Screenshot - Youtube.com
Screenshot - Youtube.com

Bogdanović: Volim što se Partizan vratio u Evroligu

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 14:46

Srpski as se prisetio bivših klubova iz daleke Amerike

Pre nego što je otišao preko bare, da se okuša u najjačoj konkurenciji na svetu, Bogdan Bogdanović je ostavio dubok trag u evropskoj košarci nastupajući za Partizan Mozzart Bet i Fenerbahče. Čak i nakon što je otišao u SAD, nastavio je da prati bivše klubove, a to se nije promenilo ni danas.

U razgovoru za sajt Evrolige istakao je koliko je važno što su se crno-beli vratili u društvo najboljih i već drugu vezanu godinu su deo elite, a dotakao se i jedinstvenog iskustva u Štark areni.

Izabrane vesti

Volim što se Partizan vratio u Evroligu. Mislim da je Evroligi to potrebno, košarci je to potrebno. To je tako jedinstveno mesto za igranje, ambijent i sve ostalo. Kada čujete i vidite momke koji tamo igraju sve vidite, a kada odu iz Partizana, njihovi komentari su sve što treba da znate“, poručio je Bogdanović.

Partizan je prošle sezone bio nadomak Fajnal fora, a sada se bore za plej-in posle brojnih oscilacija u tekućoj takmičarskoj godini. S druge strane, drugi bivši Bogdanov klub, Fenerbahče, procvetao je dolaskom Šarunasa Jasikevčijusa.

Litvanac je nasledio grčkog stručnjaka i vrlo brzo podigao ekipu posle serije poraza, pa je sastav iz Istanbula trenutno šesti na tabeli sa učinkom 17-11, ali i samo pobedom iza trećeplasiranog Panatinaikosa.

U mojoj karijeri, kad god dođe novi trener, to je uvek bila pozitivna stvar za timove jer postoji reakcija igrača. On definitivno trenira drugačije i sviđa mi se način na koji trenira. Sviđa mi se način na koji igraju. Mislim da mogu da igraju brže, a Jasikevičus će ih naterati da igraju tako”, zaključio je Bogdan Bogdanović.



tagovi

Bogdan BogdanovićAtlanta HoksKK PartizanPartizan Mozzart BetKK Fenerbahče

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara