Komentari na vest

Brejk Čikaga! Derozan rasturio šampione

n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ne kapiram sto je ovo veliko iznenađenje? Ja ne vidim po cemu je Milvoki igracki bolji od Cikaga, mozda za nijansu koja se zove iskustvo, ostalo, bara bara timovi, po svemu!!!
L

Lektor

pre oko 2 godine

Bara bara??? E moj ti, cula zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. A na stranu sto ne znas kosarku pa su ti Cikago i Milvoki tu negde. Sledeci put kada resisi da komentarises kosarku-nemoj :)
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Sacekajmo kraj ove serije, pa da vidimo je li bara bara ili ne. Polako. Pisacu ti komentar kad ih Cikago izbaci glat!!!
H

HakeemTheDream

pre oko 2 godine

Izgleda da je teža povreda Midltona, oko 4 sedmice izostanak.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Gledam Boxscore malopre i majko mila kakvu klupu ima Milvoki, ono pola za Evroligu nije. Osim Hila koji je povređen, i Portisa donekle ovo ostalo je cirkus. Grejson Alen igrač, Nvora? Možda ali za neki Burg npr.
H

Haha

pre oko 2 godine

Bobi Portis donekle? E kako lupaš... Sa Hilom klupa Hil, Konaughton, Alen, Ibaka, Portis. Tim koji bi verovatno osvojio Evroligu. Svi ovi igrači kroz karijeru imaju preko 10poena u proseku... Zato nemoj lupati kada nemaš pojma..
G

Gost13

pre oko 2 godine

Brate koliko ima tih što tamo ubacuju oko 10, 15 poena pa u Evropi ne mogu da se sastave?
Z

Zbaj

pre oko 2 godine

Gost13 o cemu ti druze pricas, koliko ima ovih sto u Evropi dominira pa u NBA cist prosjek ili ispod prosjeka, pravi primjer Larkin i M. James, u NBA nisu ni za vodu nose. Koliko samo vas pise sve i svasta za NBA, a garantujem da 2 meca tokom sezone ne pogledate, ali znate da pametujete. Micic ako ode u NBA nista napraviti nece, i to je samo cinjenica kakva igracina treba da budes da bi igrao tamo.