Komentari na vest

Čović pričao o reprezentaciji, Nedoviću, ABA ligi i pecnuo fudbalere: Oni su tu samo da troše pare

P

Princip

pre 9 meseci

Danilovic je najveci Problem!
N

NenadBasket

pre 9 meseci

Čović jedva čeka situaciju da sve što može okrene protiv Saveza, čitaj Danilovića, koji je jedina prepreka njegovom apsolutno dominantnom uticaju. Kakve veze Savez ima sa igranjem, ili neigranjem određenih igrača? Godinama su svi uslovi su tu, svima plaćeno osiguranje, sponzori, lekarski tim i uvek treneri s pedigreom, što se Saveza tiče, kad je reprezentacija u pitanju, nema šta da se zameri bilo kome. E kad je Kup u pitanju i ćutanje Saveza po pitanju domaće lige koju je prepustio klubovima, sa sve sprdnjom od finala KLS - tu ima šta da se priča, ali sad nije vreme.
M

Milojko Arsenic

pre 9 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULE VIDEO NIJE 7.GOD A LS PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,11.GOD BEZ TITULE I ODIGRANE EL......
x

xyzet

pre 9 meseci

E, šta ti je pusta mladost. Nikad im ne dosadi. Uvek iste pošalice i sve tako redom. Što bi rekao Laza Ristovski u onoj čuvenoj replici: Pa kako im više ne dosadi!
@

@xyzet

pre 9 meseci

A ti si vidim omatorio dok si 10-11 godina ceko na tek prvu titulu igokeje u ovom veku i EL koju vam av platio i koju niste zasluzili na terenu,decenija je bas dug period...🤣
@

@xyzet

pre 9 meseci

A ti si vidim omatorio dok si 10-11 godina ceko na tek prvu titulu igokeje u ovom veku i EL koju vam av platio i koju niste zasluzili na terenu,decenija je bas dug period...🤣
H

Hvala ti Nebojsa...

pre 9 meseci

...sto si stavio🔒na fuzionisanu igokeu,od kako si ti na celu Zvezde oni titulu i evroligu videli nisu vise od 11 godina!
F

Fuzija laktasi 2008

pre 9 meseci

Tako je bravo za kom,pravo u centar!👌
H

Hahahaha auuuuu

pre 9 meseci

Ala je lepo tebi sto se sam sa sobom dopisujes,zaboravio si samo da sam sebe ko u dobra stara vremena castis picem
m

matoriekspert.

pre 9 meseci

Ne volim Covica jer mi unistio detinjstvo,od kako je on na celu Zvezde moja igokea bukvalno ne zna za titulu i EL 11-12 godina ili ti vise od pune decenije,zato ga ne volimo,to je razlog!
L

Laktasi 2008

pre 9 meseci

Hvala ti do neba Nebojsa sto si unistio detinjstvo onima sto navijaju za Miloradov privatni klub koji titule i EL video nije cak preko pune jedne Decenije,sto je najveci negativan rekord u celoj Evropi,od srca ti hvala na tome i nastavi i dalje to da radis,puna podrska za tebe i Terzu u inat dusmanima!
a

all grobar

pre 9 meseci

Ma pusti Covke reprezentaciju ti si pokazao jos od 95 do 97 kako se osvajaju zlata i OI srebra. Da ti nisi bio predsednik ne bi Sale ubo 40 poena Litvancima, nit bi Zeljko natero Rvate da sidju sa postolja. Za to si samo ti zasluzan, bas onako kako si nam objasnio onomad. Naravno ti si bio i ona mala nevidljiva hoklica s koje je Sasa ripnuo i zakuco preko Sabonisa. PS Samo nam objasni dal je skupljen novac za licencu i da li i ove godine kosta 5M narodnih para kako su tvoji verni sledbenici objasnjavali citave prosle godine?
m

matoriekspert

pre 9 meseci

Grešiš rođače, nisu pare skuplajne za licencu nego za naselje.Licencu picousti plati i ne pita koliko ali za naselje ga malo kao zeza pa zato ovaj pokupova onolike polovnjake jer na njima ima veću kintu nego na normalnim igračima.
T

Tomy

pre 9 meseci

Čović je legenda Crvene zvezde i predsednik koji je uspeo da klub postane više od decenije dominantan u ABA ligi i stalni učesnik Evrolige Solidno je menadžerisao i pronalazio zanimljive prospekte koji su posle imali evroligašku karijeru. Ali, mahom je uskogrud, okružen lojalnim klincima i nema širinu za visoke domete. Zato je stalno štedeo na treneru i nikada nije dovodio elitne igrače u zenitu, nije ni pokušavao. Tek dolaskom Žoca u Partizan kada se tamo uveo napredni menadžment sistem i uleteo novac da se napravi rezultat a ne samo da se šibicari u EL u donjem delu tabele, i on se pokrenuo. Mogao je on to i ranije ali nije, jer nema istinski šampionski karakter jer nikada nije bio pravi šampion na fer način. Sad pokušava da se trka sa Partizanom uz stalno licemerno pozivanje da je moralna vertikala ali svi su shvatili ko je on i udružili se protiv njega, od KSS do ABA i EL. Nemoguće da je samo on u pravu a sve ove tri organizacije pogrešno misle i rade. Tako da ga treba pažljivo slušati ali gledati šta Žoc radi da bi se shvatila elitna košarka.
z

zeljkopedofil

pre 9 meseci

@Tomy...Hvala ti sto me pominjes na kraju teksta👍
z

zeljkopedofil

pre 9 meseci

Puna podrska za Nebojsu👍
K

Kalcopolista.

pre 9 meseci

Hvala ti Nebojsa sto si stavio🔒na zlo osnovano 2007 u laktasima.
J

Jodas

pre 9 meseci

Ispralo vam mozak malo aaaa
S

Soichiro

pre 9 meseci

Alo coravi.. Pa ti si prvi poleteo u aba ligu... Uvukao si nacionalnu ligu u mulj a sad nesto mudrujes... Pre svega zabraniti vise od dva stranaca u domacoj ligi I ukinuti opciju naturalizovanja ako igrac nije 5 godina igrao u domacoj ligi... I naravno zabraniti cesce vise klubova sa povezanom upravo u domacoj ligi..
g

gost u gostima

pre 9 meseci

u atlanti nismo uzeli zlato.
s

steva BAR

pre 9 meseci

Srebro bilo.Odbojka bronza i zajednički doček Žarko Petrović i Brđević,Kovač,Grbić,Divac,Đorđević,Paspalj, Legende !!!
D

Dajvak

pre 9 meseci

Kažu da svako ko ima kućnog ljubimca počinje da liči na tog istog ljubimca - ovaj garant ima nekog gmizavca .
S

SMS

pre 9 meseci

Beskičmenjak🪱
o

ok

pre 9 meseci

Kazu takodje da je neciji tata radio ono na kamenu da bi za neke bilo bolje. Batali kosarku nije to za toliko inteligentne.
N

Nenad B.

pre 9 meseci

Lik se do juče nije palio na Top 8, a danas napada F4 i trofej EL??? Postavio najdraži navijač izgleda visoke standarde pa Čovke nema kud ili da počne da se pali ili da se sklanja.
0

035

pre 9 meseci

DOLAZI LOJD. TREBA DA SE SMANJI OBESTECENJE ZA NJEGA ZATO SE 0DUZILO I NAJVEROVATNIJE KALINIC ILI HIGINS.SIGURNI DOLAZE JOS DVOJICA IGRACA. IZVOR JE OD MALTENE VRHA U KLUBU. OPUSTENO DELIJE. OVE GODINE NEMA GRESKE.
U

U startu

pre 9 meseci

Nemas pojma jer sad vec svi znaju da Kalinic ostaje u Barseloni da zivi, sa ugovorom ili bez ugovora. 😆
N

Nenad23

pre 9 meseci

Druže, voleo bih da je istina to što si naveo. Ali očigledno moj i tvoj izvor informacija nisu isti. Ili pak ovo pišeš u tudje ine i zarad nečijeg tudjeg interesa. Kalinić definitivno ostaje u Barsi, dok za Lojda nemamo para. Sportski pozdav
С

Сале Национале

pre 9 meseci

Долази,долази...а долази и неко да ти искључи велика слова...
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Cenim Terzica ali mislim da bi Nebojša preporodio FK. Ili da se udruže dve sportske veličine. Znalci. Svake godine garantovana LŠ i Aba liga.
D

Dajvak

pre 9 meseci

Njih dvojica veličine i ti treći.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Jel stvarno misliš da možeš da ostaviš komentar sa mojim Nikom a da ja to ne vidim. Nema potrebe da se udružuju, i onako svake godine Zvezda osvaja titule i igra EL i LŠ ili LE. Mogu da se jedino udruže kako bi pomogli drugim klubovima iz sportskog društva CZ.
r

rnduljo bre

pre 9 meseci

Nemam volje niti pratim košarku, realno nebitan sport totalno, fudbal pomno pratim preko 40 godina i naše i strane i niže lige domaće i Evro mečeve naravno i ne čitam tekstove o košarci ili nekom drugom sportu, smara to čoveka već samo naslove kao i ovaj. Čoviću poštovanje, borio si se i boriš za Zvezdu protiv njenih dušmana koji su je uništavali decenijama i u pravu si da fudbalei troše pare al nek troše, mi uživamo u fudbalu u toj strasti, emociji, meni je draže juče što sam gledao u Lučanima Zvezdu nego da gledam Zvezdu u košarci u najjačoj ligi, nikad ne bi otišao da mi plate niti bilo koji klub u košarci, tako da smatram da košarkaši bezpotrebno uopšte i uzimaju pare. Skupi su za tako mali, nebitan sportić.
Д

Дадо Нк

pre 9 meseci

Браво чича,веома едукативан коментар,ај сад по сендвич!
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Kada će neka titula šampiona Srbije, a mukeeeeee. Ja imam tugu 10 godina dugu, 3650 noći živim u samoći. Ali muke ni to vam nije rekord, jer ste na prvu titulu čekali neverivatnih 30 godina ejjjjjjj. Jel stižu Hezonja, Mirotić, Slukas, itd itdddddd, jel su dali reč 😂🤣😆😂🤣😆😂🤣😆😂🤣😆😂🤣😂
Š

Šampion Evrope

pre 9 meseci

Jedan jedini ,sada i zauvek
p

propustio si

pre 9 meseci

Tamo odakle ti je klub ima još dva. Jedan bio 5 puta a jedan 3 puta prvak
p

pfc!

pre 9 meseci

Rodjendanski intervju. Srećna dvanaestogodišnjica 🥶
х

хвала...

pre 9 meseci

...ти што си их натерао да те сањају и одучио их од титуле.
m

matoriekspert

pre 9 meseci

Zli patuljak ponovo izmileo na svetlost dana. Pa prozova FK, KSS, KKP, redom sve ali šta kaže za naselje na Čukarici? Jel skupio pare ili mu treba još neki Nejpir,Teo, Raduljica? Ništa slađe od reketa na igračima.Zato i beže glavom bez obzira. Ej on pecka nekoga za nerad i da se troše pare, a šta je on radio celu deceniju? Kaže KSS loše radi a Zvezda i Partizan imaju rezultate . Pa svi znamo da su Zvezdini rezultati nula ali zato budžeti u desetinama miliona godišnje.
д

да, да...

pre 9 meseci

...зато Партизан има одличне резултате 😂😂😂 у праву си
D

Dušanrsrs

pre 9 meseci

Kada se Danilovic ostavi alkohola a Kari se podmladi tad ce biti bolje
K

Kraljević Marko

pre 9 meseci

Pre će Kari dogodine da napuni 35 godina nego što će Danilović prestati da šljoka.
o

ok

pre 9 meseci

Ne dirajte coveka on tu uziva penziju za velike pare. Bitno je da radi sve u interesu njegovog kluba. Nego ko je njega izabrao i postavio na finkciju. Sam sebe postavio najbolji NBA igrac svih vremena. Uvezbavao aplaudiranje kao ovi njegovi u klubu.
Z

Zvezda le

pre 9 meseci

Ima da uramim ovog čoveka u sobi kao našu najveću legendu kluba u znak zahvalnosti za sve što je učinio za nas klub svih ovih godina
n

nafta

pre 9 meseci

Znas li neko dijagnozu za doticnog?

МС

pre 9 meseci

O čemu ti pričaš???? Pa vlasnik kase države Srbije je Zvezdin navijač broj 1 Koliko Čović nema ni savesti ,blama,ni morala:"prošle godine je ABA bila neregularna kada je KKP osvojio titulu,a prethodnih 10 ,kada je ob radio šta je hteo bilo sve pošteno,jedinno one godine kad je izgubio od Budućnosti"!!! Ovaj čovek ne da je zlo za košarku,nego za državu uopšte... tukao je Džajića, tukao je Anđusa,pa ga je smestio u zatvor,pa ga je pustio,a ovaj mu od tada.... sve zvezdine legende je oterao iz kluba,jedino polulegenda Ilić joji je stariji od iventara!!!! Sramota je za državu!!!!
o

ok

pre 9 meseci

Vidis ti i takvi ste sramota za Zvezdu. Koje Zvezdine zvezde je oterao iz kluba. Jel Trifunovica koji je poslao sina kod ovih iz inata a dao mu je sve ili Tarlaca takodje. Pa Vukcevica do juce. Bolic radi u KSS u interesu komsija. Savic se polakomio da otima klince Zvezdi pa postao Topalovic. Koliko vidim oni koji iskreno vole klub su tu i razumeju da ozbiljan klub vode ozbiljni ljudi. To sto neki misle da mogu da se cesu o klub. Ne moze zato su i tamo gde jesu. Koliko su jadni kada misle da mogu da smenjuju Covica po portalima. Samo napred legendo imas podrsku pravih Zvezdasa.
Z

Za ginisa.

pre 9 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULE VIDEO NIJE 7.GOD A LS PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,11.GOD BEZ TITULE I ODIGRANE EL...
G

Gost11111111

pre 9 meseci

Pa vi u kosarci niste videli 13 godina (lako se proveri)pa ste onda ugaseni pa se jedan fmp nazvao crvena zvezda a za fudbal nicija nije do zore gorela pa nece ni vama.
M

M-r Arsenijevic

pre 9 meseci

Haha.. Duvas lepak, a? FK je igrao zadnji put LS 2011. Secate se Klea? Kako vas je dozirano.. Hahaha vi u kosarci jednom samo F8.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@Gost11111111. Mali dečače, vi titulu niste videli 30 godina, e to je Ginisa.
m

mhm

pre 9 meseci

Nemamo mi trenera za fajnl for.....
k

kk.Decenija

pre 9 meseci

Zamisli da navijas za klub koji niti jedne titule i EL video nije 11-12 punih godina,ili ti vise od cele Decenije,pa to je rekord za ginisa i najveci negativan rekord u celoj evropi!
Z

Zvezda mi je sve

pre 9 meseci

Naša najveća legenda kluba, živeo predsednik Čović i zvezda.
h

hvala ti covicu

pre 9 meseci

...sto si ugasio dodikov privatni klub!
d

deyan

pre 9 meseci

https://www.youtube.com/watch?v=6N-9Je8Gmpw&ab_channel=AdamAnnt
G

Goran 12345

pre 9 meseci

I ne mora da se takmiči u ABA ligi, nije neki klub, samo stvara tenzije. A za euroligu, nemoj posle da bude kako ni nije bio cilj fajnal for. Čović saopštar je to
H

Hvala ti Nebojsa

pre 9 meseci

Sto si stavio🔒na zlo osnovano 2007 u laktasima.
G

Gost1123

pre 9 meseci

HAHAHAHA koliko ste vi smesni iz Zeleznika krivo vam je sto ste ugaseni i sto vise ne postojite pa ni sami vise ne znate za koga navijate
I

Info iz kluba

pre 9 meseci

Cuo sam od drugara koji radi kao obezbedjenje u KKCZ da je uprava kluba odlucila da nece vise dovoditi ni jedno pojacanje do kraja prelaznog roka,sto automatski znaci da se odustaje od dovodjenja beka i krilnog centra koji su toliko najavljivani. Nadam se da to nije istina, jer ako jeste tako onda smo propali nacisto i pogubicemo sve titule u narednoj sezoni,jer ta dva igraca su nam vise nego potrebna pogotovo sad kad se svi zivi pakleno pojacavaju, a mi ako odustanemo od dovodjenja jos 2 pojacanja mozemo da se pozdravimo sa titulama naredne sezone!
M

Mop

pre 9 meseci

Cuj Cova 🙍‍♂️😂😂😂. Coki bre kakav Cova. I vodite ga kuci da vam vodi exel tabele u kucnom budzetu.
r

rikni

pre 9 meseci

Samo ti odapni pa će biti bolje
c

crvena.vrana

pre 9 meseci

Ko drugome jamu kopa sam u nju upada.
R

Repac Plandiste

pre 9 meseci

Kako mozete da objavite ovakve gnusne komentare. Kakav Sebastijan od coveka, jede mekike lopatom. Sa ovim su se složili...
S

Sigmund

pre 9 meseci

Oa kako zo sad gospodine Čoviću? Zar vi niste videli bsidtirali na toj Aba ligi i uništili tj ugadili srpsku ligu, odlaskom Fmp-a i zvezde u Aba... Pa se 2 godine ucenjivao Partizan da igra Aba ligu, daako ne igra Aba neće moći da igra EL...A zna se iz čije he to kuhinje bilo, a ovamo optužuješ Savića za neke stvari... Braćo Grobari ne piše nam se dobro ni u košarci, ako idtupe iz Aba, to je nači da će im kupiti licencu na duži period od sledeće sezone i sve pare će otići kod njih,mi čemo opet biti na dnu... Još sam čuo dasledeče sezone najverovatnije Željko, Kevin i Zak odlaze u Barsu!!!
V

Voždovac

pre 9 meseci

I ja sam čuo i video da si ti nepismen i frustriran. Rek'o mi Jasikevičijus.
B

Bjorn89

pre 9 meseci

Op op,krenula saopstenja ! Priroda se vraca u svoj prvobitni oblik hahahaha
n

nR

pre 9 meseci

Ziga bigule!
P

Pojacanja

pre 9 meseci

COVO KAD CE BEK I KRILNI CENTAR..??MORAMO KOMPLETIRATI TIM SA JOS 2 POJACANJA!
S

Saće

pre 9 meseci

brate moj, zamezi i uživaj 👌
N

Nenad 232

pre 9 meseci

Druže, potpuno si u pravu za pozicije 2 i 4. Alo o ovde Čović kompletnu odgovornost prebacuje na trenera, jer je svestan da sa Andrićevog venca nije dobio zeleni signal i pare za pomenuta pojačanja. Tako da ćemo brzo da cilja odlaska na Final four pasti na pokušaj ulaska u Top 8 Evrolige. Ima u ovomi intervjuu dosta nelogičnosti i kontradiktornosti. Sportski pozdrav
č

čuj ovo

pre 9 meseci

Pa uložite u odbojku što ste dali strancima u košarci u dva BG kluba i prvaci evrope smo u obe kategorije sa klubovima al sa 90 posto naših igrača i igračica.
J

Ja bre

pre 9 meseci

Ko jos prati odbojku?
c

cuj ovo

pre 9 meseci

@Ja bre Svi od Kine preko Japana i Brazila ,Argentine,Koreje Indije Tajlanda,Irana,Egipta, itd pa do Italije,Poljske,Francuske,Nemaćke ,Turske itd.Daleko najmasovniji sport posle fudbala.Uostalom i u Srbiji je tako.Tri puta je vise samo odbojkašica u Srbiji nego košarkaša i košarkašica zajedno.Sto.nije ni čudno jer je najpopularniji ženski sport.A mi u njemu prvaci sveta.9 vezanih medalja sa EP,SP i OI.U košarci ni muškoj ni ženskoj nemamo medalje sa poslednjeg EP,SP i OI.Kod Muških od četiri OI odemo na jednu kod žena nikad u polufinale SP ušli nismo.Nemamo ligu.Sa jednom pobedom budes prvak KSL tj Srbije.Komedija.Kod zena tragikomedija od lige.Imamo Partizan i Zvezdu koji troše milione na strance.Imamo reprezentacije gde igraju Amerikanke i kod muških situaciju gde.niko nece da igra za reprezentaciju vise.Tako da bacanje para ni za sta u ovom sportu gde.uspeha.nemamo.
b

banjalucki

pre 9 meseci

Covicu Bog te pozivio i hvala ti do neba
c

cova ugasio igokeu....

pre 9 meseci

Tako je bravo za kom👍
D

Daktilografi sever

pre 9 meseci

Jel rekao zasto su pobegli iz Aba Superkupa?
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Zasto se datum Superkupa Aba lige nije poklopio sa turnirom na kom igra Partizan, posto su prvo utanaceni datumi turnira Partizana i Crvene Zvezde, pa tek naknadno je odredjen datum turnira Superkupa Aba lige. ZASTO SE DATUM NIJE POKLOPIO SA TURNIROM KOJI IGRA PARTIZAN?
R

Raša P

pre 9 meseci

Bitnije nam je da igramo prvenstvo Srbije!!!
@

@daktilograf

pre 9 meseci

A to rece navijac kluba koji titule i EL video nije preko pune Decenije i koji u zadnje 2 god.cak dva puta pobegao iz nase lige zbog straha da ne pogubi sve 3 titule od Zvezde!
.

......

pre 9 meseci

Nije i neće.
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Posle rečenice Nije pronašao sebe u reprezentaciji sam batalio da čitam. Jel došao da pronalazi sebe ili da se muški izbori za dres. Voleo bih da me neko podseti dal je Nedovic nekad našao sebe u reprezentaciji, dal je nekad u karijeri odigrao neko prvenstvo za reprezentaciju i stvarno bio bitan šraf ili dobro igrao. Prvo bio kriv Duda,pa ga Sale nije zvao zato što je opet kriv selektor, e sad u 30 i nesto godina pronalazi sebe u reprezentaciji. Sigurno je Pešić težak mnogo, ali brate stisni zube i odigraj do kraja za Srbiju, a ne da puštaš da te ovaj udbas i prijatelj svakoj vlasti brani,zasto samo tebe uopšte neko napada,niko nikad nije napadao, Bjelicu,Bogdanović, Lučića,Markovića, Jovica...vecito si ti neki problem, pa čak bre i onaj Bircevic koga su pljuvali svi, se uvek odazivao i pružao maksimum a ti duplo bolji košarkaš samo cmizdris. I tebe i ovog što te brani treba da he sramota.
s

srecno Nedi i repki

pre 9 meseci

druze, Neda veze nije imao na pripremama, zar stvarno mislis da je trebao da ostane? ako ne ide onda je postenije da se povuces! sve najbolje repki i Nedi. uvijek se odazivao pozivu, ne treba kamenje po njemu bacat zbog boja kluba za koji navijamo. I nemojte zaboraviti njegovu trojku Partizanu u EL i kako se nije radovao da ne stvara pogresnu atmosferu, u onakom trenutku, onako postovati protivnika je za respekt!
m

mesina

pre 9 meseci

Pošto na prvoj Čović priča o košarci,verovatno će i Vazura o fudbalu.To je taj kalibar.
д

да, да...

pre 9 meseci

...само што је Човић играо кошарку годинама, додуше за Партизан 😂😂😂 не знам да ли се то рачуна.
o

ojo

pre 9 meseci

Čova, doktore svaka ti je ko u Njegoša.
.

