Komentari na vest

Boriša Simanić hitno operisan, završio Mundobasket!

m

misko123

pre 8 meseci

FIBA sve radi suprotno od UEFA i FIFA...prvo su "oterali" klubove da osnuju privatno takmičenje..a kako stvari stoje uskoro će i Evropska i Svetka prvenstva..daj bože da uspeju da sačuvaju i OI..ali i tu su na klimavim nogama..
G

Grobari Sd

pre 8 meseci

Izdrzi junace,brz oporavak,vrati se jos jaci broooo💪💪💪
s

ssssssss

pre 8 meseci

sad nas savez treba da digne frku. Znaci udari te neko, povredi te i ti ostajes bez igraca, nema mogucnosti zamene... To prema fibi, a sudije nagrditi jer su doslovno rekli da je obican faul. Pa ce nam suditi lepo do tog finala.

nikosnikos942@gmail.com

pre 8 meseci

Mnogo briga FIBU za nas. Ima samo još gore da bude.
I

Ilijae

pre 8 meseci

Rekli su da nije faul!!!
s

steffan21

pre 8 meseci

Samo mi nije jasno toliko negative na povredu...ejjj radi se o ljudskom životu koga boli ona stvar kakav je košarkaš,ko je trebao ili nije i ostalo...kakvi smo to ljudi postali...brz oporavak❤️
о

опоравак

pre 8 meseci

Страшно.... Без опоравак
D

DŽOKE R/J

pre 8 meseci

Ako je moguća zamena, pozvati izvesnog Nikolu iz Sombora.
B

Bojo

pre 8 meseci

Pa, igrati za reprezentaciju je dobrovoljno, i treba da igraju oni koji vole i žele da igraju...
T

Toto-ko-tunjo

pre 8 meseci

Jezivo... Sve najbolje, momčino! ✊
S

Stogod

pre 8 meseci

Brz oporavak Simanicu i nadam se da je to to sto se tice povreda. Cini mi se da niko nema 3 povredjenja igrača posle prve faze :( I jel neko mozda primetio da nisu brisali 2 poena Sudancima,posle ponistenog kosa bas kod povrede Simanica,jer mi se čini da su sudije ponistili kos,a nije izbrisan sa statistike.
e

ej

pre 8 meseci

Nije poništen koš, samo su odlučili da nema osnove za nesportsku grešku. Stručnjaci... Sudjenje na nivou mini basket lige za decu do 10 god...
p

pinipopulupalo

pre 8 meseci

Drzi se kralju! Coveku svaka cast, ne verujem sta citam od vas hejtera!
C

CudanIgrac

pre 8 meseci

Decku zelim sve najbolje,kao rodjenom bratu,ali on nema trunke krvi u sebi,zivosti. Mislim enregiju,mimiku neku. Poput mocvare,nirvana neka,Kao da luta u mislima nekim. Da ima cuku i neko pozitivno ludilo bio bi 80% bolji igrac. I u Zvevzdi ne da su mu davali sansu,neko kao imome pre unedogled. I njemu Nenadicu,Rebicu,Uskokovicu,ali ne vredi. Inace Pesi i strucni stab bolje da su poveli Topica malog pa i Savu Lesica cak. A da jedan Mitrovic tek nije pozvan to mi nece ikada biti jasno umesto Simanica,Radanova i slicnih. Dobro,Smailagic fali,ali on je povredjen,pa otisao na pecanje. Kao Sasa Pavlovic svi pecarosi.
s

strasno

pre 8 meseci

Mitrovic mislim da je otkazao. Nisam siguran, ali mislim da je tako. Borisa ne bi ni isao da je Alen bio zdrav, on je iznudjeno resenje. U svakom slucaju, trebao da ide, ili ne, ovo je tragican razvoj situacije da u reprezentaciji dozivis tako nesto i bukvalno karijeri, pa cak i zivot dovedes u pitanje. Strasno, drzi se momak, valjda ce biti sve u redu.
b

bucurle

pre 8 meseci

Eto kolko ti nemas veze s mozgom. Nije Smajilagic otisao na pecanje zato sto je povredjen, nego je na pecanju zaradio virus (bar se tako pretpostavlja). Znaci, informisi se i neces lupati gluposti, pretpostavljam da znas da citas kad znas da pises komentare. Brz oporavak Borisi, a vi sa ovakvim komentarima bi mogli malo da posetite neko strucno lice, nije bolest samo ono sto boli. Svaka cast decku sto nije otkazao i pored toga sto je i sam svestan da ce najverovatnije biti visak u sastavu. Zbog fantoma poput tebe igraci i otkazuju ucesca, sto bi trpeli levate da ih prozivaju..

nikosnikos942@gmail.com

pre 8 meseci

Luka je otkazao zbog povreda. Smajli je bio bolestan i dosta smrsao. Informisi se pa pisi.
g

goat99

pre 8 meseci

Mitrovic je sam trazio da ne ide jer je umoran. Rekao je da je tu za kvalifijacije ali da SP preskace. informisi se pre lupetanja....
C

CudanIgrac

pre 8 meseci

@bucurle Prvo ti ne razumes o cemu ja pisem. Imas ulizivacku stranu lickomentarisanja,podanistva i komentare tipa nasi su,pa su lepi,bistri,pametni,najboljii sl. Strajnic i slicni sa Arene i ostalij medija u tebi borave,cuce. Istovreeno,ako nasi puknu bicete prvi da saspete uvrede i da ih urnisete Ne znam sta nije tacno sto sam napisao. Prvi ste se sprdali sa njim kad bio pozvan i medju 20toricom,sad kao kukumavka. Smailagic je nijansu bolji od njega i ide se na euforiju,da malo trebalo i Trifunovic da ode. Svi igraci sa klupe Partizana ispadose reprezentativci naprasno,a dodavali peskire i vode 30 minuta i vise po tekmi.
V

Vl@dimir

pre 8 meseci

Најгоре од свега је што га шимпанза стварно није намерно ударио него нема осећај јер су неотесани јер нису еволуирали
R

Realno samo

pre 8 meseci

Bitno da ti jesi sa takvim stavo. Ljudska sramoto
e

ej

pre 8 meseci

Način i reči koje je koristio nisu politički korektne, ali suština je tačna. Na žalost.
G

Gorks

pre 8 meseci

Borisa, brz oporavak ti zelim! Steta da si ovako zavrsio svjetsko prvenstvo, nadam se da ce ti drugovi donijeti zlato!
i

igor978

pre 8 meseci

Sudije su dozvolile u drugom poluvremnu onim divljacima grublju igru, zato se ovo i desilo. Da su ih sudije sasekle sa 2 namerne lične greške odmah posle poluvremena, ne bi do ovoga došlo.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 8 meseci

tako je isto bilo i sa portorikom...prvo ih razbijemo onda sudije prave vestacki neizvesnu utaomicu i dopustaju da nas biju. setite se kucanja jovica i onog kepeca od 170cm sto pokusava da mu lupi bananu sledja, mogao je kicmu da mu polomi. Pa onog saplitanja i guranja?!??!
F

FM

pre 8 meseci

Ono nije bio nameran udarac? Ja sam ostao u cudu kada sam video sta su (iliti nisu) dosudili! Videla se cista namera kada je Omot zamahnuo laktom.
n

neba8ra

pre 8 meseci

Ma da bre. Covek je prebacio loptu u desnu ruku i levim laktom ga razvalio namerno. Neverovatno da nisu osudili ništa.
Л

Лаик

pre 8 meseci

Брз опоравак Бориша!
К

Краљ

pre 8 meseci

Брз опоравак мали!🏅
S

Srbija Majka

pre 8 meseci

Nadam se da je napokon povredama ovde kraj...bas je krenulo, na svakoj utakmici otpadne jedan. Hvala bogu da su svi ok, i da cemo u nastavku proci bez tih pehova. Bilo bi previse za jedan turnir.
b

brz oporavak

pre 8 meseci

bas cudno koliko ima takvih duela i on zavrsi u bolnici.. cak mi ta prica ne pije vodu...Kao naucena...
a

arki

pre 8 meseci

Kaže čovek koji loptu nikada pipnuo nije.
s

stefabvb

pre 8 meseci

Onda ti zelim istu takvu povredu. Oprosti mi Bože
G

GETAFIX

pre 8 meseci

A da ideš da ti to neko pogleda?
T

Toto-ko-tunjo

pre 8 meseci

Čovek umalo ne osta bez bubrega. Al Zvezdaš, pa ko ga j, verovatno glumi, zar ne, hipotalamuse?
O

Opa Miki

pre 8 meseci

Pa tom logikom ne bi smeo nijedan borac u borilačkim sportovima da se povredi jer ima toliko udaraca u iste ili slične regije pa ništa. Meni drugar završio na operaciji slezine posle sparinga na treningu. Nezgodan udarac i gotovo. Samo se nadam da ova povreda neće Simaniću previše uticati na dalju karijeru.
O

Olegunar

pre 8 meseci

Da li moze u ovoj fazi da se menja jedan igrac ili ne?

nikosnikos942@gmail.com

pre 8 meseci

Nema menjanja uopšte
o

ovo ko uz

pre 8 meseci

onu stvar. Na svakoj utakmici se povredi po jedan igrač. Kad dođemo do finala imaćemo ih samo 6 sposobnih za igru
f

finale

pre 8 meseci

Finale nisu finala, finale je jednina, ne množina! Necemo ih igrati, finala, nego cemo ga igrati, finale! Prvo škola pa komentari!!

Gost17

pre 8 meseci

@finale Ipak ti prvo u školu pa komentarišite druge. Finale jeste jednina ali se menja po padežima. Pročitaj još jednom šta je čovek napisao. Po tebi, trebalo je da napiše "kad dodjemo do finale"? Strašno.
T

Toto-ko-tunjo

pre 8 meseci

Ma mnogo je bitno što ne može da nastavi takmičenje... Čovek bre mogao da ostane bez bubrega.
M

Mop

pre 8 meseci

Bas. Ovo ni najmanje nije bilo bezazleno. Sve najbolje coveku
D

Disco Funk Klasici

pre 8 meseci

Majko moja samo da nas ostane za prvu petorku do kraja turnira. Detchku brz oporavak.
D

Draža nbg

pre 8 meseci

Uzas uzas, brz oporavak decko
M

Mrcina

pre 8 meseci

Brz oporavak Boriša,da se vratiš još jači!
r

realnosamo

pre 8 meseci

Ja iskreno ne znam zasta ga i poveo ali nije Pesic vise sto je bio i zato i ne vidi. Umesto njega je trebao Topic da podje i ako nije ista pozicija ali bi mu mnogo znacilo da odigra malo ove tri trening utakmice u grupi i oseti kako je igrati velika takmicenja. Zato cemo mi brzo kuci nazalost
k

kotoćeće

pre 8 meseci

Slažem se za Borišu i Topića, ali to ovde nije tema.
a

asas33

pre 8 meseci

Kakvi debili komentarisu. Covek u rad jena hitna intervencije sto govori o ozbiljnosti povrede a tip komentarise koga bi on voleo da vidi u rosteru, umesto da se pomoli za zdravlje i brz oporavak coveka.
D

DexterDex

pre 8 meseci

Drzi se Borisa, brz oporavak!

Ivica Gasic

pre 8 meseci

Jao, jaoo bree ... pa dokle više sa ovim pehovima i baksuzima ??! Šta nas je ovo spopalo u bm?? Boriša sine želim ti brz oporavak da se što pre vratiš u svoje patike i na parket!
B

BokiUSA

pre 8 meseci

Sunce ti j... pa kakva je to kosarka kada coveku odbiju bubreg... dali je to normalno?

Bojank91

pre 8 meseci

šta je operisao onda, koji je razlog?
U

Uzas

pre 8 meseci

Ovaj momak bas nema srece, podmukli udarac...brz oporavak Borisa.
s

srka

pre 8 meseci

Ostadosmo bez dvanaestog igrača u ekipi. Baš "veliki" hendikep. Sad je njegovo mesto kao najslabija karika preuzeo Davidovac. Em smo ostali sa 11 igrača na turniru, a pri tom su su još i Avramović i Petrušev roviti. Dakle imamo devetoricu spremnih za nastavak takmičenja. Baš optimistično deluje. Nisam neki veliki fan ove reprezentacije, ali svejedno, mislim da će se prošetatati do četvrtfinala i duela sa Litvanijom. A tu je onda sve otvoreno. Ako dobijemo njih, voleo bih Australiju u polufinalu. Mislim da su Kanada i Nemačka, u ovom trenutku atletski moćnije ekipe od nas i da sa njima teško možemo da igramo. Za Španiju ne znam. Oni su uvek dobri, kad je najteže. Na Gruziju, Brazil i Letoniju ne treba računati. Oni neće proći grupa, a Amerika je druga planeta. Finale je maksimum, odnosno, srebrna medalja. Mada je i bronza ok, od ovakvog našeg tima. Najmanje što bi nas zadovoljilo je plasman na olimpijske igre. To je neki minimum.
l

lol12

pre 8 meseci

Sve si rekao time kad si napisao da nisi neki fan ove reprezentacije
n

nisi

pre 8 meseci

Kažeš veliki fan ove reprezentacije,ti znači navijaš za reprezentaciju ,kad vidiš ko je na spisku.Kakav si ti navijač,majko mila.Kakvi se ljudi pojavljuju na ovim portalima,neverovatno.
и

истина.пре.свега

pre 8 meseci

Вања Маринковић па Ристић су два најгора играча по ПИР. Давидовац је један од бољих. Процентуално минутажи Давидовац је међу најбољима.