Komentari na vest

Budućnost je stigla: Deca Mega Mozzarta uzela meru Podgoričanima, bilo i 17 razlike

S

Sakotar

pre preko 2 godine

Pa danas su igrali kosarku, mega zvezdi prepusta pobede godinama unazad, 20-0 je za zvezdu sto je zalosno. Rkipa sa toliko talents koja je sve pobedila bar jednom, zvezdi nikad nije ni prisla. Jedini razlog tome je zato sto nikada nisu ni hteli/smeli
K

Koma

pre preko 2 godine

U prošloj sezoni Zvezda i Partizan su odigrali 18 utakmica u sportovima sa loptom, Partizan ima jednu nerešenu u fudbalu i 17 poraza. Objasni?
G

Gost222

pre preko 2 godine

A kad su ispustili 15 razlike protiv Cibone? Tad su Cibose puštali. Kada su izgubili 15 razlike od Borca? Ipak se sklonili ispred mašinerije iz Čačka.
B

Bizon

pre preko 2 godine

Svi mogu da izgube, samo FMP ne sme.
D

Dr Drvo

pre preko 2 godine

Opa, ozbiljna ova Mega. Partizanu polako opet klizi top6 iz ruku.
a

a i mamlaz

pre preko 2 godine

Jesi drvo
Z

Zbaj

pre preko 2 godine

Aj vi sto se zalite na sudije napamet pogledajte jedan mec da onda pricajte. Zar stvarno neko misli za Buducnost bezveze ima vise slobodnih bacanja od Valencie i Virtusa, ekipe koje su sigurno medju top 15 u Evropi...
p

primorska

pre preko 2 godine

Buducnost 37 slobodnih bacanja, ubacili 34 od 81 poena sa penala. To moze samo kod nas !!!
H

Hhehe

pre preko 2 godine

Zoc dovodi bre Jovica
K

Koma

pre preko 2 godine

Ne da mu Miško svoje igrače, ni doktor mašinstva igrače iz FMP ili iz šampiona, prošla su ta vremena.
K

Klik

pre preko 2 godine

samo neko ko ne prati ne zna da se ovde unapred znao pobednik,jer Bud daje Megi kuci pobede,isto je bilo prosle sezone a sada i ove. A jos kada sam video prvo Mega na zvanicnom sajtu kaze ne igraju Kazalon,Rudez i Borisa (a zanimljivo protiv Zvezde nista nije objavljivano pred utakmicu a na samoj nisu igrali,verovatno da olaksaju Zvezdi),a onda jos kada je i Mozz najavio naslovnu stranu da Mega oslabljena a kad ono na utakmici i Kazalon i Rudan koji su na kraju dali tacno ono sto je trebalo da se da,a Bud isto kao prosle godine -17 na po posle kao igraji da ne bude providno a cela utakkica Mega napuni bonus na pocetku svake crtvrtine ali dzaba kada Bud ne moze niti jedan napad da uzme skok u ODBRANi.Smesna liga i smesna Bud koja sa ovakvim nameataljkama nikada nista skorije nece osvojiti jer to ne rade ozbiljni klubovi.Atic koji je u Megi razvakjivao sad ne zna gde se nalazi,nije ni igrao drugo pp,Rid kao zverina Matkovic ga oljustio,Micov ne vidi se covek,Kobs igra ne izlazi zato nenigra odbranu.Bud do pred sam kraj sutnula 4 trojke jednu dala posle toga su sutnili u zadnih 3 min. 5 puta.Sramotna liga a pre svega da se menadzerima kako se uigravaju i jedni druge dodvoravaju.
m

moram da kažem

pre preko 2 godine

Ali kakvo suđenje ima Budućnost u ABA ligi, teško da može bolje, izveli su 39 sl.bacanja. U 1.četvrtini Megi je svirano 10 faulova, u trećoj Mega ulazi u bonus za 2min i 10sek, a u četvrtoj za neverovatnih minut i 15sek(???), i opet izgube, sudije su im dale sve što su mogle. Jedina greška na njihovu štetu je faul Ridu, iako je bila čista blokada na Đurišiću.
Z

Zbaj

pre preko 2 godine

Odslusaj dva team out-a Jovanovica i vidjeces sta im je rekao. Mega je pravila tako glupe faulove, mada neiskusna su ekipa pa nije cudno.

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Pa kad se zna da Misko ne pusta u Partizan i Zvezdu njegove mlade igrace iz Mege evo i letos Petruseva nije hteo da pusti u Partizan.
K

Koma

pre preko 2 godine

Realno i šta bi Petrusev radio u Partizanu, dečko igra mnogo ozbiljniju košarku.
G

Gost67899

pre preko 2 godine

BUDUCNOST 39 SLOBODNIH 29 PO UTAKMICI 15 PARTIZAN a 16 ZVEZDA KRADU I NE TREPCU
T

Tubeki

pre preko 2 godine

Sedam stranaca Mege
G

Gost88

pre preko 2 godine

To moze samo u Srbiji da ima, da u drzavi imas svake godine od 14 kosarkasa 10 sjajnih potencijala, i da nikad nr dovedes u Zvezdu i Partizan
G

Gostionica

pre preko 2 godine

A zašto bi došli u Zvezdu i Partizan? Pa bolje prolaze direktno iz Mege i nisu u senci drugih, nemaju pritisak rezultata, imaju slobodu da pokažu sve što znaju. Pa bili su neki u Zvezdi pa došli u Megu i igraju, a tamo ni u sastave nisu ulazili...
G

GostKg

pre preko 2 godine

A zašto bi morali da idu u Zvezdu i Partizan?
.

.....

pre preko 2 godine

4 utakmica u abi, gde buducnost izmedju 35 i 42 slobodna bacanja.
n

nebo

pre preko 2 godine

Kad maltene ne šutiraju za tri poena, sve pod koš guraju.
Z

Zbaj

pre preko 2 godine

Ekipa koja ima samo jednog sutera mora da igra pod kosem, zato i ima dosta slobodnih bacanja.
.

....

pre preko 2 godine

Ima istine ali da je mnogo, mnogo je.