Cougar Country prvi izbor, It's a Sweet One autsajder o kojem vredi razmisliti

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 15:51

Konjička trka u SAD

Istorija sportskog klađenja datira od 12. veka. Vezana je za konjičke trke u vreme vladavine Ričarda Lavljeg Srca, a tek 400 godina kasnije ustanovljena su pravila. Ubrzo pošto se ovaj sport odomaćio u Engleskoj dobio je i poklonike u Francuskoj, koja ga je prva legalizovala krajem 19. veka. Na Ostrvu je postao opšte prihvaćen 1927, a u SAD je postao legalan šest godina kasnije.

TRKE KONJA - SVE KVOTE

Izabrane vesti

Tradicija se "preko okeana" održava uprkos pandemiji korona virusa, pa tako večeras ima dosta događaja. Zanimljivija od ostalih je trka 2 na Vil Rodžers Daunsu u okolini Tulse u Oklahomi. Sedam konja je prijavljeno za ovu trku, a izdvaja se samo jedan potpuni autsajder. Njgovo ime je It's a Sweet One sa kvotom 25,0 na pobedu, a 5,50 da će završiti među najbolja tri. Ovaj konj poslednji put se našao na stazi oktobra prošle godine, a na četiri trke toga dana jednom je pokupio lovorike, a u preostalim je bio slabije plasiran od 4. mesta.

Zilker je, takođe, ocenjen kao konj koji će teško do pobede. Nije imao nikakvih uspeha na osam od poslednjih devet trka, a prethodni put kada je negde pobedio bilo je to marta 2019. godine. I zato, ako razmišljate da odigrate na autsajrede, It's a Sweet One je bolji izbor.

Gimme Some Slack, Cougar Country i Consumerconfidence su viđeni kao najbolje plasirani. Gimme Some Slack je pobedio na pet od 25 trka u karijeri. Učestvovao je na tri prethodna takmičenja i slavio je 7. januara.

Cougar Country i Consumerconfidence imaju nešto veće izglede prema bukmejkerima. Prvopomenuti je veteran, iza sebe ima 67 trka, a prvi je kroz cilj prolazio 11 puta, dok je drugi ili treći bio u 22 situacije. Poslednji put pobedio je 21 februara. Sa druge strane, Consumerconfidence nije bio na "podijumu" od septembra protekle godine, a bez pobede je na devet poslednjih trka. Ukupno je pobeđivao na šest od 32 trke.

TRKE KONJA - SVE KVOTE

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara