Komentari na vest

Crtice iz Moskve: Kuzmić dvocifren posle 23 meseca, Ivanović osetio da može, Holins još traži ritam

P

Polako sa hvalospevima

pre preko 2 godine

Sledeću tekmu Kuzma ide na dabl-dabl, po broju izgubljenih lopti i promašenih zicera klasika
b

budak

pre preko 2 godine

Urniso vas je CSKA 😁😁😁😁😁
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 2 godine

AJDE SAD SVI HVALITE AMATERA KUZMICA KOJI ZA 23 MESECA U KLUBU ODIGRA SAMO JEDAN SOLIDAN MEC!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Igrace desetak minuta kada dodje prvi centar. Taman. Juce je bila odbrana mnogo bolja sa njim nego sa Lukom.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Da smo kojim slučajem imali Mitrovica na nivou iz utakmice sa Makabijem dobili bi sinoć. Mitrović je sinoć totalno podbacio a Kuzmic podsetio na nekadašnje dane. U ovoj Zvezdi kad su svi na svom maksimumu moguće je nešto očekivati u suprotnom ne.
m

magarac

pre preko 2 godine

Bolji Radonja od Trinkijerija i Skolarija plus ono Tolasa Tuhela zajedno
G

Goran@lane.co.rs

pre preko 2 godine

Samo da dodam: Kuzmic je protiv Zalgirisa igrao nesto vise od 16 minuta u toku kojih je rezultat bio 26-17 za KKCZ. Za one koji gledaju samo koliko je ko postigao koseva a ne i ostale segmente timske - kosarkaske igre Kuzmic je bio los na toj utakmici !
L

Lozujklo

pre preko 2 godine

Treba snimiti dokumentarac o ovom uspehu!
P

Pravednik

pre preko 2 godine

Možda bi kod publike ipak bolje prošao film iz oblasti socijalne patologije, na temu "uticaj najskupljeg evropskog trenera na moral građana najisiromašnije zemlje u Evropi".
D

Drvo

pre preko 2 godine

Bolje to nego da se sto godina slavi epska pobeda protiv HUVENTUDA lol

Jastreb

pre preko 2 godine

Muka mi je od ovih kvazi navijača koji samo kritikuju.Koji neke svoje lične neuspehe i nezadovoljstva leče javnim komentarima...Odličan tekst i analiza meča...Zvezda je odigrala odličnu utakmicu i sa ova tri igrača biće ovo dobra sezona....BRAVO ZVEZDO,BRAVO RADONJA DOKTORE....
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Totalno u pravu! Svi znaju sve!!! I koga da kupe, kako da kupe, ko da igra, koliko da igra, KAKO da igra, koje nacionalnosti...! SVE znaju, sem da SEBI POBOLJSAJU PLATU i zivot!! Za to su SVI DRUGI krivi :)))) Neverovatan mentalni sklop!! Neki paralelni univerzum gde je sve se LOGIKE dozvoljeno!
Б

Борчанац

pre preko 2 godine

Ovde svi bolje znaju od Radonje i Zoca jbt
D

Drvo

pre preko 2 godine

Radonja zna bolje od Žoca.
v

vcicu pderu

pre preko 2 godine

Za ovo Drvo, za ovakve komentare treba uvesti cenzuru, cak i ako je sala. A njega licno spaliti na lomaci. 😅
D

Drvo

pre preko 2 godine

Ljudi nisu svesni koliko fali Lazic. Najpotcenjeniji igrac u istoriji kosarke. Cim on udje tim postaje 30% cvrsci. Juce Kalina 2 licne brzo i odmah malo slabija odbrana, da je tu bio Lazic ne bi Klajburn i Sved mogli da se razmahnu. Koliko fali Vajt to je vec poznato.
D

Drvo

pre preko 2 godine

@vcicu svojim nikom vredjas svog glavnog finansijera. Mada to verovatno za njega nije uvreda, ali to je druga prica.
I

Iskreno

pre preko 2 godine

Iskreno mora budzet sa 20 miliona da se poveca.. Valjda ce predsednik to da vidi i pomogne Covicu kao i svake godine.. Treba Nedovic, Monroe ili neki centar iz Nba lige i eventualno Jovic.. Pa da vidimo kako ide.. A naravno kasnije jos par igraca za svaki slucaj.. Ovih 5 iskusnih evroligasa nam nije dovoljno.. Sa najvecim budzetom u istoriji srpske kosarke se ne moze napasti top 16 evrolige..
@

@iskreno

pre preko 2 godine

Pa da se dovede barem jos tri igraca od 3 miliona kao Kalinic, eventualno neki od milion kao Holins iz Zenita ili White ili nesto kao najskuplji plej Aba lige Ivanovic.. Evo ovaj Pell iz nba za 3 miliona je solidan igrac sto ga pominju.. Bice to kako treba, samo se bojim povecanja cena goriva nakon toga, ali dobro..
@

@@iskreno

pre preko 2 godine

Ne smeta ti porast cijene goriva nakon što je Partizan kompletirao roster?!
@

@iskreno

pre preko 2 godine

Dosta je dva igraca startne petorke iz bilo koje EL F4 ekipe, nismo mi alavi ko neki...
N

Najiskrenije

pre preko 2 godine

Ti si nasao da pricas nekome ti kone je trener sigorno u 3 najskuplja u Evropi i ko je doveo Pantera iz tima koji je igrao F4
V

