Centar Partizana pozajmljen Borcu

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.19. | 17:25

Dušan Miletić će igrati u Čačku

Centar beogradskih crno-belih Dušan Miletić (20 godina, 212 cm) našao se na pozajmici u Borcu. Mladi košarkaš je nedavno parafirao četvorogodišnji ugovor sa osvajačem Kupa Radivoja Koraća, ali će u toku trajanja Superlige Srbije nositi dres čačanskog tima.

Dušan Miletić je sezonu započeo u kraljevačkoj Slogi sa kojom je nastupao u Drugoj muškoj ligi Srbije, da bi zatim svoj potpis stavio na ugovor sa Partizanom.

Izabrane vesti

Strateg Borca Jovica Arsić zadovoljan je što se u njegovom taboru našao još jedan mladi i talentovani igrač.
,,Reč je o internom dogovoru Partizana i našeg kluba. Dušan Miletić biće član Borca u toku trajanja Superlige Srbije. Doduše, nije isključeno da će možda produžiti saradnju sa Borcem i naredne sezone, ali to sve zavisi od dogovora dva kluba“, izjavio je Arsić.

Nakon što je završena KLS i ABA 2 liga krenule su pripreme za ovosezonsko izdanje Superlige, tako da je Miletić došao u pravom trenutku.
,,Pauza je veoma duga, traje gotovo mesec dana. Ipak, mi smo već krenuli sa pripremom fizičke spreme igrača. Za nekih 10 dana očekujem da odigramo i prijateljske utakmice, da bismo ostali u takmičarskoj formi. Nema sumnje, u Superligi ćemo se potruditi da se prikažemo u što boljem svetlu, baš kao prošle godine“, dodao je Arsić.

Đurđe Mečanin/Nikola Minović
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

KK Borac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara