Navijači Partizana ispred Milanske katedrale
Navijači Partizana ispred Milanske katedrale

Centar Milana u crno-belom: Našem Željku, srećan rođendan!

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.03.23. | 16:56

Orila se pesma navijača Partizana u samom srcu grada

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Italije)

Partizan Mozzart Bet će i u Mediolanum forumu imati veliku podršku navijača, baš kao što je to bio slučaj u Bolonji. Crno-beli će od 20.30 ukrstiti koplja sa Olimpijom Milano, a navijači su već napravili idealnu uvertiru.

Izabrane vesti

U velikom broju okupili su se ispred čuvene Milanske katedrale i priredili pravu feštu. Orile su se navijačke pesme, grupi su se konstantno priključivali novi ljudi i uprkos grandioznoj katedrali, jednoj od najvećih na svetu, pažnju svih prolaznika privlačilo je ludo zabavljanje pristalica crno-belih, koji će bez dileme dobro raspoloženje preneti i u dvoranu.

U standardnom repertoaru, našla se i jedna nova pesma - slavljenička. Trener Partizana Željko Obradović danas proslavlja 63. rođendan, pa su navijači našli za zgodno da mu čestitaju - u svom stilu i pesmu: "Našem Željku, srećan rođendan!"

Prognozirali su i šta će biti večeras. Naravno, ne sumnjaju u pobedu, a pojedini ističu i da bi Danilo Anđušić mogao da bude čovek odluke crno-belih u milanskoj dvorani.

Podsetimo, košarkašima Partizan Mozzart Beta je ovo četvrti susret u poslednjih nedelju dana. Počeli su pobedom protiv Albe (88:74), potom savladali Split u poslednjim sekundama na meču 20. kola ABA lige (96:95), a u ponedeljak krenuli u italijansku avanturu, već u utorak savladali Virtus u Bolonji (88:79). Juče preko dana su doputovali u Milano, odradili uveče trening i večeras će izaći na megdan ekipi Etorea Mesine koja se iznenada vratila u plej-of trku sa pet vezanih pobeda.

Crno-beli susret 28. kola dočekuju sa učinkom 15-12 i vrlo dobrim šansama da se domognu mesta među osam najboljih. Pobeda u Mediolanum forumu bila bi još jedan veliki korak.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetOlimpija MilanoMilanoŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara