Dejan Davidovac (©Starsport)
Dejan Davidovac (©Starsport)

Čović o Davidovcu: Procena struke je bila da treba još da se dokaže, neka ode i naplati se

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.06.22. | 11:07

“Radonjiću smo dali ponudu, vaše je da odgovorite: prihvatam ili ne”, dodaje prvi čovek Crvene zvezde

Eron Vajt ostaje, ali Crvena zvezda je ostala bez Ostina Holinsa i Dejana Davidovca, dok je još neizvesna budućnost Nikole Kalinića i prvenstveno šefa stručnog štaba Dejana Radonjića. I dok se pesimistični deo zvezdaške javnosti hvata za kosu i pita šta će biti sutra, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović smireno odgovara da su dolasci i odlasci sasvim normalni u sportu. I da su u dugoj istoriji Crvene zvezde svi tu samo prolaznici, a da će klub svakako preživeti.

Pa ipak, Čovićevo gostovanje na televiziji Pink navijače je zaintrigiralo baš zbog komentara o sudbinama Davidovca, Holinsa i Radonjića.

Izabrane vesti

Krenimo prvo baš od igrača.

Svi mi želimo da imamo dobar tim. I svi hoćemo garantovan budžet. Mi smo i prošle godine želeli da zadržimo Dejana Davidovca, kada je i Ognjen Dobrić produžio ugovor, ali je procena struke bila da treba još da se dokaže. Onda se javio CSKA sa ponudom duplo većom od naše. Davidovac je dugo kod nas, zaslužio je da ode i da se naplati”, prijateljski se Čović rastaje sa dugogodišnjim igračem crveno-belih.

Nema ružnih reči ni kada se govori o Holinsovom slučaju, jer i on je dobio ponudu kojoj Zvezda nije mogla da parira.

Holinsa nismo produžili u januaru, zvao je Makabi, šta da se radi.. Dovešćemo druge igrače”.

Kad je reč o Radonjiću, Čović je samo ponovio da je Zvezda poslala treneru ponudu i da on ima rok da se izjasni do kraja juna kako bi klub na vreme znao da li treba da kreće u potragu za drugim trenerom.

Što se tiče Dejana Radonjića, mi smo dali ponudu, vaše je da odgovorite – prihvatam ili ne. Ili prihvatam, ali da popravite i ovo i ono. Finansijski uslove te ponude su jako dobri, šta sad da radimo”, završio je Čović.



tagovi

Nebojša ČovićDejan RadonjićDejan DavidovacOstin HolinsKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara