Brojke sve rekle: Zvezda napravila +22 kada je Smailagić bio na parketu

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.24. | 23:17

Užasna partija centra Partizana, negativan kod Zvezde samo Branko Lazić

Nervozno je delovao na konferenciji za medije trener Partizana Željko Obradović, apostrofiravši najslabije poluvreme crno-belih u ovoj sezoni. Tim iz Humske ništa nije mogao da odbrani, dok je u napadu ostao bez rešenja na nisku petorku Janisa Sverupulosa.

Teško je upirati prstom u nekog pojedinca, pošto je kompletan tim regionalnog prvaka podbacio ove večeri. Ali Alen Smailagić bolje da nije dolazio u Arenu. Bilo je i okom laika vidljivo da potencijalni reprezentativac Srbije, baš kao i Kaminski, ne može nikog da sačuva u prvom poluvremenu. Patio je u duelima sa Gilespijem i Bolbombojom, bio je predaleko i od Rokasa Geidraitisa.

Izabrane vesti

Na kraju su i brojke rekle sve. Kada je bivši član Golden Stejta bio na parketu Crvena zvezda je napravila +22. Uz sve to Smailagić nije uspeo da se upiše u listu strelaca, uz tri pokušaja za dva poena. Njegov učinak bi bio na istorijskom minimumu da nije uhvatio dva skoka.

Kod Crvene zvezde samo je Branko Lazić, dok je bio na parketu, imao negativan uticaj na igru crveno-belih. Sa njim u petorici crveno-beli su bili na minus šest.

Zato je taktički briljantnu partiju pružio Adam Hanga. Sa njim kao članom petorke Crvena zvezda je napravila +20. Teodosić je imao +16.


tagovi

Alen Smailagić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara