Jurica Golemac (© Star Sport)
Jurica Golemac (© Star Sport)

Cedevita Olimpija otpustila Juricu Golemca

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.03.23. | 11:10

Klub iz Ljubljane traži novog trenera

Košarkaški klub Cedevita Olimpija i Jurica Golemac dogovorili su raskid ugovora. Golemac je 2020. godine preuzeo vođenje ekipe Zmajeva, kada je na klupi nasledio Slavena Rimca.

Sa Golemac na klupi Cedevita Olimpija osvojila je dve titule prvaka Slovenije (2021, 2022), dve titule šampiona Kupa Slovenije (2022, 2023) i tri titule šampiona Superkupa Slovenije (2020, 2021, 2022) . U sezoni 2021/22 vodio je i Cedevitu Olimpiju do polufinala ABA lige i četvrtfinala Evrokupa.

Izabrane vesti

Odlučili smo da donesemo odluku da promenimo trenera. Jurica Golemac je imao puno poverenje kluba, ali loše igre i rezultati u poslednjem periodu ove sezone ukazali su na to da stvari unutar tima nažalost ne funkcionišu kako bi trebalo. Ovom prilikom se zahvaljujemo Jurici na trudu, radu i energiji koju je uložio u svoj rad kao trener. Vjerujemo da je pred njim lepa i uspešna trenerska karijera, ali mu svakako želimo puno sreće na daljem sportskom i životnom putu“, rekao je direktor Cedevite Olimpije Davor Užbinec po najavi raskida ugovora. sa Golemcem. „Aktivno tražimo novog trenera ekipe koju će do daljnjeg voditi Miro Alilović. Očekujemo da naši momci daju sve od sebe u svakom meču i da se bore za Cedevitu Olimpiju do poslednjeg atoma energije.“


tagovi

Jurica GolemacCedevita Olimpija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara