Braun: Novi smo tim, i dalje učimo, privikavamo se jedni na druge

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.10.19. | 14:50

"Gledamo samo unapred", kaže plejmejker Crvene zvezde

Crvena zvezda za sada ima skor od 1-1 u Evroligi, a u četvrtak je čeka gostovanje Makabiju u Tel Avivu koje bi moglo da bude dobra šansa za crveno-bele da možda dođu do iznenađenja i da eventualnom pobedom značajno podignu samopouzdanje, ali i šanse za eventualni prolazak u TOP 8.

Jedan od igrača koji se još uklapa je Lorenco Braun koji pred gostovanje u Izraelu ističe da se ekipa još traži i da je uigravanje u toku.
Čeka nas teška utakmica, njihova prva kod kuće, i moramo da je odigramo sa puno energije i koncentrisani. Naš skor 1-1 je za sada OK, ali ovo je tek početak, očekuje nas još puno izazova, ima puno utakmica, i ne gledamo unazad samo unapred, idemo jednu po jednu utakmicu. Mi smo novi tim, i dalje učimo, privikavamo se jedni na druge, na zahteve i ideje trenera. Dugačka je sezona i kako bude odmicala bićemo sve bolji i bolji“, rekao je bek crveno-belih.

Izabrane vesti

ZVEZDA 14. FAVORIT ZA OSVAJANJE EVROLIGE - KVOTA 70!

Makabi i Crvena zvezda su izjednačeni na 4-4 u dosadašnjim evroligaškim obračunima. Zvezda je recimo 2015. godine u pobedi od 89:76 imala čak 47 skokova.

To je recimo jedna od kategorija koje bi mogle da budu presudne sutra uveče u Izraelu.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara