Sašo Filipovski (©Starsport)
Sašo Filipovski (©Starsport)

Crno-beli zvali Saša Filipovskog! Pominjali se i Radonjić, Tomić, Džikić...

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.20. | 14:05

Partizan traži novog šefa struke

Vlado Šćepanović se pripremao za meč sa Igokeom, ali ga ipak neče dočekati. Pre treninga uoči puta za Laktaše generalni menadžer Nikola Lončar saopštio je dosadašnjem šefu struke da će crno-bele u petom kolu Jadranske lige voditi trener juniorske ekipe Milivoje Lazić. Međutim, upravi kluba tek predstoji potraga za novim šefom struke. I prema saznanjima MOZZART Sporta, duga lista kandidata – među kojima su bili čak i bivši treneri Crvene zvezde Dejan Radonjić i Milan Tomić – trenutno se svela na jedno ime: Sašo Filipovski.

Prema informacijama našeg sajta, Partizan je već zvao Filipovskog, mada to ne znači da će bivši trener Olimpije, Turova, Lokomotive Rostov, Virtus Rome, Zjelone Gore, Banvita i Monaka i definitivno preuzeti ekipu crno-belih. Trenutno je ipak jedini konkretan kandidat, mada će ta lista sasvim moguće biti proširena.

Izabrane vesti

Već su neka imena i precrtana iz raznih razloga. Jer posle slabog starta sezone uprava više nema luksuz da pogreši, pa se čak raspravljalo i o nekim prilično neočekivanim kandidatima kakvi su Radonjić i Tomić.

Druga imena koja su bila u opticaju potpadaju pod ipak očekivane varijante. U toj grupi su recimo bivši treneri crno-belih Aleksandar Džikić, Vlade Jovanović, pa i Vlade Androić, dugogodišnji pomoćnik najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića.

Trenutno je ipak Sašo Filipovski najbliži klupi crno-belih. Ali svi znamo da to može da se promeni preko noći.

 



tagovi

Sašo FilipovskiVlado ŠćepanovićDejan RadonjićMilan TomićAleksandar DžikićVlade JovanovićVlade Androić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara