Komentari na vest

Ceo svet plače za Ivkovićem: Osmeh, džentlmenstvo, životne lekcije... Dudo, ti si bio košarka!

I

IMT

pre preko 2 godine

Cutura, dobar si momak, ali igrao si u reprezentaciji po kljucu republika, u prevodu - uzeo si Grbino oteto mesto, koji je za vas krilne igrace bio Lebron tada i najbolji igrac SFRJ pored Kukoca. Duda je pravio kompromis jer ga je predlozio HKS za selektora, a i da ne bi Srbi dominirali u rosteru.
G

GETAFIX

pre preko 2 godine

Ne lupaj IMT majke ti! I Grbović i Čutura su bili vrhunski igrači ali je Grbović sebe eliminisao iz reprenzetacije pre svega svojim ponašanjem i na terenu i van terena. Takođe, imao je i dugu kaznu zbog korišćenja doktorskih makaza u tuči na utakmici sa Italijanima. Uostalom, rezultati sve opravdavaju.
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Tužan sam zbog odlaska jednog od najvećih košarkaških trenera koje je svet video. Duda Ivković je bio i ostaće veliki gospodin. Večna Vam slava, počivaj u miru, i hvala Vam na svemu što ste uradili za srpsku, jugoslovensku i svetsku košarku. Iskreno saučešće porodici Ivković.
K

Kloparalo

pre preko 2 godine

I ja kao obican gledalac placem za Dudom Ivkovicem.Veliki je to covjek u svakom pogledu.Koliko nam je radosti donio to se ne opisuje rijecima.Veliki ili kako kaze Vujosevic Monumentalan ,srcem i dusom uz sport,i ljude sirom svijeta.Slava ti i Veliko hvala legendo Yu sporta.Suze radosnice kojima si nas podario silnim pobjedama danas su suze tuge za tobom Dušane Ivkovicu.
f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

VECNA SLAVA LEGENDO!😭
S

SOUNESS

pre preko 2 godine

Neka ti bude laka zemlja KRSTAŠU. Pozdrav od svih KRSTAŠA sa NJEGOVOG CRVENOG KRSTA!
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

Nije ni cudo sto je bio perfektan trener.Znate li ko mu je bio familija Nikola Tesla .Njegov pradeda je bio rodjen brat teslinoj majci.