Komentari na vest

Čak i kad nema svoje veče, Jokić briljira: Novi tripl-dabl i dodavanja za špice, Bogdanović nemoćan

V

Voždovac

pre 25 dana

Holidej, Porter i Gordon da daju pola plate Jokiću. Bilo bi zanimljivo istražiti koji % svojih poena su postigli na njegove asistencije ove sezone.
G

Gost111

pre 25 dana

Gordon mu nista ne duguje, on je doveden da pokriva Jokiceve propuste u odbrani i to radi vrhunski. Mozda i kljucan igrac u proslogodisnjoj tituli.
V

Voždovac

pre 25 dana

Ima istine u tome što si rekao oko odbrane, ali je Gordon u napadu procvetao od igre 2 na 2 sa Jokićem.
a

arroyo

pre 25 dana

kaže "obeležio utakmicu" sa fantastičnih 18 poena i 2 asistencije. Nema šta zet je bio nezaustavljiv
S

Sa tih

pre 25 dana

skromnih 18p on ima vise poena za jednu noc nego Neda, Rakoc i mali Cveletov za celu karijeru. Sve veliki izdanci kluba velikog vodje.
J

Jokić MVP

pre 25 dana

Vidim već histeriju protiv Jokića da mu već drugu sezonu za redom otmu MVP nagradu. Izmišljaju Čaj Gildžesa, zamislite, ili Dončića carinika lopte i svega u Denveru. Pa pšosle kažu da je tamo sve pošteno. Sada su i jednog Šakila prevukli na tamnu stranu jer im nedostaje argumenata protiv, mizerno. Ako Jokić ne bude MVP tu nagradu neću više ni pratiti jer i moja baba može onda da jer dobije.
J

Jokić MVP

pre 25 dana

Izvinjavam se svima na lapsusu. Kod Dončića sam mislio na Dalas, naravno.
P

Pandaren

pre 25 dana

Jel uživaš u izmišljanju teorije zavere i tamo gde je nema? Našem narodu je jedino bitno da neko tamo smišlja nešto samo nama da napakosti...
J

Jokić MVP

pre 25 dana

Pandaren// Moram ti replicirati. Ako ti misliš da se bilo šta u svetu, na malo višem nivou dešava slučajno, samo napred s tim. Tebi je ono prošle godine kada su napravili histeriju pred kraj, kada su izlazili iz frižidera da omalovažavaju Jokića i dali nagradu MVP Embidu, koji je jedino imao više koševa postignutih od Jokića i dobro, mogao je više skočiti, a i umetnički dojam Embida im je bio jači. Kada je sve prošlo, poneki su se javili i rekli da su pogrešili, ali odradilo se. Nije smeo dostići Birda i to je bilo na nacionalnom nivou. Sada su u fazonu: gde da damo i treću MVP nagradu Jokiću, čoveku koji nije previše atraktivan, skočan i marketinški magnet + je iz Evrope. Da imaju takvog belog Amerikanca dali bi mu 8 uzastopnih nagrada. Jokić je predmet čiste diskriminacije, ma kojeg oblika bila. Ako ti to ne vidiš, u redu, neka sam u teoriji zavere. Ko po tebi ove godine zaslužuje MVP više od Jokića?
@

@Jokic MVP...Kum Danilko

pre 25 dana

Sta histerija? Pa on nije najbolji ni u Srbiji! Zna se ko bi mogao da igra sa mnom i kumarom Salom u petorci, samo zet bogi. Nije on za dzabe i ove godine Mvp.
Z

Znik

pre 25 dana

Denver ce tesko do prvog mesta. Oklahoma ima najbolji raspored, Denver godinama nije dobio Jutu na gostivanju i jos ima direktan okrasaj sa Minesotom.
М

Макаријус

pre 25 dana

Минесота има најтежи распоред, нема ни окс лаган. Није ово она Јута, сад кад се Мареј вратио опраће Денвер све до краја. Осим Минесоте све им је лагано, а и ту су домаћини па самим тим и фаворити. Окс већ заостаје две победе плус пораз више имају.
M

Miloschichivh

pre 25 dana

Ekipa kojoj bi i koprivica strpao 30 lagano, ne smatram ovo nekim uspehom