.....

pre 9 meseci

Kakav njegoš. Isforsiran tip. Mislim na njegoš.
k

kkp barsa.

pre 9 meseci

ooo pa nije ga bilo 15 dana na nacionalnoj frekfrenciji
p

potpisujem

pre 9 meseci

Pa sad ce vec popodne, ili u toku noci bar dva pojacanja. Posle svakog njegovog obracanja se to desi. Malo zamuti vodu i eto ga neko od par miliona.
н

нс бој

pre 9 meseci

Зарад финансијаких интереса Човића,Мишка и Партизана угашени су сви традиционални центри Чачак,Суботица,Лесковац,Краљево,Нови Сад,Вршац,пар београдских клубова. Сада да би постао играч мораш са њима да се талиш,да прођеш преко њих до Европе,што је погубно по српску кошарку.Увек је било отказа ал никад нисмо зависили од 2-3 играча.Из квантитета( масовности) се добија квалитет( најбољи).Стари ФМП је угашен зарад цз,а колико квалитетних играча је дао.Та три клуба плаћају скупе странце па је пролаз домаћих још мањи и тежи. Само јака лига у Србији може донети играче за репрезентацију.
G

G.O.R.O.S.T.A.S

pre 9 meseci

Hocu Hezonji Musu i Jusufa Nurkica u Partizane. NE INTERESUJE ME. HOCU DRZAVA DA PLATI. Ja sam opozicionar iz kafica i tvitera.
a

atom mrav

pre 9 meseci

Stidi se koliko si nepismen.
G

G.O.R.O.S.T.A.S

pre 9 meseci

I sa tvitera*
P

Peea Trta

pre 9 meseci

Ovaj lik mi pokvario rucak. Idi bre malo na odmor.
u

ujuju

pre 9 meseci

Voliš ti da čitaš o našem Čovketu. Mazohisto.
P

PFC

pre 9 meseci

Ma bilo je sve odmah jasno. Ovaj samo potvrđuje. Njemu treba ekipa na okupu sad i odmah, kakva reprezentacija. Uigravanje mora početi što ranije. Ove godine je spucano najviše miliona, a i dobio je naređenje da se EL uzeti mora, dosta je bilo...(i Terza je dobio naređenje da mora ući u 16 LŠ - sve je rečeno u jednom od niza TV obraćanja). A Aleksa neka lomi ruke za rep....
D

Dajbrepare!

pre 9 meseci

Pa Zvezda i partizan da spoje ekipe ne bi osvojili EL. U kakvim ti snovima zivis. U LS maksimum maksimuma je 3 mesto u grupi i to ako nas sreca pogleda. Lako je u selu biti prvi al u velikom gradu si samo mis...
a

asas33

pre 9 meseci

Nista cudno, on uvek nekog "pecne". Jednostavno los covek sa zaledjinon.
a

atom mrav

pre 9 meseci

Da je ovo pravna država davno ti ne bi bio tu gde si sada...
j

jbg

pre 9 meseci

Il' će Čović da prestari, il' će slučaj da zastari.
p

pst

pre 9 meseci

Da je ovo pravna drzava vi bi sada igrali drugu Srpsku ligu.
D

Djaps96

pre 9 meseci

Najbolje bi bilo kad bi to tako moglo da se igra samo evroliga i kad se zavrsi evroliga da se odigra KLS negde od maja kad je slobodan kalendar i da se ta liga zavrsi kroz mesec dana
D

Djape45

pre 9 meseci

Najjaci su mi grobari kojima je prvo smetao Nedović jer je bio očajan i govorili su da ne sme da ide na svetsko, a onda im sad opet smeta jer se povukao.
g

gost4

pre 9 meseci

svakom pravom ljubitelju kosarke nije zao sto je Nedovic dosao nazad u BG da cuva svoju zenu ali nije on taj koji treba da procenjuje da li je on suvisan, u losoj formi, na losem zadatku ili ne. Kada su igraci spremni da budu u reprezentaciji sa svojim drugarima onda oni budu dok trener ne kaze drugacije.
m

merllin_pfc

pre 9 meseci

Nedovic se povukao iz jednog jedinog razloga. Jednostavno je vidio da nema sanse da ce preziviti cut i da ce biti precrtan. Jednostavno decko to nemoze da podnese. Ovo je mnogo lakse za njega i njegov narcizam.
B

Bida

pre 9 meseci

Pa biosi kafaste drmali koseve bacali urin pluvali trenere stosu zabranio grobarima ulazak u zeleznik ko te nezna
S

SSSR

pre 9 meseci

Koliko su tek pismeni ovi što ti daju pluseve.
д

да, да...

pre 9 meseci

...рекоше гробари да док је Човића не брину за трофеје. Били су у праву, стварно не брину за трофеје 😂😂😂
o

olimpijske igre

pre 9 meseci

U Atlanti smo uzeli srebro ne ZLATO.Odbojkaši uzeli bronzu.Od Raspada Jugoslavije odbojkaši i vaterpolisti imaju samo zlato sa OI. Od nezavisnosti Srbije,tj od 2006 nemamo zlato u muškoj košarci.
C

Cccc

pre 9 meseci

Neko rece fudbal je skuplji jer igrači više zarađuju. Koji igrač u našoj ligi zaradjuje više od Nanelija, Ledeja, Pantera i ovih sada iz Zvezde. Pa Panter ima više nego dva najplacenija fudbalera u našoj fudbalskoj ligi.
0

09

pre 9 meseci

Ooo... Pozdrav Nešo. Dugo te nije bilo.
д

да, да...

pre 9 meseci

...волео би да га нема, а? 😂😂😂 Можда бисте опет освојили нешто.
G

Gost "

pre 9 meseci

Koliko vas je čovek uništio da ga sanjate...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Čoviću, fudbalski klub samo od ulaska u LŠ dobije para koliko naši klubovi imaju budžet za dve, tri sezone. Naravno, fudbaleri su skuplji nego košarkaši, ali to je zato što se tu obrću veće pare. Timovi koji igraju Ligu konferencije zarađuju daleko više nego klubovi iz EL. Zvezda je prošle godine u EL zaradila koliko, 800, 900 hiljada? A imali smo ti od 10+ miliona. I onda ti pričaš o trošenju.
B

Boban1

pre 9 meseci

@S.T.A.L.K.E.R,nije on pričao o fudbalerima Zvezde već fudbalskoj reprezentaciji,pročitaj ponovo pa komentariši!!!’nnn
"

"gospodin"

pre 9 meseci

Dr je povukao Nedovića i Mitrovića da bi bili spremniji za sezonu.
z

zvezda uvek u srcu

pre 9 meseci

Da li je klasicni bek Nedovic trebao da igra plejmejkera samo zato sto vec godinama ne proizvodimo takve igrace?Nije Covic nista zabranio Nedovicu,vec ovaj ne zeli da igra ono za sta se ne iseca sposobnim..Posteno od njega i prema sebi,i prema reprezentaciji i prema javnosti.
e

eppp

pre 9 meseci

Nedović nije sposoban da igra ni beka ni šutera a o odbrani da ne pričamo. Ko to do sada nije video videće u prvih 7-8 utakmica kada počne Aba i euroliga.
V

Vlada79

pre 9 meseci

Ajde Čoviću sjaši bre više. Non stop nešto pametuješ, smaraš, daješ neke populističke izjave a ne radiš na tome ništa. Kazes ne bi se igralo a posle da treba da sednu Zvezda i Partizan da naprave jaku ligu? Pa sednite više i dogovorite se i oko reprezentacije i oko lige i oko ABA-e...
S

SB

pre 9 meseci

Ovaj prvi hteo u djavolje kolo( aba) a sad prica kako treba ulagati u domacu ligu. A Partizan je bio jedini koji nije hteo u aba. Odakle sad odjednom taj zaokret?.
h

haha

pre 9 meseci

Danilovic je lepo izjavio da Partizan nece Aba jer se nisu dogovorili o vlasnistvu, parama a ne zbog nekog interesa srpske kosarke.
.

......

pre 9 meseci

Populizam. Lažno se predstavlja. Dečurlija se ne seća ničega jer je dečurlija.
д

да, да...

pre 9 meseci

...а Партизан шатро није хтео у АБА, па после дошли, а сад неће у КЛС коју као бране 😂😂😂
@

@haha

pre 9 meseci

Pretili izbacivanjem iz evro takmicenja, secam se kao da je juce bilo.
R

Realno samo

pre 9 meseci

Ali si zato bio tu u trecoj, kad niste dali da se zagrevamo, kad ste nas gadjali flasama i casama od stakla, uletali na teren i na sve to si terao zandarmeriju napolje!
J

Junker

pre 9 meseci

Ovde je centralna tema reprezentacija i otkazi, a ne Zvezda-Partizan jer ce se o tome pricati nasiroko narednih 9 meseci. Covic, kakav god da je (dobar nije), je u pravu da je KSS uradio los potez i ovi otkazi su razlog loseg odnosa sa KSSom i selektorom.
g

gost4

pre 9 meseci

KSS ima zadatak da obezbedi sto bolje uslove za rad i za pripreme, da omoguci sto vise kvalitetnih pripremnih utakmica a ne da motivise naj kvalitetnije igrace da dodju da igraju za svoju zemlju. Proekat seniorske reprezentacije i uloge igraca u istoj igracima treba da prezentuje trener koji vodi tu ekipu
B

Bruce

pre 9 meseci

Sve je u pravu kao i obično
b

bbbbbb

pre 9 meseci

Da sam ja tu, utakmica se ne bi igrala, jebiga da nisi napravio skandal u 3. Pa i da se bunis, navijaci partizana sto se tice gadjanja predmetima ispali su gospoda za tebe i tvoje, maksimalno bezbedno si se osecao na terenu.
d

dezurn1kr1vac

pre 9 meseci

pa ti sad budi pametan 🤷 Javno je govorio da ne dozvoljava igracima da igraju za reprezentaciju . To je javno ON izgovorio ! On je bio jedini i samo ON potencirao da se igra ABA liga da se KLS unisti i ako smo tada direktno iz KLS imali ucesnika EL . Opet je sve to ON pricao da bi danas on nas ubedjivao da sve to nije istina . Jedan je isto ovako pricao da je najsmesniji virus a onda napadao sve kako on to nikada nije izjavio . Sta se ovo desava ?? I ono posledje navlacenje na Danilovica zbog izjave da Jokic nije najbolji svih vremena Jugoslavije samo govori o tome kakvu mrznju ovaj gaji prema Danilovicu !
Г

Геџа Србијанац

pre 9 meseci

Не браним Ћокија (мада је интелигенција за све из КСС), али бранити Даниловића као преЦедника КСС је у најмању руку глупо. Човек нас уништава.
b

bilo bi nam

pre 9 meseci

bolje kad bi Zvezda i Partizan razgovaralii bez niskih udaraca napravili nasu ligu jakom. Tu su i Mega, Fmp, Borac. Dosta se ulaze za kosarku i u drugim gradovima. Da se podignr klub u Nisu, ima halu, veliki grad, moze biti centar jugoistocne Srbije. Da deca imaju priliku da se odmere sa vrhunskim igracima, posto i Zvezda i Partizan dovode sada vrhunske igrace. I sto je najbitnije da se deca ne salju sa 14,15,16 godina u inostranstvo nego da imaju razlog ovde da sede i da imaju priliku da samo zbog sportskih rezultata, talenta i rada pokusaju da naprave karijeru. Cista sportska prica bez rasplamsavanja besnila koje nas dosta godina drzi. U svakom sportu. I nije bitno ko je kriv,.
с

стари гробар

pre 9 meseci

То су само лепе жеље, Звезда и Партизан јуре резултат и нема места развијању домаћих играча (видећемо у Партизану шта ће бити од Смајлија, Трифе и Балше). Лепо је имати више добрих клубова, али тога нема нигде у Европи осим Шпаније, свуда 1-2 клуба одскачу. Можда неко и направи стратегију развоја кошарке, јер је питање до када ће се огроман новац сливати у ова два клуба, посебно у Звезду. Не треба заборавити ни улогу менаџера у целој причи.
M

Maha

pre 9 meseci

Lepo sve napisano ali mora se naglasiti "kad se ne bi ulagalo kao što se ulaže u Zvezdu". Da piše "...kao što se ulaže u Zvezdu i Partizan..." jer budimo realni - u Zvezdu se ne ulaže ništa manje nego u Partizan. Isto tako, u Partizan se ne ulaže ništa više ili manje nego u Zvezdu.
k

kup

pre 9 meseci

Da si ti bio, pa što nisi došao u dvoranu... Ti bi prekinuo utakmicu, gotova su vremena aktiviranja aparata, pljuvanja...
X

Xao

pre 9 meseci

Vi nešto pričate
s

stankelitza

pre 9 meseci

Prošle godine ste bacali topovske udare na igrače Zvezde?
N

Nebojsa...

pre 9 meseci

...KAD CE POTPIS KRILNOG CENTRA I BEKA,JOS TA 2 IGRACA NAM FALE DA KOMPLETIRAMO TIM!
g

gost4

pre 9 meseci

prosto mi je neverovatno da je trenutno oko 15 seniora sa velikim iskustvom i da nema ni jednog mladjeg igraca da nesto nauci od njih a javnost trazi jos dva-tri igraca (verovatno strana) koji ce da budu u petorci
Z

Zmaj93

pre 9 meseci

Kad bi se gledalo koji sport je finansijski rentabilan, Evropska kosarka ne bi ni postojala. U fudbalu barem postoji sansa da budes finansijski u plusu, dok u kosarci jedini nacin da se funkcionise je da te drzava subvencionise kao kod nas ili da te fudbalski klubovi finasiraju kao u Spaniji.
G

Gost33

pre 9 meseci

Ili da ti država zamrzne dugove!
V

Violator

pre 9 meseci

Među juniorima nema potrncijala za seniorske ekipe, timova koji igraju Evroligu. Ne sećam se kada sam pročitao ovako zajedljivu, potcenjivačku, ponižavajuću i zlonamernu izjavu. Onda daj da ukinemo košarku u Srbiji, ako u ekipi prvaka Evrope nema potencijala. Dovodi ti Čoviću polovne Amerikance i matore srpske igrače, pa neka oni igraju. Kada će klinci da igraju, ako ne sad? Gde će da steknu iskustvo, ako ne u seniorskom ekipama? Zašto da ne igraju Evroligu? Sramota.
g

gost011

pre 9 meseci

zato što nemaju pojma.
V

Violator

pre 9 meseci

Među juniorima nema potrncijala za seniorske ekipe, timova koji igraju Evroligu. Ne sećam se kada sam pročitao ovako zajedljivu, potcenjivačku, ponižavajuću i zlonamernu izjavu. Onda daj da ukinemo košarku u Srbiji, ako u ekipi prvaka Evrope nema potencijala. Dovodi ti Čoviću polovne Amerikance i matore srpske igrače, pa neka oni igraju. Kada će klinci da igraju, ako ne sad? Gde će da steknu iskustvo, ako ne u seniorskom ekipama? Zašto da ne igraju Evroligu? Sramota.