Vampir Lestat

pre preko 2 godine

Povampirio se Kuzmanović.
p

petar1

pre preko 2 godine

Kod svih su amerikanci najbolji igraci sem u zvezdi... Holins nas je kostao pobede juce.. Ovakav stranac nam ne treba...u odbrani je solidan ali pored Lazica,Lazarevica i slicnih ne treba nam jos jedan takav...treba nam napadac da daje koseve kad je gusto kao juce. I Radonjic je juce gresio...Mitrovic je isto bio van ritma i trebao je manje da igra..a Holins nije trebao uopste da ulazi samo je smetao..Simonovic isto..covek pred penziju a plasi se da sutne i skroz je nesiguran u sebe
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Tebi je utakmicu juce izgubio voljeni radonjic koji je kad je zvezda izjednacila izvukao Kuzmica iz igre i tu je puklo sve u odbrani i u napadu. Hoce small ball postavu genije crnogorski, dundjer obican kvaZi strucnjak sa 10 evroligaskih pojacanja godisnje.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Аууу код овог Митровић је требао мање да игра сам престао да читам. А ко да игра уместо митра? Јел си видео кузмича кад га је камера зумирала на клупи? А Холинс засад није још пронашао шут, иначе је можда и најбољи дефанзивац уз калину, а шут ће временом, са самопоуздањем доћи
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Samo se bojim da se Holins ne pronadje isuvise kasno. I pored toga nedostaje centar(mada sta god vecina pisala Kuzmic igra duplo bolje nego predhodne dve sezon) i jos jedan niski igrac sa sigirnih 12-15 poena u rukama. I sa Lazicem, Vajtom i Ciberskom mi u rosteru imamo 13-14 igraca, a za celu sezonu gde se odigra preko 70 utakmica potrebno je minimun 16 igraca.
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

Holins nema pojma, sto se pre otera to bolje za nas.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Kako je u Zagrebu kućo?
G

Gost0071

pre preko 2 godine

Samo nek mi neko objasni koja jw ovde uloga Simonovica?i zasto su ga ostavili i ove sezone?
a

abc

pre preko 2 godine

Simonović i Lazić su bitni igrači, pogledaj još jednom utakmicu sa Igokeom ksko smo izgledali kad je Simonović bio u igri i kakvi smo bili kad je bio na klupi. Uloga mu nije ključna, ali kad uđe u igru svi igraju odbranu, ravnaju se prema njemu.
@

@abc

pre preko 2 godine

Немој симоновића и лазића у исту реченицу, шта је следеће да поредимо нголо кантеа и здјелара
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Ti druze idi gledaj stoni tenis posto se u kosarku ne razumes

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Koliko li prima Holins koji je došao iz Zenita? On vam je baš veliko pojačanje. 😁😁😁

Forzza

pre preko 2 godine

HOLINS? ČOVEK GINE ZA SVAKU LOPTU TREBA UHVATITI RITAM POSLE IZLASKA IZ POVREDE A NIJE I NEKI POTROŠAČ LOPTI, SLIČAN JE TARENSU KINZIJU TAKO DA NEMA POTREBE ZA TIM BIĆE PRAVI KAD STEKNE JOS MALO SAMOPOUZDANJA, A VAS GROBARE RAZUMEM NIJE VAM ZANIMLJIVA ABA PA VISE PRATITE I MRZITE ZVEZDU NEGO STO VOLITE PARTIZAN!
E

Eto toliko

pre preko 2 godine

Prima trecinu plate Pantera...

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Ja lično više volim Partizan. Zvezdu juče nisam ni gledao sem zadnjih 5 min i danas ću da je premotam. Ne sporim ja da ste vi dobri, ali Holins deluje kao da će teško da se uklopi. Vama treba šuter, a odbrana i bez njega vam je odlična.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Holins dosao iz Zenita gde je bio 2-3 bek koji je prosle godine bio 8 u EL. Panter dosao kao prvi bek iz Armanija koji je igrao F4. Pametnom dosta.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Јесте и без њега одлична, али ти треба да и са њим остане одлична, јер за овакву, тренутно најбољу европску одбрану ти је потребно 12 ратника, а ми их тренутно имамо 9. Кад се врате лаза и вајт и уз неког плођача на центру овај тим ће бити конкурентан за топ 8, не по именима, не по буџету, који је најмањи у ЕЛ, већ по игеи, хемији, залагању, свему ономе што чини један тим. А Холинс ће се пронаћи за недељу, месец, два, небитно, битно је да у 2022.буде прави
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Tebi ne će biti do smejanja na kraju sezone i ostavljanja trulih fazona, a što se tiče Holinsa on će one vaše igračice iz KK SLEDEĆA SEZONA, odbranom da davi ko zmija žabu.
S

Sumnjivo Lice

pre preko 2 godine

Dobra analiza. Koliko god veliki bili problemi sa povredama i odsustvom igrača, djeluje da je to uvelike doprinijelo da se ekipa mnogo ranije "posloži" i već na početku sezone zaigra pravu timsku košarku. Nadam se da će kompletiranje sastava, gdje je Lazićeva uloga veoma značajna za održavanje nivoa agresivnosti u odbrani, odnosno povratak Vajta koji bi, sudeći prema onom što je viđeno na turniru u Njemačkoj, mogao biti pravi bingo, značiti da ćemo ove sezone svjedočiti velikom broju odličnih utakmica Zvezde u EL.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

E moram kao Grobar da priznam da je Lazić igračina. Toliko dobru odbranu igra, a i u napadu ne forsira ubaci kada treba. On je stvarno vredan svakog poštovanja. 👌