Komentari na vest

Čović: Zvezda i Partizan zaslužuju dugogodišnju licencu Evrolige

G

Gostic

pre oko 3 godine

To ti je ko da rb leipzig kaze mi i bayern zasluzujemo.. zvezda za kosarko do dolaska vucka nije ni znala. Mali ste vi jos.
B

BurG

pre oko 3 godine

Hvala ti Nebojsa do neba sto fuzionisana igokeadinamik vise ni u plejof aba lige da se plasira ne moze,resetovo si ih na fabricka podesavanja!
r

reset limarije

pre oko 3 godine

PUNA PODRSKA ZA DR.COVICA U INAT DUSMANIMA!
h

humska

pre oko 3 godine

Tog Covica ste vredjali najgore sto mozete.. Sve pesmice koje sad navijaci Partizana pevaju vi ste prvi pevali.. Sad vidis koliko ste jadni i mali klub kad si pojeo sva g.... i sad velicas coveka kojeg si do juce mrzeo.. a i dosta govori o tebi, tj. vama
D

Doktor za kosarku

pre oko 3 godine

Tako je Covo legendo,ako si im rekao svima u lice,polivaj po svim zvezdomrscima i ne staj nikad!
G

Gost11231

pre oko 3 godine

Na osnovu čega zvezda zaslužuje licencu?!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Na osnovu kvaliteta. Mene zanima zasto bi deseti u ABA ligi dobijao licencu, nema niakvog smisla.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Partizan i Evroliga, kao Baba Prase i obrazovanje. Daj Covke ne sprdaj se sa njima, malo oni veze imaju sa kosarkom jer tamo bunker taktika ne prolazi.
P

Perikle

pre oko 3 godine

Na osnovu toga što neće ispasti u ABA2 ligu. Zadovoljan odgovorom?
P

Pa1

pre oko 3 godine

Svidelo se to drugima ili ne ali ovaj čovek je najuspešniji sportski radnik na ovim prostorima ! Veliki Nebojša Čović!
m

mutant iz laktasa

pre oko 3 godine

Upravo tako.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Хвала Богу па нам је на челу доктор наука а не понављач седмог разреда ОШ!
h

humska

pre oko 3 godine

Zvezda zasluzuje Evroligu ahahahahahahahahahahaha.. Pa vi prvo niste posteno usli u Evroligu.. 2013 Evroligu je treba da igra Partizan kao pobednik Aba lige i Igokea kao sampion u regularnom delu,jer takva je propizicija bila te god.. Onda se drzava umesala i zvezda je igrala Evroligu kao finalista Aba lige. beni me cudilo da su i tu debelo platili kao i Ciboni.. zvanicna verzija Igokea nema aerodrom 100km od glavnog grada.. Kad je Cibona trebala da igra Evroligu jos jednom krece muljaza zvezde, Cibona odustaje a posle nekoliko god saznajemo da je zvezda(drzava) platila debelo Ciboni da odustane i finansirala im celu sezonu.. Nemate nijedan fajnal for bruke, nemate ni top 8 a ocete licencu.. Jedini klubovi koji zasluzuje licencu su Partizan, Cibona i Split (jugoplastika) kad bi se digli, a ako se gleda poslednje vreme onda je to Partizan bez premca.. Pobednik evro lige, 4 Fajnal fora, nekoliko top 8.. TROSTRUKI SAMPION kupa radivoja koraca to je u to vreme po jacini drugo takmicenje u evropi.. A SAD DA VIDIM STO VI ZASLUZUJETE?
X

XD

pre oko 3 godine

Na osnovu Cega zasluzujete EL? Starih Zasluga? Znaci Vlada Jugovic zasluzuje prvu postavu u Zvezdi, stare zasluge?
d

d.g.

pre oko 3 godine

A šta je sad sa institucijom. Dominirali ste dok ste mogli da gepekujete , imate otvorenu državnu kasu i otimate tuđe igrače. Vi niste ni za top 8 aba. Čović mlati praznu slamu. Na osnovu čega vama licenca. Na osnovu rezultata od pre deset godina.
7

777

pre oko 3 godine

Druze uz duzno postovanje pun si mrznje i zlobe uz ovakav intervju Covica ti bi da pljujes? Ako cemo realno trenutno Partizan ne zasluzje EL po cemu zasluzujete? Borite se za opstanak u Ligi u Euro Cupu vas razni sabani pumpali. Bili ste jednom prvaci Evrope da li to znaci da Uefa dodeli dozivtnu licencu Zvezdi u fudbalu? Zvezda zasluzuje EL zbog navijaca i uspeha u poslednjih 10ak godona u Evropi Buducnost, Igokea, Cedevita su smesni klubovi po tom pitanju. Partizan je po tom pitanju ozbiljan klub ali su vam rezultati katastrofa vec duzi niz godina izuzev prosle sezone gde vas korona sjebala.
C

Cuj ovog

pre oko 3 godine

@humska-pobednik EL sigurno niste bili, niti ste ikad igrali ovakav format...CAOOOO

Jastreb

pre oko 3 godine

Pošto pričaš o poštenju moram da ti odgovorim inače nebih.Kad je partizan bio osvajač kupa šampiona nije bio prvak zemlje tadašnje Jugoslavije.Prvak je bio pop84(Jugoplastika)koja vas je pregazila u finalu sa3:0.Ali zbog početka rata tadašnje rukovodstvo KS nije dozvolilo njima već je poslalo vas u kup šampiona.Tako dosta o poštenju i državi.....
P

Pentrax no.1

pre oko 3 godine

Džems Bond sa tri sedmice... Zvezda zaslužuje EL zbog uspeha u zadnjih 10 god i zbog navijača?? Kojih uspeha zmaju? 12.mesto? Ili 17.mesto? Ili 16.mesto? Vi imate jedan top 8 mili a ostalo trpanje i napušavanje od strane svih učesnika. Koji crni uspesi? To što osvajate Nebojšinu Aba ligu, Bartomea ne zanima puno. Zbnavijača? Kojih navijačiOmiću
z

zolaaaaapfc

pre oko 3 godine

Posle cuvenog kupa u Kg (pp aparati) njegova izjava -stavicemo tacku na crno beli svet..to je njegovo pravo misljenje i lice, pa ko si ti da to izjavis?!! To sto si osnovao novu zvezdu i prisvojio je (kome se ne svidja nek osnuje njegov klub), to sto si ostavio na 10 hiljada Srba sa Kosova bez kuca i stanova (optuznica)..ti daje za pravo da se o svemu ti pitas..banana drzava!!! Imas carter letove, imas 54 sponzora na oficijalnom sajtu i trazis jos??!
G

Gost!al stvarno!

pre oko 3 godine

tu zvezdu sto on drzi u zelezniku neka drzi, i nek bude predsednik prave zvezde clana Sd crvena Zvezda dokle god donosi rezultate to klinac tvoj problem nije!!! bolje se ti bavi Siptarskim, sektaskim sns partizanom svojim!!!!
B

Bunkerasi

pre oko 3 godine

rece navijac kome dodik 2009 ugasio klub u laktasima nakon fuzije sa igokeom,i kome u upravi kluba sede kriminalci i sektasi koji odsecaju glave ljudima i cuvaju oruzije,drogu,i bombe po bunkerima u sred stadiona,i takvi ljudi nasli sad nesto da pricaju o doktoru za kosarku Nebojsi Covicu,smesno!
G

Gostiii

pre oko 3 godine

Uvžžzvezdu i Partizan treb ugasiti. Skup interesnih grupa da izvuku što više novca iz države.
H

Hhh

pre oko 3 godine

Gospodin čovek, daj Čovke prvo licencu za 2 godine, posle ćemo lako. Gledajući rezultate poslednjih godina ako je neko zasluzio na ovim prostorima licencu to je Zvezda.
P

Prof. Vuletic

pre oko 3 godine

Ne spinuj Covicu. Pola si samo istinu rekao, Partizan zasluzuje naravno kao institucija, a FMP ne.
k

kme

pre oko 3 godine

partizan je zaslusijo da igra aba 2, a ti pricas o evroligi
M

Mikki

pre oko 3 godine

Da li ćete ikada prestati sa tim šalama sa FMPom, postalo je dosadno pre deset godina
p

pedoprofa

pre oko 3 godine

tvoj idol vuletic ce sad u zatvor uskoro,zbog saradje sa veljinim kriminalcima i zbog pedofilije,ako ne verujes procitaj novine pa ces videti i sam!
@

@prof vuletic

pre oko 3 godine

aps
Y

Yui

pre oko 3 godine

Drzi se ti zvezde
G

Gospodin Chaki

pre oko 3 godine

Od kada je Nebojša Čović u svetinji Zvezda je osvojila 15 trofeja (5 uzastopnih titula šampiona Srbije, 4 titule šampiona Aba lige, 5 KRK i 1 Superkup Aba),1xEvroliga juniori, 1/2 finale EK, 1/4 i Top 16 EL, rekord EK i EL po najvećoj poseti 24232, vratio grb i ponos, sprečio Makabizaciju srpske košarke i stavio tačku na crno beli svet!! A za to vreme kk partizan SNS samo 4 trofeja( 3 KRK i Superkup Aba) BEZ OSVOJENE TITULE I BEZ EL. Uz to Zvezda je za to vreme 7 puta igrala EL, a partizan nijednom. Kada se ovome dodaju i 6 trofeja ŽKK Crvena Zvezda koji je Čović vratio na staze uspeha ( 3 Kup Srbije i 3 titule šampiona Srbije ) Zvezda je u košarci inkasirala ukupno 21 SENIORSKIH TROFEJA. O superiornosti u mlađim kategorijama reči su suvišne. Velika dominacija i još veća istina. Sve najbolje i mnogo zdravlja Nebojši Čoviću čoveku koji nas je izveo na pravi put, zahvaljujući njemu lagano postajemo sve veći gigant, čoveku koji je očas posla ugasio najveći kancer srpske košarke. Gospodine Čoviću hvala ti što postojiš. Hvala ti što ovako uspešno vodiš našu Zvezdu.
n

nikolapetrovicnik@yahoo.com

pre oko 3 godine

Upravo o tome i priča Čović. On je sam predstavnik kod nas pretvaranja sportskog u privredni segment košarke. Ovim pokušava malo da zamagli istinu. Upravo zato Zvezda dominira, a košarkaška tradicionalna srpska institucija KK Partizan propada. Što se mene lično tiče, voleo bih da napreduju oba kuba. Naravno, malo više Partizan :), ali oba kluba. Zarad Srbije!
G

Gost jesam

pre oko 3 godine

Da je sreće da ne igraju Evroligu ni Zvezda ni Partizan,onda bi verovatno razjurili ove strance i pustili našu decu da igraju... U ovoj jurnjavi za Evroligu izgubismo naše klince!
k

kme

pre oko 3 godine

gledaj onda kadete ako si toliko fokusiran na nasu decu...
G

Gost jesam

pre oko 3 godine

Pa i gledam zahvaljujući Zvezdi i Partizanu... Pre ću da gledam FMP-Mega gde sve ukupno oma 2 ili 3 stranca,a razigravaju se naši igrači. Vidim da i Cibona i Split guraju svoje klince,a to će nam se osvetiti kroz reprezentaciju za nekoliko godina. Toliko!
H

Hvala ti Nebojša...

pre oko 3 godine

što si postao grobarska noćna mora i opsesija.Hvala ti što si postao za njih nerešiva enigma i rebus koji oni nikada neće moći rešiti.Hvala ti što si im dao domaći zadatak.Hvala ti što uplakanih i slinavih derviša ima mnogo više na našim vestima nego na njihovim. Hvala ti što si im uterao strah u kosti i što ih proganjaš i danju i noću. Hvala ti što ni jedan minut ne može proći a da tvoje i ime Zvezde ne pomenu crno beli iskompleksirani botovi. Ono što ih najviše boli i što im najviše smeta to i pominju svake sekunde. Hvala ti što su derviši opsednuti Zvezdom i njenim postojanjem i stabilnošću.Hvala ti što im nisi dopustio da ugase Zvezdu, da nahrane svoju sujetu i izleče neizlečive komplekse koji ih strahovito cepaju.Hvala ti što su valjda uvideli da više nikada neće igrati sami sa sobom i osvajati lažne trofeje uz pomoć države koja im je upumpavala i upumpava silne narodne pare. Hvala ti za surovo čišćenje sa parketa i ponižavanje zagrebačkog kluba u polufinalu ABA lige prošle sezone.Hvala ti za još jedan prsten aba lige prošle sezone. Hvala ti za 5 uzastopnih titula šampiona Srbije. Hvala ti na stravičnom međusobnom skoru u korist Zvezde. Hvala ti na triploj kruni i surovoj dominaciji u svim selekcijama predprošle sezone. HVALA TI NA TRIPLOJ KRUNI PROŠLE SEZONE. HVALA TI ŠTO OSVOJILI SMO SVE. Hvala ti na 14-4 u osvojenim trofejima u zadnjih 6 sezona .Hvala ti za njihovih samo 4 trofeja kupa u zadnjih 6 sezona. HVALA TI NA 14 TROFEJA OD KADA SI NA ČELU SVETINJE. Hvala ti što u ovih sada punih 6 sezona Zvezdine apsolutne dominacije u Srbiji i regionu. Hvala ti na demoliranju kk partizan Sns u tom periodu: 2014-15 ABA liga (polufinale) 3:1 2014-15 KLS (Finale) 3:0 2015-16 KLS (finale) 3:1 2017-18 KLS (polufinale) 2:0 2018-19 ABA liga (polufinale) 2:1 2018-19 KLS (finale) 3:1 Ukupno 6 plej of serija, 6:0 za Zvezdu, ukupno 20 utakmica, 16:4 u pobedama za CRVENU ZVEZDU i 14:2 u osvojenim trofejima za Zvezdu. Hvala ti što Ostojini botovi još uvek plaču zbog tog debakla.Hvala ti i za sve trofeje u najavi koje ce naša Zvezda ubuduće osvojiti. Hvala ti i na svim trofejima u mlađim kategorijama. HVALA TI ŠTO JE U SEZONI 2017/18 KK CRVENA ZVEZDA OSVOJIO TITULU ŠAMPIONA SRBIJE U SVIM KATEGORIJAMA ( SENIORI, SENIORKE, PIONIRI, PIONIRKE, KADETI, KADETKINJE, JUNIORI, JUNIORKE)!!HVALA TI NA TOJ NIKAD VIĐENOJ DOMINACIJI!! Hvala ti što vodiš brigu i o žkk Crvena Zvezda koji se vraća na stare staze uspeha i ponovo osvaja trofeje. HVALA TI NA DUPLOJ KRUNI KOŠARKAŠICA PROŠLE SEZONE. HVALA TI NA 3 KUPA SRBIJE I 3 TITULE ŠAMPIONA SRBIJE ŽKK CRVENA ZVEZDA!! Hvala ti na ovom razbijanju državnog projekta osnovanog u Zagrebu. Hvala ti što je na njihovu veliku žalost Zvezda igrala, igra u Evroligi i što ce biti član elite i narednih mnogo sezona pred nama.Hvala ti i što će u narednoj sezoni Zvezda ponovo igrati u EL, a oni cirkuzanti osnovani u Zagrebu sigurno neće. Hvala ti što je kk partizan SNS izbačen i najuren iz Evrolige zbog ‘’transparentnog poslovanja’’. HVALA TI ŠTO 7 GODINA NE IGRAJU EL!! Hvala ti i što su nemoćni i smešni mapetovci. Hvala ti što si ih lansirao u trećerazredno takmičenje Fiba beton liga i u cipiripi kup tetka Đane. Hvala ti što si budžet za prošlu sezonu uspešno zatvorio. Hvala ti što je Zvezda značajno uvećala sopstvene prihode što je za mapetovce Špansko selo. Hvala ti što ćeš uspešno da zatvoriš budžet i ove sezone jer ti to možeš i znaš. Hvala ti što si već odavno počeo da projektuješ budžet i praviš tim i za narednu sezonu. Hvala ti što Zvezda nema dugova, a oni imaju i to veliki dug. Hvala ti što misliš unapred, a ne unazad kao cirkuzanti iz raspalog kluba koji si uništio. Hvala ti što imaš čime da misliš i razmisljaš, a oni nemaju.Hvala ti za sve što si učinio i što ćeš tek uraditi za našu Zvezdu.Hvala ti i za buduću višegodišnju Zvezdinu dominaciju.Hvala ti što si mapetovce bacio u očaj i neminovni stečaj. Hvala ti što je Zvezda 6 sezona igrala u EL, a oni je 6 sezona videli nisu. Hvala ti što se sprdaš sa njima.Hvala ti što si ih ugasio kao zadnju cigaretu.Hvala ti na ovoj totalnoj i apsolutnoj dominaciji.Hvala ti na uspešno okončanom UPPR. Hvala ti što si stavio tačku na crno beli svet.Hvala ti na njihovim suzama i očaju.Hvala ti što ih dovodis do ludila i beznađa.Hvala ti što si ih toliko zaludeo da mučenici ne znaju šta se s’ njima zbiva i da li ih trpa Zvezda, Fmp1, Fmp 2, Radnicki basket, ILR ili Diva. Hvala ti sto si uništio živote došljacima sa mračne i tamne strane brda. Hvala ti što im lako gasiš svaku nadu. Hvala ti što je crveno bela Srbija ponovo srećna i nasmejana i što se u njoj danas mnogo bolje živi. HVALA TI NA UKUPNO 20 TROFEJA U SENIORSKOJ KONKURENCIJI KOJE SI DONEO U VITRINE NAJTROFEJNIJEG SD CRVENA ZVEZDA (Četiri Aba lige, četiri kupa Koraća, jedan Superkup Aba i pet titula šampiona Srbije muškog tima, te tri kupa Srbije i tri titule šampiona Srbije ženskog tima). HVALA TI NA REKORDIMA ARENE 24232 i 22736 KOJE NIKO I NIKADA VIŠE NE MOŽE OBORITI. HVALA TI ŠTO JE ZVEZDA OPET U EL U SEZONI 2020/2021.Hvala ti što je Zvezda cenjen i poštovan klub u Evropi i u Svetu celom. Hvala ti što si raskrinkao i što ćeš tek raskrinkati sve laži koje je prosipala i koje će prosipati ta odvratna crno bela spin mašinerija. Hvala ti na katančenju i egzekuciji zla iz zagreba. Hvala ti što si završio ono što su započeli Nolan Smith,Đordi Bartomeu, a nastavili Džanan Musa, Marko Gudurić, Parahovski i sada Danilo Nikolić. Hvala ti na svim velikim pobedama u EL. Hvala ti na velikim i veličanstvenim pobedama protiv evropskih velikana. HVALA TI ŠTO U ABA LIGI ZVEZDA IMA VIŠE POBEDA U DUELIMA SA FRANJINIM KLUBOM. Hvala ti na stravičnoj dominaciji u Srbiji i u regionu.Hvala ti na dominaciji u KLS. Hvala ti na onim veličanstvenim proslavama na Kalemegdanu. Hvala ti i na budućim proslavama na Kalemegdanu. HVALA TI JER OSTAĆE TEK KOMŠIJA MALI. Hvala ti što postojis. Hvala ti Nebojša. Do neba ti hvala.
k

kukiiiii

pre oko 3 godine

Svaka ti cast na komentaru, nije se moglo bolje napisa ti
S

Smederevac

pre oko 3 godine

Leci
D

Duka12345

pre oko 3 godine

Pa realno je da Srbija kao svetska sila u košarci ima barem jednog predstavnika,5 smo na listi reprezentacija a naš nigde,dajte licencu biće sponzora. I para kao i drugi što imaju!
B

Blok

pre oko 3 godine

Znaci dolazite u nedelju, odgovara vam politicka situacija u CG?hahahah
G

Gostimir

pre oko 3 godine

Naravno. Vama ?
k

kme

pre oko 3 godine

nama da, ali vama?
m

milogorac

pre oko 3 godine

razbicemo i vas i vasu bracu iz laktasa!
g

god

pre oko 3 godine

3 miliona narodnog novca samo za Zvezdu svake godine. Deca se leče sms porukama. Sebija majka.
e

evo banke

pre oko 3 godine

Kazes po tradiciji zasluzuju Partizan i Zvezda.... Po tom ima dosta timova iz regiona koji su ispred Zvezde ,a tradicija tog kluba se ne moze porediti sa tradicijom Partizana. Tacka.
P

PG

pre oko 3 godine

Hahaha,poceo je cirkusant da se pravda za poraz u nedelju.Legenda cast mi...Hahaha
G

Gost237

pre oko 3 godine

Ja kao grobar, se ovaj put slazem sa čovom.
G

Go

pre oko 3 godine

jel moguce da je rekao nesto normalno za Partizan. Ja sam sokiran
n

neshha

pre oko 3 godine

Da nisi zalepljen, primetio bi da je u tom kontekstu Čović UVEK pričao pozitivno o Partizanu.
k

kme

pre oko 3 godine

covek je uvek rekao istinu, a vi sto godinama pljujete po zvezdi zbog vaseg neuspeha je vas problem....