Brajan Angola (© Star sport)
Brajan Angola (© Star sport)

Brajan Angola napustio Partizan, već ima novi klub

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.11.20. | 12:29

Potpisao za Izraelce

Brajan Angola je u redove Partizana stigao u gotovo najgorem mogućem trenutku, potpisao ugovor sa crno-belima u februaru, odigrao nekoliko utakmica, da bi potom, kao i svi sportisti širom sveta, bio sprečan da pokaže koliko može, s obzirom na prekid sezone zbog pandemije virusa korona. Parafirao je tada Kolumbijac saradnju do kraja sezone, sa opcijom da se ona produži.

Uspeo je da se izbori i za produžetak saradnje, ali nije bio u planovima doskorašnjeg trenera Vlada Šćepanovića, pa se često spekulisalo i o njegovom odlasku.

Izabrane vesti

Nije se situacija sa Angolom promenila ni od dolaska Saše Filipovskog na klupu crno-belih. Posle informacija da je raskinuo saradnju sa Partizanom, stiže i nova, koja kaže da je 26-godišnji bek pronašao angažman u Izraelu. Tamošnji portal Walla preneo je da je novi član Urban Nes Zione.

Bivši košarkaš Florida Stejta, Orlando Medžika i njihove filijale u razvojnoj ligi Lejklend Medžika, kao i belgijskog Ostendea, potpisao je za ovaj klub ugovor do kraja sezone.

Angola je mlad stigao u SAD, blistao je na koledžu, što ga je odvelo na Florida Stejt Univerzitet, gde je bio jedan od najboljih igrača.

Igrao je potom za Orlando tokom Letnje lige 2018, ali je ipak deo ruki sezone proveo u razvojnom timu Medžika, Lejklendu.

U aprilu prošle godine je potpisao za Ostende, gde je bio MVP finala belgijske lige s 13,5 poena i 4,2 skoka po meču.

Počeo je i minulu sezonu u tom klubu, ali je u februaru stigao u Partizan, gde se, ipak, nije snašao.



tagovi

Brajan AngolaIzraelKK PartizanABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara