Željko Obradović (©MN Press)
Željko Obradović (©MN Press)

Crno-beli opet u Istanbulu: Situacija za oba tima neverovatna, moramo da budemo spremni

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.03.23. | 13:59

"Ono što je bitno je da su im se povređeni igrači vratili. Pre svega Vasa Micić i Larkin koji su apsolutno najvažniji igrači u tom timu", kaže Željko Obradović

Ekspedicija Partizan Mozzart Beta se ponovo nalazi u Istanbulu, sada zbog jednog od ključnih gostovanja u Evroligi - dvostrukom evropskom šampionu Efesu.

Crno-beli meč dočekuju posle važnog trijumfa u večitom derbiju, čime su gotovo sigurno obezbedili prvo mesto na kraju prve faze ABA lige.

Izabrane vesti

Eventualni uspeh u Istanbulu lansirao bi Parni valjak ka četvrtfinalu, ali Željko Obradović poziva svoje igrače na oprez.

"Ono što je bitno je da su im se povređeni igrači vratili. Pre svega Vasa Micić i Larkin koji su apsolutno najvažniji igrači u tom timu. Biće u kompletnom sastavu. Uvek je dobro da za protivnika imate jednu tako sjajnu ekipu koja je dve godine zaredom bila prvak Evrope. Situacija u kojoj se oni nalaze i u kojoj se mi nalazimo je na neki način neverovatna. Ali, eto, dešavale su se povrede. Moramo da se spremimo da igramo normalnu utakmicu. Sigurno će biti motivisani, videli smo već i izjave trenera Atamana koji je rekao da je za njih utakmica protiv nas ključna i u svakom pogledu mnogo važnija od utakmice sa Realom. Mislim da će u tom smislu i pripremiti utakmicu protiv nas", naglasio je Obradović

Joanis Papapetru se nada dobrom izdanju Partizan Mozzart Beta.

"Veoma iskusan i dobar tim. Forma ne znači ništa u Evroligi, svakog možeš da dobiješ, od svakog da izgubiš. Čeka nas veoma teška, ali za nas izuzetno bitna utakmica. Micić i Larkin su elitni igrači koji kontrolišu igru Efesa. Ali to neće promenti način na koji ćemo pristupiti utakmici. Moramo da damo sve što imamo, da se prilagodimo njihovoj igri", poručio je Grk.

Susret se igra od 18.30 uz direktan prenos na televiziji Sportklub.


tagovi

Željko ObradovićJoanis PapapetruEvroligaKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara