filadelfije trojkom u finišu meča

Srpski as Bogdan Bogdanović igra fantastično u ovom plej-ofu. Posle posne tri godine u Sakramentu gde nije igrao u doigravanju u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, u debitantskoj sezoni sa Atlantom gura odlično. Hoksi su eliminisali Njujork u četvrtfinalu Istočne konferencije, a u prvom meču polufinalne serije pali su i Seventisiksersi u Filadelfiji.

Bogdan je bio „meč viner“. Njegova trojka u finišu utakmice šokirala je bučnu publiku u "gradu bratske ljubavi“. Nekadašnji as Partizana i Fenerbahčea je odreagovao, kažiprstom je pokazao navijačima Filadelfije da se malo smire, da on drži čas.

Izabrane vesti

Posle meča, američke kolege je zanimalo da Bogdan prokomentariše taj potez, ali naš as našalio.

"Skoro sam zabio prst u nos. Moj nos je veliki“, rekao je Bogdanović i dodao da je to uradio instiktivno, u afektu.

Bek Hoksa, uz pleja Treja Janga, najbolji je igrač Atlantae ove sezone. Srbin je čvrsto na zemlji. Zna da je ovo samo prva pobeda i da moraju još bolje ako žele da eliminišu najbolji tim Istočne konferencije posle ligaškog dela šampionata u NBA ligi.

"Nemamo vremena da uživamo u ovoj pobedi jer nas već za dva dana očekuje novi duel. Znam da će biti teže u drugom meču, da će biti fizički napornije nego u prvom. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo za taj susret, da im pariramo u skoku i da smanjimo broj izgubljenih lopti. Noćas je to moglo skupo da nas košta,“ rekao je Bogdanović.

Zanimljivo je da je ovaj način radovanje i ućutkivanje domaće publike počeo Trej Jang u prvom meču četvrtfinala protiv Niksa u Njujorku, kada je na manje od sekund postigao ključne poene za muk u Medison Skver Gardenu. Sada je red došao na Bogdanovića da ućutka bučne navijače Filadelfije.

Bogdanović je utakmicu završio sa 21 poenom, pet asistencija i četiri skoka.



tagovi

NBA ligaAtlanta HoksFiladelfija SeventisiksersBogdan Bogdanović

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara