Bogdanović se oprostio od Kingsa: Bio sam deo najbolje navijačke baze u NBA

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.11.20. | 11:30

„Svi ćete mi nedostajati“, poručio srpski reprezentativac

Bogdan Bogdanović je posle tri godine napustio Sakramento i prihvatio poziv Atlante, četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara.

Srpski reprezentativac se oprostio od Kingsa i zahvalio za sve što su mu pružili u prethodne tri sezone.Hvala vam što ste me dočekali sa toliko ljubavi na početku moje NBA karijere.

Izabrane vesti

„Hvala vam što ste mi dozvolili da budem svoj i omogućili mi da ostvarim snove. Hvala navijačima i gradu na podršci. Sve će mi nedostajati, moji prijatelji, saigrači i jedna od najboljih navijačkih baza u NBA ligi. Vaš Bogi“, napisao je Bogdanović na Instagramu.

Proteklih dana govorkalo se da bi Bogdanović mogao da ima sastanak i sa Lejkersima, ali do toga ipak nije došlo. Atlanta je bila daleko najkonkretnija i samo se čekala definitivna odluka Kingsa. A oni su na oko tri sata pre isteka roka (06.00) po našem vremenu odlučili: ništa od izjednačavanja ponude, Bogdan može da ide.

Bogdan Bogdanović je treći srpski košarkaš koji će obući dres Atlanta Hoksa. Pre njega za ovaj tim igrali su Vladimir Radmanović i Željko Rebrača, a tokom 1996. godine na u predsezoni je za tim iz Džordžije igrao i Žarko Paspalj.


tagovi

Bogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara