Borba sa umorom i vremenom: Crveno-beli spremni za drugi izazov u 48 sati

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.03.21. | 23:11

Zvezda duelom sa Cibonom nastavlja borbu u regionalnom takmičenju

Vremena za odmor i proslavu pobede nad večitim rivalom u redovima crveno-belih nije bilo. Samo 48 sati nakon duela sa Partizanom, košarkaše Crvene zvezde dočekaće Cibonu u okviru zaostalog susreta 14. kola ABA lige.

Gostovanje hrvatskog kluba pretendent na plej-of i regionalni tron dočekuje u seriji od sedam pobeda, a pred susret zakazan za utorak od 18 časova Dejan Radonjić je istakao poštovanje prema rivalu i naglasio značaj predstojeće utakmice.

Izabrane vesti

"Cibona je pokazala da je u poslednjim utakmicama podigla kvalitet igre. Tim su sa pregršt izuzetno talentovanih igrača i odličnim trenerom koji ih vodi. Moramo da im ukažemo apsolutno poštovanje. U poslednja dva kola savladali su Partizan kao gosti, a odigrali su i egal meč protiv Budućnosti. Moramo da pristupimo toj utakmici sa maksimalnom koncentracijom i kroz sam meč da gradimo rezultat, koji će nam omogućiti da nastavimo dalje u pozitivnom ambijentu", rekao je Radonjić pred gostovanje Cibone.

Kori Volden je pred novi izazov naglasio da će glavni zadatak biti da se crveno-beli, uprkos kratkom periodu za pripremu, pokažu u najboljem svetlu.

"Očekuje nas mlada vrlo talentovana ekipa, uz raspored u kome se nalazimo i formu koju su pokazali u poslednje vreme, ovoj utakmici svakako moramo da pristupimo maksimalno oprezno i uz svako poštovanje protivnika. Duel sa Partizanom je doneo određenu potrošnju, ali mi želimo da nastavimo sa pobedama. Protiv Cibone, bez obzira što imamo minimalno vreme da se pripremimo, moramo da odigramo uz pristup, želju i energiju koju smo pokazali u prethodnom periodu, kako bismo došli do bodova i nastavili izuzetno napornu nedelju", kazao je Volden.

Crveno-beli duel sa Cibonom dočekuju sa nizom od 14 pobeda u međusobnim duelima, a u meču sa Zagrepčanima biće bez pomoći kapitena Branka Lazića.


tagovi

Dejan RadonjićKori Volden

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara