Boriša Simanić (©Star Sport)
Boriša Simanić (©Star Sport)

Boriša Simanić: Nadam se da ću za tri-četiri meseca biti u formi

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.02.24. | 09:44

"Nisam siguran da ću ostati u Saragosi", rekao je srpski reprezentativac

Šest meseci prošlo je od trenutka kada je Boriša Simanić preživeo traumu koja će mu zauvek promeniti život. Udarac koji je pretrpeo u finišu duela sa Južnim Sudanom ostavio ga je bez bubrega, a pola godina kasnije srpski krilni centar i dalje strpljivo čeka na momenat kada će moći da se vrati košarkaškim aktivnostima.

On je na svečanoj ceremoniji Olimpijskog komiteta Srbije u Domu Narodne skupštine zaslužio posebnu nagradu "Olimpijsko srce - General Đukić". Tada je govorio o svom trenutnom stanju i da se nada da bi uskoro mogao da počne sa treninzima.

Izabrane vesti

"Što se oporavka tiče, nisam ništa radio, jer nisam smeo. Sada su nalazi u granicama normale, tako da ću moći da krenem sa fizičkim naporom. Imamo da odradimo testiranja, ako bude i to kako treba, krećem sa treningom. Nadam se da ću za tri-četiri meseca biti u formi", rekao je Simanić, a prenosi Telegraf.

Poručio je i da nije siguran da li će ostati u Saragosi, klubu sa kojim ima aktivan ugovor.

"Imam ugovor sa Saragosom, imam plus jednu godinu, nisam siguran da ću ostati, ali sam koncentrisan na oporavak", nastavio je srpski reprezentativac koji se zahvalio na podršci Crvenoj zvezdi, Savezu i ljudima iz košarke...

Simanić se sve ovo vreme oporavlja pod budnim oko reprezentativnog doktora Dragana Radovanovića, čoveka najzaslužnijeg što je srpski košarkaš i danas sa nama.



tagovi

Boriša Simanićkošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara